Rul Flowers

Rul Flowers

Gartnere, der er uerfaren, eller som har lidt tid til at arbejde i haven er især glad for udrulning blomster. De forenkler hele processen med frøspiring og beplantning.

Nogle udrulle blomster omfatter en række forskellige planter. En preseeded garden kan omfatte kornblomster, tusindfryd, baby ånde, candytuft, søde William, calendulas, Godetia, materiel, årlige phlox og sort-eyed Susan, for eksempel. Andre omfatter kun årlige frø, kun stauder, en wildflower mix, eller nogle andre særlige samling. Der er mange former for samlinger at vælge imellem.

Seed Mats

Seed måtter er fremstillet af biologisk nedbrydelige materialer - normalt nogle slags træfiber - med frø indlejret i selve måtten. De er tilgængelige i en række forskellige former og størrelser, fra ti-meter med ti tommer rektangler til cirkler tre inches i diameter. De fleste frø måtter kan skæres i andre former, med en skarp kniv eller store saks. Mats kan købes til både blomsterfrø og grøntsagsfrø. Sommetider fugt støttemure granulat og / eller gødning er også inkluderet. Rul blomst måtter fremstilles sædvanligvis med en blanding af blomster, der alle kan dyrkes på tilsvarende betingelser - fuld sol eller delvis skygge, f.eks. Ofte vil blomsterne vælges således, at de ikke alle blomstre på en gang, hvilket giver gartneren en fuld blomstringssæson og en række blomst former og farver.

Et frø mat giver et gunstigt miljø for frøspiring. Det fungerer også som en lys barkflis, inhibering ukrudt og fastholde fugt.

Seed Tapes

Seed bånd er lange, smalle strimler af tissue-papir-lignende materiale. De er fyldt med jævnt fordelte frø. Når det er vådt, papir-lignende materiale holder frøene fugtige for spiring. Kort efter vil det gå i opløsning, så frøene perfekt placeret i en have række.

Seed bånd er et særlig godt valg for små frø, som er vanskelige at så jævnt. Den »paper« forhindrer sultne fugle fra at spise frø og også holder frø fra at blive skyllet væk under pludselige kraftige regnskyl.

Dyrkning udrulning Flowers

  1. De fleste frø måtter og frø bånd bør ikke startes, før jorden er varm og alle faren for frost er forbi.
  2. Forbered såbedet. Udrulning blomster behøver ikke jorden til at være så gennemarbejdet som almindelige frø senge, men nogle forberedelse vil gøre haven vokse bedre. Fjern ukrudt (eller græs, hvis du laver et blomsterbed i plænen). Løsn jorden med en skovl, og rive den glat. Fjern eventuelle sten eller store klumper.
  3. Fugt jorden og oprulle frø måtten. Måtten eller tape skal hvile direkte på fugtig jord. Efterlad tre eller fire inches af bar jord mellem kanten af ​​rullen og gangbro, græsplæne, osv
  4. Hvis du bruger en frøbånd, dække den med en meget tynd advokat af jord, omkring en kvart tomme.
  5. Vand straks. Dette bør være en lang, blid vanding. Når du er færdig, skal måtten støbes til formen af ​​jorden. Du bør ikke være i stand til at løfte måtten i ét stykke.
  6. Hold måtten jævnt fugtig indtil frøplanter vises. De fleste måtter omfatter nogle hurtige-spirende arter, så du normalt vil se frøplanter inden for en uge eller ti dage.
  7. Som frøplanter vokse, reducere hyppigheden af ​​vanding. Vand meget grundigt, når du overrisle. Du tilskynde rødderne vokse dybt ned i jorden.