Rørsukker ernæringsmæssige gær

Rørsukker ernæringsmæssige gær


Hvad er rørsukker ernæringsmæssige gær link? Ernæringsmæssige gær er en specifik type af gær, en encellet organisme, der anvendes af vegetarer som kosttilskud. Rig på B-vitaminer og sporstoffer mineraler som krom, ved hjælp af ernæringsmæssige gær i madlavning datoer tilbage til det gamle Egypten.

Rørsukker ernæringsmæssige gær Link

Før du udforsker sammenhængen mellem rørsukker og ernæringsmæssige gær, er det vigtigt at forstå forskellene mellem de mange forskellige typer af gær findes på hylderne i den naturlige fødevarer butik. At vælge den forkerte kan føre til katastrofale resultater for opskrifter.

Gærtyper

De fleste mennesker tænker på gær som hævemiddel i brød, pizza dej, og visse kager. Denne encellede svampe er faktisk en del af et stort gruppe af svampe kategoriseres som gær. Gær lever i luften omkring os, jorden, og selv inde i vores kroppe. Candida albicans, gær, der forårsager den frygtede 'gær infektion ", forekommer naturligt på huden og inde i mave-tarmkanalen.

Men med henblik på vegetarisk ernæring og sundhed, de tre typer af gær, der er vigtige, omfatter:

  • Aktiv Gær: Også kaldet bagning gær, kan aktiv gær købes i kuverter, i pulverform, eller levende kager. En lille smule blandes med varmt vand og et sødemiddel, derefter blandet i dejen for at gøre dejen hæve.
  • Ølgær: Ølgær er et biprodukt af bryggeriindustrien, og det tager på den bitre smag af humle plante, som gærer at skabe øl. Ølgær starter i en aktiv form, men som et biprodukt af øl industrien, er det inaktivt og ofte anvendes af vegetarer som et kosttilskud. Ølgær er rig på B-vitaminer, men har en stærk smag, som nogle mennesker ikke kan lide.
  • Ernæringsmæssige gær: Kongen af ​​kosten gær er ernæringsmæssige gær. Ernæringsmæssige gær vokser på enten rørsukker eller melasse eller en blanding af begge dele. Det er pasteuriseret, som dræber den aktive, levende form af gær, derefter pulveriseret. Den resulterende ernæringsmæssige gær indeholder en rig blanding af 18 essentielle aminosyrer, 15 mineraler, B-kompleks vitaminer, og især vitamin B 12. Det er vigtigt at vide, fordi vitamin B12 ofte mangler i mange vegetarisk kost, da de fleste vitamin B12 opnås fra animalske produkter såsom oksekød eller svinekød.

Så rørsukker ernæringsmæssige gær er mest sandsynligt ernæringsmæssige gær dyrkes på ren rørsukker, snarere end en blanding af rørsukker og (sukkerroer) melasse, eller bare melasse. Der er ingen mærkbar forskel i smag eller kvalitet blandt gær dyrket i forskellige blandinger. Hvis du leder efter ernæringsmæssige gær til brug i madlavning, vælge blandt de mange mærker, uanset hvordan gæren blev dyrket. Din opskrift vil fungere fint.

Er ernæringsmæssige gær Vegan?

Veganere og folk efter en vegansk kost ikke spiser animalske produkter af enhver art. De afholder sig fra alt kød fødevarer, såsom kød, fisk og fjerkræ, samt produkter fremstillet af dyr, som æg, mælk, smør og ost. Men gør encellede svampe som gær som dyr? Kan veganere spise ernæringsmæssige gær?

Animal, vegetabilske eller mineralske

Svaret er som regel et rungende ja, selv dem, der klæber til en rå fødevarer kost ikke spiser ernæringsmæssige gær, der er blevet pasteuriseret. Pasteurisering opvarmer ernæringsmæssige gær ud over temperatur på 116-118 grader Fahrenheit, hvilket skubber den ud af rå fødevarer kategori.

Gær stammer fra svampe og svampe er en del af planteriget. Derfor vil de fleste veganere og vegetarer bruge ernæringsmæssige gær og andre typer af gær uden betænkelighed.

Særlige fordele ved ernæringsmæssige gær

Ernæringsmæssige gær også rummer to specielle fordele: super mængder af vitamin B12 og spormineral chrom.

  • Vitamin B12 hjælper med at regulere de centrale nervesystem og hjernens funktioner, samt oprettelse af nye blodlegemer. Vitamin B12 faktisk hjælper med at regulere meget mere end det. Vitamin B12 hjælper cellulære DNA fungerer normalt. På grund af disse opgaver i kroppen, er det afgørende at få nok vitamin B12. Dette vitamin er vandopløseligt, hvilket betyder, at kroppen ikke kan gemme det, så du skal spise nok af det til at forblive sunde.

Mange vegetarer og veganere behøver supplerende B12 at bevare et godt helbred. Mens vegetarer normalt kan få nok af dette vigtige vitamin gennem berigede mælk og æg, veganere og rå vegansk kost tilhængere kan have svært ved at få den rigtige mængde. Brug af ernæringsmæssige gær hjælper dem få nok B12 for optimal sundhed.

  • Chrom er et sporstof er forbundet med regulering blodsukker. Nogle undersøgelser viser, at korrekt indtag af krom hjælper kroppen regelmæssig blodsukker og insulinproduktion mere effektivt.

Snarere end at tage mange kosttilskud, forsøge at få nok af disse vitale vitaminer og mineraler gennem fødevarer kilder såsom ernæringsmæssige gær.