Romeo and Juliet Kostumer

Romeo and Juliet Kostumer


Romeo and Juliet kostumer er klassisk for par. Shakespeares berømte skuespil er kendt af næsten alle, hvilket gør lovebirds der don disse kostumer øjeblikkeligt genkendelige.

Romeo og Julie anmeldelse

Selv hvis du har faktisk aldrig læst stykket, de fleste mennesker er godt klar over handlingen i Romeo og Julie. I hvad der er velsagtens Shakespeares mest berømte tragedie, disse to unge elskende bliver ofre for deres stridende familier og en af ​​de største onder nogensinde til ansigt par: fejlkommunikation.

I sidste ende de to elskende begå selvmord frem for at stå over for udsigten til et liv uden deres elskede. Den udødelige kærlighed parret illustrerer og den berømte karakter af stykket gør disse tegn et populært valg for par.

Disse kostumer er også eftertragtede for gymnasiet, kollegiale eller faglige produktioner, musicals eller andre gengivelser af denne klassiske spil.

Romeo og Julie: renæssancestil Kostumer

Romeo and Juliet Kostumer

Juliet kostume på Amazon.com

Stykket foregår i fjortende århundrede Verona, en by i det nordlige Italien, en smuk by, hvor nogle af de mest berømte værker af romansk arkitektur bor. De stilarter af kostumer, så ville være reflekterende af den periode, kendt som den italienske renæssance. Som en del af adelige familier, ville Romeos og Julies tøj også skelnes, smuk, og sandsynligvis omfattende.

En Romeo kostume kan omfatte knæbukser eller udstyret bukser med en lang ærmet snøre eller en pjusket digter skjorte. Julies kjole ville være en dejlig renæssance kjole i rige stof og accenter med juveler, guld snor eller andre smukke dekorationer.

Romeo kan bære en afrundet adelsmand kasket, og Julie kan bære en kvindelig kasket eller konisk prinsesse hat. Der er mange forskellige stilarter og farver til Romeo and Juliet kostumer, og mange renæssance perioden kostumer, der ville være velegnet til tegnene i Romeo og Julie så godt.

Hvor kan jeg købe Romeo and Juliet Kostumer

Ligesom de fleste kostumer, der er forskellige kvaliteter og priser for Romeo and Juliet kostumer. Nogle er lavet med billigere tekstiler og konstrueret til lejlighedsvis brug for kostume parter og Halloween, mens andre er lavet med mere holdbare, dyrere stoffer og konstrueret til at modstå brug for flere teaterproduktioner. For teaterproduktioner, de sceneskift nødvendiggør flere kostume ændringer, herunder bold tøj, en natkjole, og andre.

Romeo og Julie for Halloween og kostume parter

Romeo and Juliet Kostumer

Romeo kostume på Amazon.com

For en Romeo og Julie ensemble som en Halloween kostume for par, eller til en fest eller en anden begivenhed, du kan købe renæssance kjole på mange kostume detailhandlere. Selvom du kan købe Romeo og Julie tøj hver for sig, kan dette par kostume har en mere ensartet appel hvis købt sammen, som nogle forhandlere kan tilbyde tekstiler og dekorationer, der matcher. Du kan købe voksen, børne- og plus size renæssance kostumer.

  • Costume Craze og Køb Kostumer har børne-, voksen, og plus størrelser til rådighed. Styles til Juliet fås i lilla, grøn eller blå fløjl med snøret eller prinsesse bodices, og Romeo eller renæssance mandlige kostumer er tilgængelige som knickers og stribet adelsmandens skjorter.
  • Costume Hub har flere Juliet kostume stilarter til rådighed, herunder en med en fløjl kjole og hvid silke underlag, sammen med Juliet parykker og andet tilbehør.
  • Halloween Express tilbyder flere farver fløjl Juliet kjoler, et lille barn størrelse kjole og koniske guld Juliet hat.
  • Frank Bee Kostumer har en matchende Romeo og Julie ensemble, der tilbyder enkel elegance og lidt udsmykning.

Romeo og Julie ensembler på Theater

Højere kvalitet kostumer til teater produktioner er tilgængelige for leje eller køb fra detailhandlere med speciale i teater costuming, herunder:

  • Akron Design har specialiseret sig i kostume teater huslejer, og kan kostume fuld cast af Romeo og Julie med deres smukke renæssance kostumer.
  • Benefis Ballet Shop har udsøgte Romeo and Juliet ballet kostumer til dans gengivelser af stykket.

De fleste teater kostume specialister vil også kunne udstyre de øvrige medlemmer af cast med passende renæssance antræk.

Romeo og Julie kunne bare være den perfekte par 'kostume. Med lidt browsing, er du sikker på at finde den stil og pris, der passer til, når du har brug for at klæde sig ud som de ultimative tragiske Lovebirds. For andre par inspirerede kostumer, så tjek vores artikel om Princess Toadstool kostumer og overveje et videospil romance med en af ​​Mario Brothers.