Romantiske gaver

Romantiske gaver


Uanset om Valentinsdag, jul, fødselsdage eller jubilæer, visse lejligheder kræver romantiske gaver. Men, hvordan kan du vælge en gave til en anden væsentlig? Efter alt, hvad der er romantisk at én person kan være blot almindelig dum til en anden.

Undgå klichéer

Når mange mennesker tænker på romantiske gaver, de tænker på roser, parfume eller cologne, men disse ideer er vokset en smule overdrevet. Blomster og duft er blevet så kliché, at de nu ses som temmelig upersonlig. Medmindre du ved uden tvivl, at hun absolut elsker røde roser, springe disse klichéer. Hvis du vælger at give en generisk gave, gør det ud til noget mere personligt.

Velgennemtænkt ud Gaver

Kunsten at plukke virkelig romantiske gaver er at tænke på modtageren: Hvad er de ting, hun virkelig nyder? Hvad er hans drømme? Hvad er hendes hobbyer?

Enhver gave, der viser du har lyttet til hende og tænke på hende, vil blive godt modtaget. For eksempel, hvis hun tilstod, at hun elsker lilla orkideer, vil en omfattende orkidé buket være langt mere personligt end roser. Ingen ønsker en run-of-the-mill gave, der kunne gives til hvem som helst. Hun ønsker en gave, der er bare for hende. Andre sentimentale gaveideer, der viser du virkelig kender hende eller ham inkluderer:

 • Giv ham en første udgave kopi af sin yndlingsbog.
 • Har hendes yndlingsbillede restaureret, udvidet, eller sætte på lærred. Lærred on Demand skaber fotocollager og foto lærreder fra dine originale fotos.
 • Genskab den dag, du mødte, din første date, eller en anden særligt øjeblik i jeres liv.
 • Lav et ønske gå i opfyldelse! Har han altid ønsket at ride i en luftballon? Foretage reservationen. Hvis hun altid har ønsket dig at tage hende balsal dans, overraske hende med danseundervisning.

Romantiske gaver fra hjertet

Romantiske gaver
Tjek denne slideshow for flere gaveideer

Fortvivl ikke, hvis du er korte på kontanter; romantiske gaver behøver ikke at være dyrt. Faktisk er nogle af de mest elskede gaver alle er ekstremt billig eller endda gratis. Mange mennesker nyder at modtage hjemmelavede gaver. Disse gaver viser, at giveren var villig til at bruge tid, tænkte og indsats på en gave. For mange modtagere, en dybtfølt digt på smukke papir er mere værd end en diamant. Andre ideer til gratis eller billige romantiske gaver kan nævnes:

 • En hukommelse box: dekorere en hat eller skotøjsæske med indpakningspapir og bånd, og derefter fylde det med Souvenir af din kærlighed: biografbillet stubbe, kærlighedsbreve, fotografier og meget mere.
 • Foto collage: Kunstfærdigt arrangere flere billeder af jer to på tykt papir og sted i en ramme.
 • Scrapbog: Fyld en scrapbog med billeder af jer to og alle de forhold souvenirer, du har indsamlet.
 • Historien om din kærlighed: Lav en mini-bog i dit forhold. Skriv eller udskrive din historie på tykt papir, give plads til fotos overalt. Lace hæftet sammen med silke snor eller bånd, eller få den bundet på din lokale kopicenter.
 • Hjemmelavet lykønskningskort. Brug tykke, smukke karton, og pynt med blonder, bånd, perler, tørrede blomster, eller silke. Skriv din egen digt eller søge online for de pågældende betegnelser.
 • Brug dit talent for at skabe den perfekte gave. Er du en musiker? Skriv hende en sang og give hende en privat fremvisning. Er du en kunstner? Tegn et portræt af ham eller af jer to sammen.

Sjov og Flirtende romantiske gaver

Køb romantiske gaver i lang tid kærlighed er meget lettere end at købe en ny kæreste. Hvis du er i et nyt forhold, du er i en vanskelig situation: skal du købe en romantisk gave eller en mere upersonlig en? Selvom du ikke ønsker at fornærme ham ved at springe hans særlige dag, du ønsker heller ikke at skræmme ham væk ved at komme på for stærk! Nogle gange kan en sjov, flirtende gave er en stor kompromis. Overvej:

 • Personlig slik. Flere selskaber, herunder M & Ms, tilbyder slik personalisering. Du kan være så sjovt eller så sentimental som du vil.
 • Kuponhæfte. Ligesom personlig slik, kan kupon bøger enten være uartigt og rart. Hvis dit forhold er allerede seksuel eller du ønsker at tage det til det næste niveau, skal du udfylde en kupon bog med saftige favoriserer. Hvis du foretrækker noget lidt tammere, kan du medtage mildere billetpris, såsom mund gnider, massage og huslige pligter.
 • Sexy gave kurv. Opret en flirtende gave kurv med massage olie, forførende musik-cd, aromatiske stearinlys, og en voksen spil.