Romantisk Valentins Dag Digte

Romantisk Valentins Dag Digte


Romantisk Valentins Dag digte er en fantastisk måde at gå ud over det grundlæggende i kort, blomster og chokolade og virkelig sende et budskab om kærlighed til din kæreste. For blevet husket tusindvis af år digtere for de forskellige måder, de har været i stand til at Shaper ord til en kærlig og lidenskabelig budskab. Denne Valentinsdag kunne det være din tur.

Valg Romantic Valentine Day Digte

Det første trin i denne metode til at elske udtryk er at vælge det rigtige budskab. Tag dig tid til at tænke over målet på din kærlighed: hvad finder de stimulerende i dig, i andre, i verden omkring dem? Finde noget, de elsker, og derefter finde et digt, der forbinder dig med, at noget er en måde at få dem til at smile, når de tænker på enten.

Lokalisering et digt, der vil gøre, at forbindelsen er nemmere end du måske tror. Borte er de dage, hvor du er nødt til at bladre gennem bog efter bog på biblioteket, forsøger at finde den rigtige digt at udtrykke dig. Nu vil en hurtig google søgning slå tusindvis af sider dedikeret til kærlighed poesi, fra det hellige til den profane.

Men husk, at bare fordi det er på internettet, betyder ikke, det er godt.

Giv hvad de vil

Medmindre de er helt clueless, din Valentine vil værdsætte den store indsats i at vælge et digt, om de rent faktisk sætter pris på kunst eller ej. Det er dog vigtigt at holde, hvad de ønsker i tankerne, og ikke bare sætte i noget gammelt digt, at nogle hjemmeside eller bog fortæller dig er romantisk. Hvis din Valentine hader Shakespeare skuespil, odds er de ikke kommer til at nyde en af ​​sine Sonetter. Ligeledes er meget ligetil, direkte-talende individer sandsynligvis ikke vil virkelig få eller værdsætte den verbale krumspring EE Cummings, uanset hvor god en digt det er.

Der er også det faktum, at hvis du bare gå med en af de berømte digte (ligesom Rubaiyat Omar Khayyam) du bruger hvad der svarer til en kærlighed kliché. At tage sig tid til forskning nogle af de mere esoteriske digte, dem, der ikke fik sat i millioner af kort eller anvendes i massemarkedet reklamer, kan være som at præsentere din valentine med en sjælden treasure. Digtere som Robert Frost og Emily Dickinson skrev meget, meget mere end den digte alle har hørt eller læst. Læsning gennem nogle af deres tidligere værker kan give dig en mere dyrebar digt at dele med din romantiske interesse.

Det siger sig selv, at du skal være sikker på ikke at plagiere eller tage æren for et digt, som du ikke skrive. Heldigvis skrive din egen digt er faktisk ikke så svært.

Den fordel af gratis Vers

Nogle gange blot at gøre en indsats for at skabe et digt kan være utroligt rørende til den eneste ene. Prøv følgende øvelse at komme op med en "gratis vers" original digt, der vil lade din kærlighed ved, hvordan du føler:

  1. Skriv 9:55 "Du er ..." sætninger. Det er sætninger, stat, simpelthen, hvad de betyder for dig. Prøv at gøre dem mere end tre ord-sætninger, og brug adjektiver og sammenligninger: Du er smuk er ikke så god, som du er den smukkeste kvinde, jeg nogensinde har set.
  2. Læg i fødevarer og natur, den ene eller begge af jer vil. Fødevarer kommer til at fremkalde en visceral reaktion, og naturen har en tendens til at antyde enten skønhed eller magt - stærk som rock, delikat som en sommerfugl.
  3. Tag nogle af de artikler og pronominer. Når det er muligt, "du", "I" eller "a, og den, eller, ej heller for," bør tages ud. Dette efterlader dig med en perlerække af navneord og tillægsord, og gør digtet mere kraftfulde og direkte.
  4. Få Navn finde en måde at lade den person vide alle disse ord taler om dem - ".. Du er" enten ved at sætte deres navn i titlen, eller ved at afslutte det med ord som
  5. Krav forfatterskab. En personlig romantisk digt er ikke meget godt, hvis de ikke ved, at det er fra dig. Sørg for at sætte dit navn på det, så de indser, selv om de ikke kan lide ordene, kan de sætte pris på den følelse.

Ved hjælp af denne øvelse, kan du komme op med noget som dette:

My Dana - ved Gray Miller

Glat komfort for urolige sind.

Luscious mokka farve på tungen.

Strange skønhed aldrig forventet.

Wild lidenskab efter midnat.

Stærk kriger mod kaotiske liv.

Du er.