Romantisk Rejsemål

Romantisk Rejsemål
Mykonos By, Grækenland

Romantisk rejsemål er en fantastisk måde at komme tilbage til det sted, du elsker at være. Rundt omkring i verden er der naturligvis romantiske steder på grund af landskabet eller folket. Men nogle af de mest unikke rejsemål for romantik er dem, der er enkle, rolige og tillade dig at være dig.

Typer af Romantic Rejsemål

Afhængigt af hvad du og din betydelige andre gerne vil gøre, se eller rejse til, vil afgøre, hvor man skal lede. Destinationer kan være hvilket som helst sted i verden, en eller anden måde bringer dig begge sammen i et stykke tid alene. Overvej nogle voksne ferie spots baseret på den type rejse, du gerne vil tage.

 • Par på udkig efter en simpel weekend væk kan overveje en bed and breakfast inden for et par timers kørsel fra dit hjem.
 • Dem, der søger eventyr kan finde en række steder, både i landet og i udlandet for vandreture, cykling, eller endda en safari. Spændingen kan gøre så meget for jeres forhold.
 • Eksotiske steder på rejsen kan tage dig til Afrika, Galapagos-øerne, Indien eller en lille caribiske ø. Forvent unikke kulturer, spændende mad og masser af fantastiske scenerier.

Top romantisk destinationer at overveje

Nogle gange behøver du ikke så meget den type destination, som du gør placeringen. At finde den rigtige destination for romance kan ske, efter at du overveje et par specielle steder. Fra eksotiske getaways til land levende, er der mange steder øremærkninger kloden værd at udforske med en du holder.

Romantisk Rejsemål
Lord Howe Island, Australien

Privat strand i Thailand

 • Anantara Resort and Spa, Thailand: Der er flere resorts under Anantara navn til at overveje, men måske det bedste er Si Kao Resort] ligger kun en time fra Krabi lufthavn. Det tilbyder en privat strand, lige ved Andamanhavet, en dekadent spa og spisefaciliteter og er et fristed for sjælen.

Græske ø Romance

 • Mykonos Theoxenia Hotel, Grækenland: Beliggende i Mykonos, Mykonos Theoxenia Resort er lige på det blå vand. Trek gennem brostensbelagte trin i byen til en meget unik, 60'erne inspirerede græske hotel. It futures et motionscenter, en pool, restauranter og meget mere.

Søde Retreat i SC

 • Palmentto Bluff, South Carolina: Måske du ønsker at bo stateside. The Inn at Palmetto Bluff, kan gøre det perfekte ophold. Dette golf og spa resort er beliggende på maj-floden i South Carolina Lowcountry. Dette er en fredelig oase, perfekt stort set hvilket som helst tidspunkt af året. Solnedgange er en fantastisk finale efter et stort måltid.

Romantisk australske Lodge

 • Capella Lodge, Australien: Exotic skønhed findes ved Capella Lodge på Lord Howe Island, Australien. Her har du havet butting op mod bjergene. Feriestedet tilbyder luksuriøse faciliteter, spa og fremragende australske inspirerede måltider.

Et sommerhus i Italien

 • Capofaro, Italien: Beliggende i Salvina, den Capofaro, Salvina udvej er en forbløffende skønhed. Du er placeret på Middelhavet ø beliggende i vinmarkerne. Der er kun 13 værelser inde i hytterne dotting vinmarkerne. Om natten, har middag udendørs, på dækket ser mod naboøen Stromboli, hvor du vil se vulkanen kaste gnister i nattehimlen.

Afslappet Travel Ranch Destination: Agentina

 • House of Jasmines, Argentina: For dem, der søger en mere afslappet, ranch ligesom atmosfære, House of Jasmines beliggende i Salta, Argentina kan tilbyde netop det. Her kan du få tabt i duften af ​​roser wafting op til dit soveværelse, tour de 120-årige ranch ejes af Robert Duvall, og nyde en fantastisk måltid se himlen.

Sexy byer over hele verden

Som du kigge efter den perfekte romantiske rejsemål, overveje nogle af verdens mest eftertragtede store byer. Har middag se solnedgangen, tour byens fortid, og opleve en ultra moderne natteliv. Disse byer er top romantiske steder i verden.

 • New York
 • Paris
 • Rom
 • Zürich
 • Toronto
 • Miami
 • London

Når du besøger et af disse steder, bede om særlige romantisk indkvartering herunder penthouse suiter og bryllupsrejse suiter. Du kan bestille luksus indkvartering og måltider på øverste placeringer i hele disse byer.