Romance tegn på tiltrækning

Romance tegn på tiltrækning
Dette par er helt i sync

I begyndelsen stadier af et forhold, mange mennesker befinder sig spekulerer på, om den person, de er interesseret i, er interesseret i dem, hvilket er hvor romance tegn på tiltrækning kan være gavnligt. Nogle personer kan være tilbageholdende med at sige "jeg kan lide dig", og kan i stedet vise hengivenhed gennem ikke-verbale signaler.

Romance tegn på tiltrækning skal du se efter

Der er en masse forskellige måder, som folk viser tiltrækning til andre. Ikke enhver person vil bruge hver metode. Meget afhænger af personlighed type. For eksempel kan en socialt udadvendt person være mere fremad end en genert person, selv blandt nære venner. Du kan have til at se meget nøje.

Stirrede ind Your Eyes

Hvis nogen tager lange ser dybt ind i dine øjne, er det et tegn på at vise interesse. Hvis personen er genert eller ubehageligt, kan han eller hun gøre hurtige men hyppige blikke i din retning i stedet for at undgå at blive opfattet som stirre. Ser på dig og smiler er et plus også.

Foretage justeringer i Udseende

Når en person er tiltrukket af dig, vil han eller hun ønsker at gøre et godt indtryk. Dette kan manifestere sig i subtile bekymringer med udseendet. For eksempel kan en kvinde børste sit hår over skulderen eller en mand, kan rette sin krave eller gentagne gange kontrollere hans slips. Ofte vil personen gøre det ubevidst.

Mirroring

En anden underbevidste ting folk gør, når de er tiltrukket af hinanden er spejle hinandens bevægelser. For eksempel kan du bemærke, at når nogle par gå ned ad gaden hver persons tempo matcher de andre præcis, ned til når hver svinger sine arme. Par kan også krydse deres ben på samme tid, satte deres glas og samle op og lægge ned spise redskaber på nøjagtig samme tid. Hvis du opdager din date kopiering dig på denne måde, er det en god ting!

Åbning

Selvfølgelig kan en person åbner om hans eller hendes liv ses som en af ​​de romanske tegn på tiltrækning, men der er en anden type åbning relateret til kropsholdning og position. Hvis en person er tiltrukket af dig, kan han eller hun læner mod dig, mens du lytter eller taler og uncross armene for at vise en indbydende holdning.

Let Berøring

Touch kan være en måde for en person at vise tiltrækning også. Det kunne være at give dig en let berøring på armen som reaktion på en vittighed eller sætte en hånd på den lille af din ryg, når du går gennem en restaurant til din tabel. Nogle vil måske endda børste et hår ud af dit ansigt eller lægge deres hænder på toppen af ​​jeres, mens du chatter.

Kønsforskelle

Mænd og kvinder viser ofte forskellige tegn på tiltrækning. Mænd har en tendens til at koncentrere sig om at blive vist i kontrol, med kropsholdning og en høj stilling. I modsætning hertil er kvinder mere flirtende og træk opmærksomhed mod deres hænder eller deres læber. For eksempel kan de svinge en ring eller anvende et ekstra lag lip gloss, selv om det ikke er nødvendigt.

En lille advarsel

Bare fordi nogen viser en eller alle af disse egenskaber ikke 100 procent garanti for, at personen er tiltrukket af dig. Der er nogle ting, du kan kigge efter, også, at vise, at han eller hun ikke er interesseret:

  • Passage armene over brystet
  • Undgå øjenkontakt enhver pris
  • Gaben, eller gør intet forsøg på at skjule ubehag
  • Ikke returnere et smil eller et grin


Mens tegn på tiltrækning kan være en god gauge, at den bedste måde at finde ud af, hvor en relation vil er at tale med den anden person. Du behøver ikke at buse ud, "Jeg kan lide dig. Kan du lide mig?" men du kan helt sikkert bede personen på et tidspunkt og se, hvad svar du får. De fleste mennesker vil sige nej, hvis de ikke er interesseret i dig, eller vil det være indlysende ved slutningen af ​​aftenen. Men hvis du ikke prøver, kan du gå glip på en langsigtet kærlighed.