Rolling og Udsmykning bivokslys

Rolling og Udsmykning bivokslys


Rolling og udsmykning bivokslys er en enkel måde at skabe smukke og naturlige lys til dit hjem, eller at gøre smukke gaver til dine venner og familie. Bivoks er nemt at arbejde med og lugter stor, mens det brænder.

Grundlæggende om Rulningslejer Udsmykning bivokslys

De fleste bivokslys rulles frem hældt på grund af den måde, hvorpå bivoks er solgt. Andre stearinlys voks kommer i plader, klumper, tasker, eller pellets, men bivoks er enestående, fordi det kan købes i standardstørrelse ark.

Den nemmeste og smukkeste måde at gøre stearinlys fra disse plader er at rulle dem omkring en væge. Selv om denne fremgangsmåde kan synes begrænsning i starten, kan du oprette alle slags interessante mønstre og former med rullede stearinlys. Du kan også tilføje interesse ved at dekorere de færdige lys med stearinlys maling, bånd, farvet voks, og alle former for smykker eller pynt.

Sådan Roll bivokslys

Den bedste måde at lære at rulle en bivoks stearinlys er at bare hoppe direkte ind og prøve et par stykker. For at spare nogle penge på leverancer, klippe dit bivoks ark i halve på langs for at gøre korte lys i første omgang. Når du får hænge af det, så kan du begynde at lave større lys. Her er det grundlæggende i bivoks stearinlys rullende.

Supplies

 • Bivoks ark
 • Primede (vokset) stearinlys væger
 • Hårtørrer
 • Saks

Vejledning

 1. Mål stearinlys vægen og trimme den til at være omkring 1,5 inches længere end bredden af ​​bivoks ark.
 2. Placer væge flugter med enden af ​​bivoks, centreret, så der er lige overhæng på begge sider. Fold kanten af ​​bivoks over sig selv lige nok til at dække vægen, og tryk godt ned til helt at omslutte vægen.
 3. Begynde at rulle voks fra vægen ende går langsomt og forsigtigt. Tryk ikke på voks, eller du vil ende op med en ujævn roll, og du vil beskadige mønster af voks. Som du ruller, Kontroller begge ender for at sikre, at de er selv og lige.
 4. Fortsæt rullende indtil du kommer til slutningen af ​​voks. På dette tidspunkt kan du forsegle kanten med varme af dine hænder, eller, hvis det vil bare ikke holde, varme voks lidt med en hårtørrer på lav. Tryk forsigtigt, indtil lyset er forseglet.
 5. Vælg hvilken ende af stearinlys ser mest attraktive - dette vil være i toppen af ​​stearinlys. Trim ekstra vægevirkning fra bunden, og dit lys er klar til lys højre væk.

Udsmykning bivokslys

Rolling og udsmykning bivokslys er en stor håndværk projekt for alle aldre. Nu hvor du har mestret den rullende, er det tid til at dekorere! Her er nogle ideer til at gøre din rullede lys skiller sig ud.

 • Bind små charms eller andre smykker til en eller flere stearinlys med smukke bånd. For et mere naturligt udseende, brug bast i stedet for bånd og slips på små fyrrekogler, kviste, eller blomster.
 • Brug stearinlys maling, tilgængelige på håndværk levering butikker, at male striber eller andre motiver.
 • Skær figurer eller "bånd" fra andre farver af bivoks ark og vedhæfte dem til dine lys ved forsigtigt opvarmning dem med en hårtørrer, og trykke dem på det færdige lys.
 • Dekorative stifter kan skubbes ind i stearinlys i forskellige mønstre. Bare sørg for at trimme benene først, hvis de er længere end bredden af ​​stearinlys.
 • Skær en anden plade af bivoks halvdelen af ​​længden af ​​stearinlys. Roll og forsegle dette ark på samme måde, som du rullede stearinlys skylles med den nederste halvdel af stearinlys. Dette vil resultere i en differentieret udseende, og kan især være temmelig ved brug gratis farver.

Nyd din bivokslys

Bivoks er et fantastisk udgangspunkt for stearinlys, da det er et naturligt produkt, der er bredt tilgængelige for stearinlys beslutningstagere og håndværk entusiaster. Du behøver ikke nogen særligt udstyr, og der er ingen grund til at smelte voks først. Den ekstra fordel at gøre valsede bivokslys er den himmelske duft, de udsender, når du tænder dem!