Rolle Sikkerhed Professional på arbejdspladsen

Rolle Sikkerhed Professional på arbejdspladsen

Afhængigt af hvilken type virksomhed er involveret, og organisationens behov, vil den rolle, sikkerhed professionelle på arbejdspladsen variere.

Sikkerhed Professionel træning

En person er interesseret i at arbejde i en sikkerhed professionelle rolle vil sandsynligvis have en baggrund i at studere matematik og naturvidenskab på videregående niveau. Denne person kan også have afsluttet specialiserede kurser på en række emner, herunder:

  • Miljøsikkerhed
  • Brandsikring
  • Produktsikkerhed

Tager kurser i erhvervslivet eller ledelse vil også hjælpe sikkerheden professionelle succes på jobbet. For at holde dig ajour med gældende sikkerhedsbestemmelser og ændringer i arbejdsmiljølovgivningen, vil en person, der arbejder i denne egenskab skal udfylde efteruddannelseskurser efter hans eller hendes formelle uddannelse er afsluttet.

National Association of Safety Professionals

Den nationale sammenslutning af Safety Professionals (NASP) er en non-profit organisation, der tilbyder en række faglige og emnespecifikke kurser til sikkerhed fagfolk. En person, der er interesseret i at blive certificeret Safety Manager kan gøre det med positivt resultat gennemfører to kurser udbudt af foreningen.

NASP tilbyder generelle sikkerhedskurser samt dem målrettet til de særlige behov i byggebranchen. Organisationen tilbyder fjernundervisning muligheder, samt online test til studerende i sine kurser.

Rollen som en Safety Professional på arbejdspladsen

Jobbet beskrivelse af en sikkerhed professionel på arbejdspladsen kan omfatte elementer af fare opløsning, sikkerhedsdatablade (MSDS) programmer og generelle sikkerhed uddannelse.

Hazard Opløsning

Del af en sikkerhed professionel opgave er at inspicere arbejdspladsen for at opdage farer, der kan være skadelige for arbejdstagere. Inspektionen bør forventes at afdække eventuelle udstyr udgør en fare. Materialer opbevaringsprocedurer gennemgås som led i denne proces.

Miljøforurening med materialer, der anvendes på arbejdspladsen sætter offentligheden i fare, og sikkerheden professionelle inspektion bør omfatte denne omstændighed også. Når et problem er blevet opdaget, vil sikkerheden professionelle rådgiver virksomhedens ledelse af problemet og hjælpe udtænke en plan for effektivt at håndtere situationen.

SIKKERHEDSDATABLAD Programmer

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kræver, at selskaberne har faktablade om de materialer, der håndteres af medarbejdere, mens på jobbet. Fabrikanter kan give disse oplysninger med en forsendelse.

De MSDS ark giver oplysninger om produktets kemiske sammensætning, samt vejledning i håndtering og opbevaring af den sikkert. Akut behandling procedurer, der skal anvendes efter eksponering er inkluderet. Sikkerheden professionelle på arbejdspladsen kan blive bedt om at hjælpe med at fortolke disse oplysninger som en del af hans eller hendes ansvar.

Generelle sikkerhedsoplysninger Uddannelse

Rolle sikkerhed professionelle på arbejdspladsen kan også omfatte at tilbyde tips og råd til arbejdstagerne om den rigtige måde at løfte elementer til at sænke risikoen for en rygskade og den rigtige måde at opbevare materialer på arbejdspladsen. Denne person vil også blive hørt om måder at strukturere arbejdsmiljøet for at reducere sandsynligheden for skader fra medarbejdere snubler eller falder på jobbet.

Sikkerheden ekspert kan udføre arbejdspladsen seminarer om sikkerhedsregler emner, herunder førstehjælp eller CPR for medarbejdere og ledelse. Han eller hun kan også tilbyde oplysninger om specifikke emner, der ville være interessant og relevant for medarbejdere, som sikkerhed på fabriksgulvet, maskinværksted eller byggepladsen.