Rocking Chair udskiftning Puder

Rocking Chair udskiftning Puder


Har du brug for nogle rokkende stol udskiftning puder at fikse op en gammel rocker? Ikke at bekymre dig, de er let tilgængelige i butikkerne og online, og de er også meget nemt at lave. Med nogle nye puder kan du gøre din gamle gyngestol ligne ny på ingen tid.

Puder tilføje komfort og stil til hårde rockere. Mens der er polstrede versioner tilgængelige, traditionelle træ rokkende stole er stadig meget populær (som er af aluminium, rattan, og andre materialer). Tilføjelse puder til dem ikke kun forbedrer komfort faktor, det giver dem en blødere look og kan tilføje et stænk af farve og stil til rummet.

Endnu vigtigere er, rokkende stol puder giver kroppen støtte. Sidder i en hård stol i længere tid kan forårsage rygsmerter efter et stykke tid, så tilføjer en støttende pude kan hjælpe med at minimere de negative virkninger. Når puder begynder at blive flad og flosset fra overforbrug, er det vigtigt at få udskiftninger.

Pude Size

Når du køber udskiftning puder til din rocker er det meget vigtigt at få den rigtige størrelse. Hvis puderne er for små, vil de ikke tilbyde dig den rigtige støtte. For at maksimere fordelene ved rocker, vil du ønsker puder, der understøtter din nedre og mellemste tilbage. Hvis puder er for store, at de vil blive stuvet på sædet og igen, ikke giver den rigtige støtte.

De fleste butikker, der sælger rocking stolehynder vil have nogle, der korrekt passer forskellige rockere, men hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du overveje at have nogle specialfremstillede. Test dem ud og sørg for, at rygpuden når mindst halvvejs op din ryg. Alt andet er for lille.

Traditionelt rokkende stol puder har været stort set flad, men i de senere år box puder er blevet helt stilfulde og populære. De har blevet særlig populært til udendørs gyngestole. Box puder er tykkere end gennemsnittet puder og tilføje dybde og dimension til stolen. Afprøve begge muligheder for at se, hvilket føles mest behagelig.

Stil og Stof

Når du vælger udskiftning puder du vil have noget, der vil tilføje ekstra komfort og støtte til stolen, men også du vil have det til at se godt ud. Tænk stof stilarter og materialer. Hvad er den mest praktiske? Bor du i et fugtigt klima, hvor en let åndbart stof er bedst, eller er en tung, rig stof bedre for dine omgivelser? Ønsker du hynderne at skille sig ud i rummet eller blandingen i? Tænk over alle disse ting, før de køber.

Pude Fyld

Når du køber gyngestol udskiftning puder, er det vigtigt at få en stof og stil, der passer stolen samt indretning af lokalet, men hvad der er endnu mere vigtigt er at få puder med den rette påfyldning.

Pude skær og påfyldning kommer i et par grundlæggende sorter. Tænk over dine behov og hvad dit budget kan klare, før de beslutter, hvilken type til at købe.

  • Skum - Lidt stiv men har tendens til at holde sin form. Skum er billig og som regel holder længe.
  • Bomuld Batting - Billig men det er afspejlet i kvaliteten. Puder fulde af Bomuldspladevat tendens til at få lumpy og skal udskiftes oftere end skummet sort.
  • Ned - Det er blødt og luksuriøse, men skal være hele tiden fluffed at få sin form tilbage efter nogen har siddet i den. Det er ikke godt for lange perioder af mødet.
  • Blends - dun og fjer blandinger er populære, fordi de holder deres form ganske godt og er moderat prissat. De bedømme temmelig højt på komfort skalaen så godt.

Når det er muligt, købe puder med lynlås lukning, så indsatserne kan tages ud. Ikke alene gør vask nemmere, det er langt mere praktisk og omkostningseffektiv, hvis enten fyldet eller materiale bliver slidt. Man kan erstatte en uden at skulle udskifte den anden.

Hvor får Rocking Chair Replacement Puder

De fleste store hjem butikker bære udskiftning puder for gyngestole, men valget er sjældent så god som valget af accent og pyntepuder. Der er mange steder og online butikker, der specifikt sælger rokkende stol puder. Et sådant sted er Pude Source, men du kan også tjekke butikker som JC Penney, Target, og Pottery Barn. Når du køber online du nødt til at betale for at få de elementer afsendt, men det er ofte meget lettere at finde præcis, hvad du ønsker.Selvfølgelig, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid lave din egen udskiftning rokkende stol puder. Hvis du ikke er handy med en nål og tråd, har nogle skræddersyet. Uanset hvad du beslutter dig, skal du sørge for at få noget af kvalitet, der giver stor stil og støtte.