Rock Forkæl Scissors - New Online Booking System

Tempoet i livet for byen arbejdstagere i Det Forenede Kongerige er stadigt stigende, og det kræver mere og mere effektive metoder til organisering, for at holde alle aspekter af folks hektiske livsstil i harmoni. Rock Forkæl saks har etableret sig i den kosmopolitiske by Leeds, hvor den foretager bestillingen af ​​skønhed udnævnelser tilgængelige online for tid-strapped bymennesker. Du kan finde en voksende bibliotek af hår saloner i Leeds på webstedet, der snart vil blive blive udvidet over hele Storbritannien hjælpe folk til at organisere deres forkælelse dagsordener.

Rock Forkæl Scissors - New Online Booking System

Skønhedsbehandlinger appellerer til folk fra alle samfundslag byens liv, fra business mænd til mode modeller, der er en service for alle. Hvad din stil, alder, køn eller budget Ligegyldigt finder du alt for at forkæle dig selv og vedligeholde din sexet, smart og sofistikeret image. Hjemmesiden vil hjælpe dig til at skabe et super cool look uden besværet med at søge på high street.

Det er muligt at arrangere næsten alt på internettet i disse tider, fra supermarked shopping til ebay drømme. Men den skønhed industrien er endnu ikke virkelig hoppe på denne online vognen. Indtil nu har der ikke været nogen central online platform, hvorfra du kan arrangere skønhed aftaler eller se et udvalg af saloner og anmeldelser. I dette nichemarked Rock Forkæl saks gør sit hjem. Uanset om du har brug for en voks, en klipning, en massage eller en manicure, de tilbyder et udvalg af byens bedste service med et klik på en knap.

Den opstart tilbyder nu rabat 15% på bookinger (29/02/2014), og er her for at gøre dit liv lettere, med usædvanlig enkel salon bookinger og sanselige billeder af byens saloner og dine frisurer. Du kan vælge din salon med tillid og lethed online fra din pc eller mobiltelefon med webstedets endelige app.

Tjenesten udvikler sig hele tiden, for nylig tilføje anmeldelser funktionalitet, og vil snart være at tilføje en række betalingsmuligheder som en del af bookingprocessen. Besøgende på webstedet kan søge efter tjenester og saloner, tjek salon profiler, bog udnævnelser og skabe deres Rock Forkæl saks konto.

Du kan filtrere din online søgning ved hjælp af en række forskellige kategorier, herunder udnævnelsen tid, omkostninger og placering og dine resultater kan vises i henhold til disse kriterier så godt. Når du har valgt din salon og behandling der er en nem trinvis proces til at anmode om en reservation, hvor du selv kan vælge din kosmetolog eller stylist og se deres fotografi, for eksempel ved Renegade Hair, hvis du ønsker at reservere en Wella Strate hår glatning behandling du kan vælge mellem tre stylister - Alistair, Laura eller Tom.

Så hvis du er i Leeds og har brug for nogle forkælelse så er Rock Forkæl saks. De er online svar på alle dine styling dilemmaer.