Risici ved at drive forretning i Indien

Risici ved at drive forretning i Indien


Researching risikoen for at drive forretning i Indien er afgørende for en succesfuld virksomhed venture i landet. Ifølge Verdensbanken, Indien er den anden hurtigst voksende marked i Asien og er den vigtigste økonomi i Sydasien. Indien har en befolkning på over 1 milliard mennesker, hvilket gør det et usædvanligt gunstigt klima for udenlandske erhvervsinvesteringer. USA Commercial service rapporterer også, for 2008 til 2009, Indiens bruttonationalprodukt (BNP) var på 6,7 procent. Samme rapport foreslår også, at BNP har potentiale for vedvarende vækst på otte til 10 procent for de næste par år.

Researching din risiko

Hvis du overvejer den internationale handel med Indien, bør du ikke kun overveje belønninger; du bør også forskning og forstå risiciene.

Ukvalificeret eller underkvalificerede arbejdskraft

Den 28. oktober 2008 Det Økonomiske Times of India rapporteret, at de 484 mio mennesker i den indiske arbejdsstyrke, over halvdelen arbejder i landdistrikterne inden for landbruget og produktionstegninger. Skønsmæssigt 273 mio mennesker arbejder i landbruget, og 61 millioner mennesker arbejder i fremstillingssektoren. Balancen, omkring 150 millioner arbejdere, arbejde i servicebranchen. Mens 40 procent af arbejdsstyrken er analfabeter, en anden 40 procent er under en tolvte-grade læseniveau. Dette begrænser klart de områder, for oversøiske business Involvering i landet og viser sig at være en af ​​de største risici ved at drive forretning i Indien.

Korruption i regeringen og retssystemet

Regeringen korruption er ikke enestående for Indien, men en udlænding drive forretning der skal være klar over, at det er en udfordring, hun vil helt sikkert stå som kan påvirke business rentabilitet. Faldet 2001 nummer af Harvard International Review rapporterede, at en Transparency International rapport fra 2000 viser, at ud af 90 lande, Indien gør listen over korruption i verden på den 69. position. Millioner af sager ofte puklen de indiske domstole, og de tager årtier at løse. Harvard International Review rapporterede også, at 40 procent af Indiens økonomiske aktivitet stammer fra det sorte marked, eller korrupte aktiviteter. Regeringen overser ofte disse sorte marked aktiviteter eller accepterer dem blankt.

Manglende kendskab til de kulturelle forskelle

Hvert samfund har sin egen kulturelle identitet og Indien er ikke anderledes. Forskning landets kultur og business etikette. En af de vanskelige dele om at drive forretning i et fremmed land er at sikre, at du ikke fornærme dine værter og kolleger forretningsforbindelser ved at begå kulturelle faux pas. Vær opmærksom på, hvad der er og ikke er acceptabelt i løbet af din virksomheds interaktioner.

Vrede fra dit eget land

Udvekslingen i valuta sats er et stærkt incitament for udlændinge at gøre forretninger i Indien. Men du risikerer at bygge fjendskab fra borgere i dit eget land. For eksempel amerikanere, der står over for de værste økonomiske tider, de har set i årtier er ekstremt vred om alle de forretninger outsourcet til Indien og andre lande på grund af den overflod af billig arbejdskraft. Du kan risikere at slør og vrede i dit eget land for ikke at udnytte indenlandske kilder til arbejdskraft.

Er du parat til Risici ved at drive forretning i Indien?

Starte en virksomhed venture i Indien kan være en gamble, hvis du ikke er ordentligt forberedt. Sørg for at forske hver risiko som en del af din forretningsplan. Sørg for, at risiciene er ting du kan tåle. Realiseringen justeringer er svært, når du har investeret tid, energi og ressourcer.