Ringe: Promise Ringe Tips

Hvorfor Promise Rings?

Promise ringe er almindeligt købt som et løfte om at elske den, du er sammen med, og til ikke date nogen andre, så længe du er med den eneste ene. Promise ringe kan også bæres eller købt af andre grunde.

Et løfte ring kan købes og gives til en person som et budskab, at din elskede vender tilbage til dig. En mand eller kvinde kommer til at kæmpe i en krig kan give et løfte ring til deres betydelige andre som et løfte om at vende tilbage.

Et løfte ring kan betyde, at din partner ønsker at gifte sig med dig, men bare ikke helt klar endnu. Det kan betyde, at din partner lover at redde sig selv for dig, indtil ægteskabet.

Et løfte ring kan også købes og gives til din elskede med en besked fra dig. Budskabet her kan betyde, at du laver et løfte til dig selv og din partner til at holde op med at drikke, gambling, rygning, eller hvad vice, du måtte have, der skader dit forhold.

Sådan Wear din Irish Promise Ring

Den irske ofte give en særlig løfte ring, kendt som Claddagh ringen. Der er flere måder at bære din irske løfte ring, alt afhængigt af præcis, hvordan du fortolker løfte ring at du er iført.

Hvis du bruger den irske løfte ringen på venstre hånd, betyder det, at du har lovet at elske og at være tro mod din partner.

Hvis du bruger den irske løfte ring på højre hånd med hjertet vender udad, så den person, der bærer ringen har et hjerte, der er ikke taget i øjeblikket.

Hvis du bruger den irske løfte ring på højre hånd med hjertet vendt ind mod dig, betyder det, at dit hjerte er taget.

Renhed Promise Rings

En anden type løfte ring, der er faktisk ved at blive ret populært er et løfte ring, at du giver din partner. Ved at give dem en renhed løfte ring du er lovende til hinanden, at du vil spare jer for ægteskab. Den repræsenterer din stand til at vente tro og ønsker at holde jer rene for ægteskab.

De har selv renhed ringe til dem, der ikke vente på ægteskab, men har nu lovet at stoppe forbi livsstil og forblive afholdende. Ringene er typisk prissat meget rimeligt, normalt i $ 20 rækkevidde eller lidt mere afhængigt af hvor du køber det.

Hvad er et løfte Ring?

Et løfte ring eller venskab ring er en lille, billig ring gives til en kæreste eller veninde, at love ikke for retten en rival. Disse indikerer blot, at en alvorlig bejlen er undervejs. Ingen permanent engagement er gjort af parterne, men de giver partnerne en undskyldning for at nægte sociale invitationer fra andre.

Promise ringe har eksisteret i årevis. I det 16. århundrede et løfte ring blev faktisk kaldt en gimmal ring og bestod af 2-3 separate ringe med alle ringene kommer sammen dagen for en lovet bryllup.

Cubic Zirconia Promise Ring

Hvis du har svært ved at fathoming prisen på en egentlig diamant løfte ring, kan du vælge noget lidt mere overkommelig, noget, der ligner en diamant, men uden prisen. Hvorfor ikke købe en cubic zirconia løfte ring?

Ligner en egentlig diamant, men uden den høje pris, kan en cubic zirconia ring være et godt alternativ. Du kan endda vælge at få din cubic zirconia diamant i pink eller kanariefugl gul for at gøre det endnu mere unikt. Du kan vælge din sten størrelse og dit band farve. Dette er et godt alternativ til de dyrere lover ringe! Priserne spænder fra 20 dollars til så højt som 80 dollars, men stadig langt billigere end en egentlig diamant!

Oprindelse af Promise Ring

Løftet ring blev et populært begreb i det 16. århundredes England; uslebne diamanter blev foretaget til en ring og derefter givet til en kæreste og normalt elsker gengældt med en ring så godt. Disse blev ofte benævnt skrible ringe. Den person, der bærer skrible ring vil derefter bruge diamant at kradse kærlighed noter i glas, spejle eller et vindue som en måde at udtrykke deres kærlighed til den, der gav dem ringen.

Køb dit løfte Ring Online

En plus at købe dit løfte ring online er, at du kan tilpasse det lige foran dine øjne! Mange online smykker sites vil tillade dig at vælge formen på stenen, du ønsker, såsom oval, kvadratisk, strålende, etc. De steder vil derefter give dig mulighed for at gravere det eller ej, og selv vælge farven på guld eller type af sølv, du ønsker at bruge. Du kan vælge, hvor stor en sten du ønsker at have, og hvilken størrelse du har brug for, alt for øjnene! Din pris vil variere fra hjemmeside til hjemmeside, så du måske ønsker at sammenligne priser, før de køber.

Diamond Promise Ring

Diamond løfte ringe er ikke så dyrt som en diamant forlovelsesring, fordi diamanter, der anvendes i dem er meget mindre i forhold til forlovelsesringe. Mange diamant løfte ringe kan tilpasses. Du kan vælge mellem forskellige typer af guld til forskellige farver af diamanter. Det hele kommer ned til, hvad den person, som du giver det til folk! Diamond løfte ringe typisk køre omkring $ 200 for en ring med en meget lille diamant til over $ 1.000 for en ring med en diamant, der er på størrelse med en fjerdedel karat eller mere. Du kan købe diamant løfte ringe, der ligner en diamant
forlovelsesring, men disse diamant løfte ringe normalt koster lidt mere.