Ringe: Militære Ringe Tips

Tilpassede Militære Ringe

Mange online websteder, der sælger militære ringe og mange guldsmedens som ikke er online, vil give dig mulighed for at tilpasse din militære ring til din smag. Borte er de dage af hver gren af ​​tjenesten har en specifik ring til at bære, der repræsenterer tid betjener landet. Nu kan du individualisere din ring til dine specifikationer.

Du kan vælge din sten farve; kan du personalisere formuleringen, der går rundt om stenen efter eget valg. For eksempel hvis du er pensionist Marine, kan du få ordene "Pensioneret US Marine" placeret omkring din sten. Du er i stand til at vælge din metal type. Lige Bemærk, at vælge 14 karat eller 18 karat hvid eller gul guld vil være meget dyrt, kører dig op til $ 800 eller mere. Du kan vælge design på hver side af ringen, oftest et design, der repræsenterer din nøjagtige job i militæret og derefter tilføje enhver anden tekst, du ønsker. Du kan endda vælge snittet af stenen, du ønsker at have, og hvilken type sten. Det er helt op til dig og dine ønsker.

Marine Ring

Army ringe er ikke de eneste væbnede styrker, der har ringe at fejre tid betjener vores land. Hvis du var en Marine eller er i øjeblikket en Marine, kan du købe en ring til at repræsentere din tid i denne ærefulde tjeneste i dit land. Marine ringe kommer i den samme type af metal som Army ringe og rækkevidde omkring samme pris. Med en Marine ring vil du også kunne vælge din side emblemer på din ring. Hvis du var eller i øjeblikket tjener som en Marine i 1. Marine Division, kan du vælge at få at emblem sætte på din ring.

Coast Guard Ring

Hvis du er i USA Coast Guard kan du også købe en ring til at repræsentere din tid eller den tid, du er i øjeblikket tjener. Ligesom Marines, hær og flåde, der er en ring specielt til dig!

Coast Guard ringene vil højst sandsynligt komme med den officielle USA Coast Guard insignier på den for at repræsentere denne deling af de væbnede styrker. Ligesom de andre ringe, der er nævnt, kan Coast Guard ringe også tilpasses til din smag og generelt køre omkring samme pris som de andre divisionens ringe med samme type metal valg. Du kan endda vælge dine sidepaneler på ringen, generelt de fleste ring detailhandlere har over 20 Coast Guard sidepaneler at vælge imellem lige fra USCG Officer Badge til USCG hyret Badge og mange flere!

Spørgsmål til Ask, når de køber en militær Ring

Der er flere ting at huske på, når de køber en militær ring. Der er også nogle ting, du gerne vil spørge din guldsmed, før du køber.

Spørg, hvis ringen er belagt eller fast, før du køber. Du ønsker ikke at købe en billigere belagte metal til en pris, der normalt at et massivt guld ring.

Har ringen har en udhulet tilbage eller er det fast. Dette er vigtigt, fordi udhulede ringe kan medføre, at din finger til at blive irriteret.

Er ringen komfortable samt flot? Selv hvis du køber den smukkeste af militære ringe, hvis det ikke er behageligt hvad er pointen? Du ønsker en ring, der er både behagelig og rart at se på.

Army Ring

Hvis du er en hær veteran, kan du vælge at købe en ring med en specifik metal spænder fra Validium, gult guld og hvidguld. Pris intervaller er alt fra lidt over $ 100 til over $ 800 dollars, afhængigt af antallet af karats i din ring.

På din hær ring, kan du vise, hvad division af hæren, du var i, og din rang, enhed eller enhver specialitet du var i. Du er også i stand til at fejre enhver type, du har brugt i kamp til hæren på din ring. Tjek nogen af ​​de store klasse ring fabrikanter for Army ringe.

Navy Ring

Var du en oversergent i søværnet? Er du i øjeblikket en Naval Flight Officer? Var du en Navy POW (Prisoner of War)? Hvis du har brugt nogen tid i Søværnet, eller du er i søværnet lige nu, kan du også købe en ring til at hjælpe fejre din tid i denne gren af ​​de væbnede styrker. Navy ringe er omkring samme pris som Marine og hærens ringe og kommer i de samme typer af metaller som marine og Army ringe. Mænd eller kvinder er i stand til at købe en ring til at fejre deres tid i Søværnet.

Hvad sker der til ringen, når en person er afgået ved døden?

Hvis din elskede nylig er død, og havde en militær klasse ring og spørger sig selv, hvad de skal gøre med ringen, er der flere muligheder.

Hvis militærfolk var gift, hans eller hendes ægtefælle, hvis levende, kan ønske at bære ringen som en måde at ære deres tabte elskede. Andre mennesker vælger at donere ringene tilbage til skolen eller militær division, de kom fra. Mens andre mennesker nævnt før deres død, hvad der specifikt de ønskede gjort med deres militære ring, såsom at blive begravet med det på.

Tips til Vedligeholdelse af dine Military Ring

Nu hvor du har dine militære ring, bør du nok vide, hvordan man kan tage sig af det. Her er nogle ting at huske at hjælpe med at tage bedst muligt på din militære ring pleje.

Hold din ring fri for snavs og sved. Få det rengøres regelmæssigt ved en guldsmed, hvis muligt. Tag ringen, hvis du gør noget, der kan få det beskidte, som maleri eller havearbejde. Hold dig væk fra rengøringsmidler eller chlor; disse typer af kemikalier kan være meget barske på ringe, såsom militære ringe. Ved rengøring det derhjemme, skal du tørre dit militær ring med blød, ren klud for de bedste resultater.

Hvis du vil beholde din militære ring mousserende i lang tid, altid gemme det i en foret boks, der er fri for snavs. Bare et par tips til at tage den bedste pleje af denne smukke smykke!