Ringe: at designe dine egne Ring Tips

Sådan Design din egen Ring

Design dit eget ring er ikke svært det er heller ikke alt for tidskrævende, især hvis du allerede har uddannet dig selv om, hvad du vil have din ring skal være. Hovedsagelig du blot vælge din sten, derefter pluk din indstilling og derefter størrelse, og derefter tilføje din ring til kurven for køb og tjek på det websted, du har valgt. Hvis du ønsker at se, hvordan din ring ser ud, som du har designet det, så prøv at finde en hjemmeside, der vil næsten bygge din ring for dig, mens du bygger din ring. Dette er en pæn koncept, fordi du kan se dine valg, som du går.

Hvis du ikke ønsker at designe din egen ring på internettet, kan du tage din idé til en guldsmed, der kan hjælpe dig med at opbygge din egen ring. Jewelers ofte tilbyde en virtuel ring bygherre, der vil vise dig det endelige resultat af din ring, før du begynder at bygge det.

Design online og få Juvelér Gør din ring?

Vidste du, at du kan designe din drøm ring på internettet, udskrive et billede af det, og så tage det en guldsmed for at få det skræddersyet til dig? Mange internetsider giver dig mulighed for at opbygge din ring på deres websted uden at købe det, og så gør det muligt at udskrive et billede af ringen til at tage til din guldsmed for ham eller hende til at gøre.

Udvælge dine sten, din indstilling, din metal og eventuelle accenter du vil tilføje, og derefter printe det ud. Visse steder vil endda udskrive den nøjagtige størrelse af alt det, du plukket til din ring, og dermed gøre det lettere for juveleren at få præcis, hvad du leder efter. Hvis du søger efter stedet, skal du blot gøre en søgemaskine søgning efter "online ring design" for at finde en.

Gør din gamle smykker ny igen

Mange mennesker vælger at designe deres egne ringe ved hjælp af en sten fra et stykke af gamle smykker eller måske med et stykke gamle smykker til at sætte en ny sten i.

En anden måde, folk bruger gamle smykker til at designe en ny ring er at tage metal fra gamle smykker og få det smeltet og formet til en ny smykke. Jewelers kan bruge de oprindelige sten i det at lave en ny smykke, som kan være en kopi af den gamle, bare nyt! Hvilken løsning er den rigtige for dig? Tal med din guldsmed for at se, hvad han eller hun har at byde på for at gøre gamle smykker nyt igen.

Design din egen Titanium Ring

Du kan designe din egen titanium ring er det bare en smule mere kompliceret end at designe andre typer af ringe. Det er lidt mere kompliceret, fordi de ikke kan ændres. Det betyder, at du absolut skal have den rigtige ringstørrelse når du designer den. Hvis du vælger en ring og designe den og derefter vælge en størrelse fire ring, kun til at indse, efter det faktum, at din finger er nu en størrelse fem, kan du ikke gå tilbage og rette fejlen.

Hvorfor Design din egen Ring?

Hvorfor folk vælger at designe deres smykker, når der er så smukke stykker af smykker til rådighed online og i smykker butikker?

Design dine egne smykker kan være billigere end at købe en ny smykke. Ofte gange folk slid specialfremstillede smykker oftere end andre stykker af smykker, og dermed få mere smæk for skillingen, så at sige, ud af brugerdefinerede smykker.

Andre mennesker vælger at designe deres egne ringe, fordi de ønsker et helt unikt smykke, som ingen andre som i verden, eller i hvert fald, der er kendt. Dette gør det stykke af selv-designet smykker meget vigtigt for den person, der bærer det.

Folk også designe deres ringe for at gøre en familie arvestykke, der kan videregives fra generation til generation. Hvor pæn ville det være at vide, at din store-oldebarn kunne muligvis, en dag, være iført en ring du har designet dig selv?

Prisbillig designe din egen ring websteder

Er du virkelig ønsker at designe din egen ring, men du kan bare ikke råd til de dyre smykker sites online eller dyre juvelerer? Der er steder, der er mere overkommelige og budget venlige for dem, der ønsker at designe en dejlig ring uden at gå i gæld.

Butikscentre online, ligesom Walmart, har en online design dit eget ring site. På et site som dette eller et lignende, kan du starte med at plukke din egen type af sten, størrelsen af ​​stenen, du ønsker at få din ring, alt fra en 1/4 af en karat er tilgængelig på overkommelige priser. Du kan endda vælge den farve og klarhed af ringen til at starte. Ønsker du hvidguld eller rødguld? Dette er en anden valg til din overkommelige ring og så kan du gå videre og vælge størrelsen på din ring til slut.

Hvad at vide, når designe dit eget Ring

Hvis du vælger at designe din egen ring bør du vide en ting eller to, før der iværksættes på denne rejse. Du bør uddanne dig selv om den type sten du ønsker til din ring. Vil du have diamanter? Hvis ja, lære så meget om de forskellige typer af diamanter og stykker, før du begynder at designe. Hvis du vælger en anden sten, begynde at læse op på specifikke sten af ​​valg. Jo mere du ved om stenen, jo bedre og pænere af en ring kan du designe dig selv. Udover den type sten du ønsker at uddanne dig selv om de typer af metaller til rådighed for din ring. Du kan vælge næsten enhver form for metal til din ring, finde ud af oplysninger om hver enkelt, og hvilken en der passer dig bedst. Du kan også prøve at finde ud af, hvordan stenen efter eget valg passer med metal, du ønsker at bruge. De to bør komplimenterer hinanden. Dette er blot to vigtige oplysninger bør du helt sikkert vide, når designe dit eget ring. Tal med din guldsmed eller se online for hvad andre oplysninger, du skal have, før der træffes en endelig beslutning.