Rimmel London Cool Matte 16 Hour Mousse Foundation

Rimmel London Cool Matte 16 Hour Mousse Foundation

Rimmel London Cool Matte Mousse Foundation bringer alsidighed og dækning til en række hudtyper.

Tidligere på året gennem en ikke så ideel vending, begivenhederne, jeg befandt mig strandet i det sydlige England. Som enhver følelsesladede kvinde, jeg har deltaget i nogle alvorlige detail terapi og opdagede en smorgasbord af kosmetiske produkter, der ikke er tilgængelige her i staterne. Heldigvis, et par har krydset over, herunder Rimmel London.

Vægelsindet Face

Fejlfri hud har aldrig været noget, jeg har været kendt for. Mine porer har lidt af en multipel personlighedsforstyrrelse gennem årene, hvilket betyder, at siden junior high school, jeg har kæmpet et udsving mellem tør og fedtet.

Derfor har jeg altid været på en mission for at finde en fond, der kan håndtere fedtet voldsomme angreb uden at forårsage tørre flager. For det meste har jeg undladt min mission. Give Rimmel en prøve, var dog en rigtig god idé, og jeg mener, det er nu sikkert at anbefale sine vidundere (eller manglende der) til andre.

Rimmel London Cool Matte 16 Hour Mousse Foundation: The Goods

Med en titel, lang, ville du næsten forvente fyrværkeri til at komme ud af sin lille krukke! Dybest set, det løfte er, at dette specielt formuleret mousse-teksturerede fundament holder længere end din dag på kontoret med en gennemsnitlig slitage på cirka 16 timer. Den er designet til at give din hud en mat look og reducere risikoen for skinne hele dagen lang.

Den "cool" del er fundet i sin påståede køling funktion, der sælger dig idéen din hud vil opleve en øjeblikkelig kølende fornemmelse, der vil vare længe efter ansøgning. Dens aquacool formel forsvarer dig fra varmt vejr og luftfugtigheden, som så ofte forårsager grimme glans.

Ud over dette grundlæggende oplysninger, Rimmel Londons praler også dette produkt indeholder:

 • Sættet renset vand
 • Selv farvedækning
 • Vil ikke tilstoppe dine porer
 • Hudlæge godkendelse
 • Ideel til varierende hudtyper
 • Har en bred vifte af nuancer

Test

Efter at have gået til England, mistede jeg al patriotisme for mit hjemland og besluttede at aldrig bruge amerikanske skønhedsprodukter igen. Var det et godt træk? Juryen er stadig ude.

Sætte det på

Den mousse foundation kommer i en lille glas gryde med en sort låg. Når du skrue krukken vil du finde en hvid plast dæksel, der er beregnet til at holde friskhed i og rod til et minimum, men desværre gør det modsatte. Tage plastlåg ud af potten er udfordrende, og ligefrem umuligt, hvis du anvender din makeup i din bakspejlet på vej til kontoret som jeg gør.

Den mousse føles køligt at gå ind på din hud, men det lovede "kølende" er overstået i løbet af få sekunder. Den piskede tekstur definitivt går glat, og jeg elskede den måde makeup klyngede sig til min hud uden stribet drama.

Hiding My Mangler

Okay, måske jeg sværmet Rimmel er klamrer ejendomme lidt for tidligt. Vi har en 80 graders efterår herovre i det nordlige Californien, og fundamentet klyngede så godt det var alle, men gået frokost tid. På grund af sin beroligende konsistens og rimelig pris, ville jeg give dette fundament anden prøve i køligere vejr, men for en varm dag, jeg fandt sin forsvinder handling at være frustrerende. Det faktisk forstærket mine porer, som fra hvad jeg hører, er ikke ligefrem et kig mange kvinder går efter disse dage.

Opholder ved min side

Den mousse foundation ikke smitte af på mit tøj, og da jeg er en stor fan af at bære grundlæggende sort, det er en temmelig vigtig ting at bemærke. Der var ingen afskalning, udtværing eller farvning og makeup opholdt sig put indtil mine porer suget det op som Sahara drikke en smoothie.

Stop Olie Spild

Som nævnt ovenfor, mens makeup ikke var synlige i mere end et par timer, det gjorde berolige min olie kirtler og gav mig en fejlfri mat finish som lovet. Min hud faldt godt inden for normalområdet efter ansøgning, og der var ikke en antydning af cakiness eller rester efterladt.

Color My World

Rimmel London Cool Matte 16 timer. Mousse Foundation kommer i en række forskellige nuancer:

 • 100 Ivory
 • 200 Soft Beige
 • 301 Varm honning
 • 303 Ægte Nude
 • 400 Natural Beige
 • 402 Bronze

Med min lys hud, brugte jeg 100 Ivory og farven var et perfekt match.

Hvor kan jeg købe

Da min kærlighedsaffære med europæiske kosmetik begyndte i en Støvler stof butik i London, jeg var begejstret for at opdage Target butikker lige tilføjet en officiel Boots sektion til deres skønhed midtergangen, herunder ikke blot Rimmel produkter, men andre sjove britiske mærker så godt.

Rimmel kan også købes via deres officielle hjemmeside eller på de fleste kiosker og skønhed levering butikker.

Konklusion

Mens Rimmel fik jobbet gjort, det var langt fra imponerende, og jeg vendte tilbage til min Neutrogena og Maybelline produkter, skammer over at have nogensinde forrådt dem. Det er altid sjovt at prøve noget nyt, især når du er langt hjemmefra. Denne overgang, dog gjorde mig taknemmelig for vores udvalg her, og for alle ting, i hvert fald makeup-kloge, amerikansk.