Rihannas mode linje lambasted

Rihannas tøj debut viste sig en meget kontroversiel affære.

Rihannas mode linje lambasted

Sangeren samling for River Island blev udstillet på lørdag nat som del af London Fashion Week, og skaberen skal have været skuffede i receptionen som The Daily Beast offentliggjorde en stærkt ødelæggende gennemgang.

Forfatteren Tom Sykes, kom ned på hende som et ton af mursten, kalder det en "horror show" og en "Fright Night i Kmart." Ifølge ham, tøjet præsenteret af Rihanna var absolut blottet for stil, forudsigelig og beslutningscentret i hvert fald på det punkt at være "overraskende slutty."

Rihanna selv tilføjet nogle til besværet ved at dreje op for hendes debut en time efter starten. Alt taget i betragtning, var det ikke hendes bedste dag helt. Da det hele var overstået, hun sendt en Twitter meddelelse om, at hun var ankommet tilbage på hotellet beruset til at finde en bunke papirer stablet på døren til hendes værelse.

Der var et par mere liberale anmeldelser for en balance - Yahoo! korrekturlæseren var ganske begejstret for debut, den Elle magazine var mere reserverede, selv positive.