Rigtige FitDay brugere deler: Hvad er din "A-Ha" Moment?

Hvad udløste dig at gå i gang med din fitness rejse? For mange af os, det var et øjeblik eller hændelse - "a-ha" øjeblik - der fik vores anoderester i gear og ændret vores liv for evigt.

Vi har for nylig bedt reel FitDay brugere at dele deres "a-ha" øjeblikke. Hvad vi fik var en blanding af sjove, gribende, kraftfulde og - frem for alt - inspirerende historier. Her er en redigeret udvalg af svarene:

Rigtige FitDay brugere deler: Hvad er din "A-Ha" Moment?

Min a-ha øjeblik kom i februar, da jeg endelig kastede min ryg ud så dårligt ved blot at dreje for at komme ud af min bil. Jeg endelig besluttede at blive stærkere og sundere og ophold på den måde, så jeg aldrig ville være prisgivet rygsmerter på grund af min egen dovenskab igen.

-Michelle A.

Mit barnebarn bliver født! A-ha! Jeg har brug for at være her for ham! Den dag jeg vidste, at jeg var nødt til at få Fit!

-Mark H.

Min a-ha øjeblik var i sommeren 2005 ... Hit rock bottom at indse jeg er kun et par måneder væk fra at leve i en kørestol på grund af min vægt. Startede med FitDay, og blev optaget i en overvåget sundhedsprogram senere. Har tabt £ 263 og tælle ... ca en anden 40 at gå. Jeg er en levende exerciser, brændende omkring 10.000 cal / uge med motion, og jeg vil løbe en maraton på vej på et tidspunkt:-)

-Claudia F.

Min a-ha øjeblik var, da jeg indså, at jeg købte den største par bukser jeg nogensinde havde båret ... Jeg har nu droppet 6 størrelser og elsker den sunde måde jeg spiser og følelse. Dette websted hjælper mig så meget!

-Jennifer S.

Efter at have fulgt rådgivning om Archevore blog til at bruge FitDay at overvåge protein / fedt / carb procenter, min a-ha øjeblik kom, da de FitDay rapporter gjorde det meget klart, at jeg var indtagelse af for mange kalorier, mens man spiser meget sund mad. FitDay hurtigt & nemt hjælper mig til at holde alle aspekter af min fødeindtagelse under kontrol. Jeg virkelig sætter pris på FitDay.com ... og jeg elsker den mobile app! Tak, FitDay!

-Janet F.

På tre forskellige tidspunkter, på tre forskellige dage med forskellige mennesker og situationer, jeg havde brug for hjælp fra at komme op fra gulvet. Ser på mine Børnehave studerende og barnebarn (situationer 1 & 2) var slemt nok, men kickeren var min DIL bedstemor hjælpe mig op.

-Miriam M.

Andre end blot forfærdelige billeder og tøj ikke passer - spise i NYC og se i kalorier i tingene (på menuerne), som jeg troede var "rimelige" fødevarer til at spise ude ...

-Mandy S.

Min a-ha øjeblik kom, da min tante tilbød at betale for en anden online vægttab program og min mand sagde, "Hun vil ikke gøre det." Normalt støttende, har han set mig "ikke gøre det" mange gange før. Jeg har indspillet min spise med Fitday, og har tabt 6 pounds i lidt over en uge!

-Carmen E.

Rigtige FitDay brugere deler: Hvad er din "A-Ha" Moment?

To ting i to dage. At se min far på jul for første gang, siden han blev diagnosticeret med diabetes. Han har altid været en stor mand, og har aldrig passet, hvad han spiste. Nu er han på det tidspunkt, at du enten foretage ændringerne eller du dør. Han spiser bedre og har mistet 40 £ i løbet af de sidste par måneder. Jeg ønsker ikke at være 67 og få at nyheder. Den næste dag jeg pludselig blev opmærksom på, hvor meget ubehageligt mit tøj var blevet. Jeg er 5'3 "og stolene ud af størrelse 18W tøj. Den dag, på min 2 timers kørsel hjem fra familie, jeg var fuldstændig elendigt. Jeans for stramt i hvert sted, men at skære ind i min mave værre end noget. Button down shirt så stramt omkring mine store arme og glidende konstant over mine fede ruller. Bra poking og bindende. tugging, trækker, konstant på alt. Selv mine sko. Alt andet end de fladeste tennissko, og selv dem til et punkt, såre mine fødder . At stå mere end en time eller gå rundt er bare smertefuldt.

Jeg har mistet £ 7 siden den dag, med 78 til at gå. Jeg har sporet hver bid trofast hver dag siden 12/27 og været til gymnastik 5 ud af 7 dage hver uge siden da. Her er til at dreje 36 raske år!

-Tonya K.

Jeg havde brug for en total knæalloplastik og vidste, at det ville gå meget lettere på mig, hvis jeg tabt 20 pounds, før de har det gjort. Startede logge min indtag på fitday og det tog ikke lang tid at se, at jeg var nødt til at skære del størrelse drastisk. Det virkede! Min rehab er meget lettere med vægten ned. Jeg er motiveret til at holde vægten off, og der holder mig i daglig kontakt med Fitday.com Tak.

-Lane K.

Jeg så billeder af mig selv. Jeg var træt af at være træt. Min ryg gjorde ondt hele tiden (og det er ikke så meget vægt, mere fordi jeg ikke var at få motion og bruge det). Og jeg hadede at kigge i spejlet. Stadig ikke en stor fan af nogen af ​​disse ting, men jeg er på vej!

-Phyllis L.

Den dag, jeg indså, at der ikke er nogen hurtige løsninger, at det ikke handler om tal, og at ved at dele og omfavne støtte, behøver vi ikke at gøre det alene :)

-Shelly E.