Riding plæneklipper

Riding plæneklipper

Hvis du har et værft, der er en halv hektar eller derover i størrelse, vil du ønsker at overveje at få en ridning plæneklipper. Der er mange at vælge imellem, så vil du ønsker at vide, hvad man skal kigge efter, før du går på indkøb. Sikkerhedsspørgsmål bør også overvejes. Denne artikel vil give dig nogle retningslinjer at huske på.

Cutting Width

En overvejelse, når du køber en ridning plæneklipper er klippebredde. Bredder kan variere fra så lidt som 28 inches til så meget som 60 inches. Selv om det kan synes, at større er bedre, er dette ikke altid tilfældet. For eksempel, hvis du har mange buske eller græsplæne dekorationer som vand springvand, fugl bade, havenisser eller græsplæne møbler, en stor klippebredde vil simpelthen være skærpende. Mindre skærende bredder er gode til værfter, der har mange forhindringer at gå rundt. Større skærende bredder er bedst for åbne vidder.

Venderadius

Venderadius er et andet punkt at overveje. Almindelige plæneklippere har en venderadius på overalt 4-28 inches. Igen, skal du huske på, hvad du har i din værftet. Hvis der er flere forhindringer at manøvrere rundt en mindre venderadius vil være meget nyttigt.

En anden mulighed er en nul turn klipper. Zero vindinger er den mest effektive for så vidt angår hastighed og bevægelse. Steering er også anderledes, som består af to styrehåndtagene, der bevæger baghjulene separat. Dette gør det muligt for maskinen at vende rundt på ét sted. Husk, at den populære nul turn klippere er dyrere. Hvis dit budget er stramt, og der ikke er et reelt behov for en nul tur, kan du købe en perfekt god standard ridning plæneklipper, der har en bredere venderadius for færre penge.

Motor Power

Motor hestekræfter kan variere fra 12 til 25. Hestekræfter vil bestemme hastigheden af ​​klipningen, samt hvor hurtigt bladet tænder din plæneklipper. For den gennemsnitlige boligejer bør en hestekræfter på 20 være tilstrækkelig.

Riding Lawn Mower Tilbehør

Riding plæneklipper

Hvis du vil investere i en ridning plæneklipper, bør du få mest muligt ud af din investering. Det er her, tilbehør komme i spil. Her er et par tilbehør til at overveje:

 • Plæneklipper cover - Dette bør være dit første køb, hvis du ikke har et godt sted at opbevare din plæneklipper, som en have skur eller garage. Beskyt din investering ved at beskytte din plæneklipper.
 • Tow-bag perlator - Dette kan være et praktisk værktøj til beluftning din græsplæne i foråret.
 • Bagger - Store Hvis du kan lide at taske din græsplæne klipning, især hvis du planlægger at kompostere dem.
 • Bugsering indkøbskurv - Hvis du har brug for at transportere flere lejligheder af kimplanter eller du høster en bunke græskar, vil trækkende vogn være en sand tilbage saver.
 • Seed sprederen - Er du podning en ny græsplæne eller re-seeding din nuværende græsplæne? Et frø sprederen vil gøre dit arbejde lettere.
 • Lawn rulle - Hvis du såning en ny græsplæne eller om spadestik, en græsplæne rulle, der lægger til din ridning plæneklipper vil spare tid og reducere risikoen for skader fra manuelt skubbe og trække en tung valse.
 • Sneslynge eller pløje klinge - nordlige klimaer vil sætte pris på et tilbehør, der vil redde dem fra bagsiden bryde akkord af skovle hver vinter.

Overvej Sikkerhed

En ridning plæneklipper er et vidunderligt arbejdsbesparende værktøj, men det er stadig vigtigt at respektere sikkerheden, når du betjener denne eller andre stykke af maskiner. Husk:

 • Først skal du sørge det område, du vil græsslåning er blevet ryddet for skidt ligesom klipper, pinde og endda børns legetøj.
 • Kontroller altid plæneklipperen, før du begynder at være sikker på klingen er skarp og ubeskadiget, bolte er stramme og plæneklipperen næring.
 • Mens drive din ridning plæneklipper, anvendes høreværn og sikkerhedsbriller for at beskytte dig mod genstande, der kan blive kastet fra din plæneklipperens knive.
 • Tillad kun voksne til at drive en ridning plæneklipper.
 • Hvis der er en græs træsko, slukke motoren, vent bladene til at stoppe drejning, før du fjerner den.
 • Aldrig passagerer.
 • Hold børn væk fra det område, du klipper. Genstande kastet fra spinning klinge af en ridning plæneklipper flyve 200 miles i timen. På denne hastighed, kan selv en lille sten være dødbringende.

Frem for alt andet, skal du bruge fornuftigt en ridning plæneklipper. Læs manualen, der følger med plæneklipperen, holde din plæneklipperen ordentligt vedligeholdt, og bruge det med omtanke. Efter disse retningslinjer vil forsikre, at du vil nyde mange års brug fra din ridning plæneklipper.