Rhode Island spøgelseshistorier

Rhode Island spøgelseshistorier

Hvis du er nysgerrig om nogle af de mere berømte Rhode Island spøgelseshistorier, kan du blive overrasket over nogle af de myter og legender om denne del af landet.

Den mest berømte Rhode Island spøgelseshistorier

Der er mange historier fra fortiden, som beretter observationer af spøgelser i staten Rhode Island. Disse historier er ikke ulig dem, der findes i det meste af de andre New England stater. En ting, der indstilles Rhode Island fra hinanden er, at det er bedst kendt som den stat, hvor hele samfund rapporteret at se og opleve vampyrer fra 1790 til omkring 1890. Faktisk er den mest berømte vampyr sag førte til ghost observationer.

Rapporter om vampyrer og opgrave Graves

Den virkelige tragedie tiden mellem 1790 og 1890 var ikke så meget antallet af mennesker, der angiveligt døde af vampyr angreb, men antallet af dødsfald, der førte fra tuberkulose, også kendt som forbrug.

Karakteristik af tuberkulose

Når du sammenligner både fiktive og ikke-fiktive regnskaber vampyrer fra denne periode, er det chokerende at se, hvor perfekt de fysiske karakteristika af vampyrer matcher de fysiske egenskaber af de landsbyboere, der led og døde af tuberkulose. Symptomer omfattede følgende.

 • Vejrtrækning blev kort og ujævn, med en hoste, der producerede blod.
 • Ofre blev meget tynd og skrøbelig, optræder næsten spøgelsesagtig.
 • Sygdommen forbruges indefra-ud og venstre ofre bleg med udprægede blå årer.
 • De fleste ofre døde om natten, når vejrtrækning blev umuligt i den fugtige, frigid natteluft.

Landsbyboere der oplevede de syge blev rædselsslagen ved deres spøgelsesagtige fremtoning kort før døden. Frygten for at pådrage sig sygdommen kombineret med en manglende forståelse forlod landsbyboere til sig selv, og de kom op med fantasifulde teorier.

The Famous Ghost of Mercy Lena Brown

Gennem 1700-tallet og begyndelsen af ​​1800-tallet, Rhode Island landsbyboere opdigtede et trossystem at forklare de pludselige dødsfald blandt deres kære. Synet af deres kære som mager, elendige og rådnende skabninger førte hele samfund til at tro, at de syge var under angreb fra onde kræfter. Endnu værre, begyndte landsbyboerne at tro, at deres kære, der døde blev den levende døde, der vil besøge de levende om natten, "suge" livet ud af dem og give dem forbrug. Denne tro førte landsbyboere, herunder unge Mercy Lena Browns egen far, at grave hendes grav, brænde hendes hjerte og tilføje asken til vand. Landsbyboerne drak uhellige eliksir, fordi de troede, det ville befri dem fra forbandelsen.

Du tror måske, det er slutningen på historien, men det er ikke. Lige siden den dag, fællesskabet skændet hendes grav, har mange mennesker rapporteret at se og høre spøgelset af Mercy Brown. Hendes krop (minus hjertet) er begravet i Chestnut Hill Cemetery i Exeter, Rhode Island. Beboere og besøgende rapporterer, at:

 • De ser mærkelige blå lys på kirkegården.
 • De ser Mercy ghost walking omkring fællesskabet.
 • Beboere, der uforvarende står på gravene føler sig skubbet ud af dem.
 • Efter at have sagt en bøn om nåde, rapporterer vidner lugte duften af ​​roser.
 • Sommetider terminalt syge kære i Exeter fanges have samtaler med Mercy lige før deres død.

Fra de fleste konti, historien om Mercy Lena Brown er ikke længere en af ​​en skræmmende og frygtindgydende vampyr, men i stedet handler det om en lokal spøgelse, der har dyb medfølelse for dem, der er uhelbredeligt syge, samt et ønske om at forhindre enhver og alle vanhelligelse af de døde.

Andre Rhode Island spøgelseshistorier

Staten Rhode Island er fyldt med alt for mange spøgelseshistorier at nævne dem alle. Følgende er et par af de mere berømte dem:

 • I 1675, indfødte folk, der bor i Kickemuit floden i Warren, Rhode Island, dræbte otte engelske bosættere og placeret deres hoveder på pæle for at advare off andre bosættere. I dag er beboerne til tider rapporterer at se de otte fleksible skær ved floden.
 • Mange mennesker har set spøgelset af en spansk kvinde råber i haller af Wedderburn House i Narragansett. Huset var ejet af kaptajn Jafet Wedderburn der dræbte hans spanske kone en dag efter vender tilbage fra havet. Han indkapslet hendes krop i en kiste inde i pejsen arne, og han fortalte alle, at hans kone var gået hjem til Spanien. Det var ikke før 1925, at hendes krop blev opdaget under renoveringer.
 • Beboere i Rhode Island, der bor i nærheden af ​​Birch Swamp rapport ser spøgelset af en gammel dame forsøger at skjule et lig i sumpen.
 • Mange beboere i nærheden af ​​Sveriges Swamp rapport ser spøgelset af et tog ingeniør, der døde i Pawtucket området.
 • I 1810 Peleg Walker, en søn-in-law af den lokale velhavende Potter familie og nattevagt på familiens mølle, hængte sig selv inde i møllen. Bagefter klokken bruges til at kalde arbejdere begyndte at ringe ved midnat. Familien fjernede rebet, men klokken stadig ringede, så de fjernede klokke selv. Da den lokale legende fortælles, meget næste natten familien vågnede til hele fabrikken kører, og vandet hjul kørte mod strømmen af ​​floden. Det var ikke længe, ​​før møllen gik ud af markedet og lukket. The Ram Tail Factory stadig står i dag.
 • I vinteren 1751 besætningen på et lastskib kaldet Palatine, dræbte kaptajnen og holdt passagerer som gidsler i flere dage. I nærheden af ​​sult, passagererne vågnede en morgen at finde, at deres fangevogtere havde opgivet skibet. Da skibet ramte jord fra Block Island, beboere på kysten reddede passagererne og derefter indstille skibet ild, så andre skibe på havet ikke ville kollidere med den. Desværre, de ikke klar over, at en kvinde var blevet låst inde i et rum inde i skibet. Beboere og passagerer kunne høre hendes forpinte skrig, da hun brændt levende. Lokale beboere siger, at på samme dag hvert år, kan de se den brændende spøgelse skib lige ud for kysten.

Der er mange andre lignende spøgelse butikker om den koloniale stat Rhode Island, der er gennemsyret af historiske fakta og real-life drama.