Revitalive Cafe Interview

Revitalive Cafe Interview
Anna Forkan, Kristen Overlock, og Ted, den officielle greeter hund ved Revitalive Health & Healing LLC.

Revitalive Café åbnede i Massachusetts i efteråret 2009 til rave anmeldelser. Tilbyder rå, veganske fødevarer, caféen er en udvækst af Revitalive Health & Wellness LLC, en holistisk healing center ligger lige uden for Boston. Revitalive Sundhed og Wellness blev grundlagt af Kristen Overlock og Anna Forkan, to iværksættere og healere med imponerende legitimationsoplysninger. Kristen har en BS i Ernæring og er en Certified Colon hydrotherapist, Raw og Living Foods Lifestyle pædagog, og jeg-ACT Certified Reiki Master. Anna holder et BSE i Engineering og er en Certified Microscopist og Certified Raw og Living Foods pædagog. LovetoKnow fanget op med Anna og Kristen for at finde ud af mere om de unikke sundhedsmæssige koncepter og lækker rå, veganske retter, at kunderne ikke kan få nok af på Revitalive Café. De brænder for at bringe rå og levende fødevarer livsstil til deres kunder gennem deres helbredende arbejde og de lækre veganske fødevarer til rådighed på caféen.

Rå og Living Foods på Revitalive Café

Først Kristen og Anna delte flere oplysninger om deres nye café, som åbnede September 25, 2009 på garveriet i Newburyport, Massachusetts.

Hvad er Revitalive Café?

Revitalive Café er faktisk en forlængelse af vores healing center. Vi havde et køkken i vores wellness center, hvor vi forberedt levende fødevarer for vores kunder, der var udrensning. Efterhånden som flere mennesker begyndte at rense med os, der er behov for et større køkken blev klart. Mange af vores kunder havde anmodet om en cafe, hvor de kunne bringe deres venner og familie til at socialisere og nyde sikker, helbredende fødevarer. En ekstra bonus er, at vi er i stand til at nå mange flere mennesker i samfundet med Cafe. Uddannelse er vores passion og et nødvendigt element til at forstå fordelene ved levende fødevarer. Vi ønskede også at reagere på udviklingen i den rå fødevarer bevægelse væk fra ren helhed, helbredende fødevarer. Det ser ud som om det punkt at spise enkle, hele fødevarer er gået tabt i et forsøg på at lave et produkt, der sælger. Vi mener, at greens er hjørnestenen til helbredelse. Vi har også tror ikke på barske urte renser, eksklusiv juice eller vand fastende men snarere konsistente sunde daglige vaner, der i sidste ende bliver til en livsstil.

Hvad gør caféen unik?

Alt på vores menu er rå og levende fødevarer, veganske og gluten fri. Vi støtter lokale gårde og opsøge de allerbedste økologiske ingredienser fra socialt og miljømæssigt bevidste leverandører. Vi afstår fra at bruge gluten, soja, raffineret sukker, honning, svampe og alle animalske produkter. Al vores emballage er komposterbart eller genbruges. Og vi er til huse i det soldrevne Tannery bygning - meget grøn, og meget i tråd med vores filosofi! Vores menu tilbyder både tage ud og spise i fødevarer, så du kan stoppe ved og hænge ud med os og få dit måltid eller tage det hjem eller tilbage til arbejdet.

Holistisk Healing og Rå og veganske Living

Dernæst fordi Revitalive Café og Revitalive Sundhed og Wellness er så sammenflettede, vi spurgte Anna og Kristen for mere information om deres sundhed og wellness-center, og hvordan det støtter den rå og levende fødevarer livsstil.

Fortæl vores læsere mere om Revitalive Health & Wellness. Hvad gør du der?

Revitalive Health & Wellness tilbyder både komplette pakke velvære samt individuelle, a la carte-tjenester. Vores wellness-pakker er mere som sund livsstil programmer, som omfatter fødevarer prep klasser, daglig støtte, høringer, alle måltider og tjenester. Vi tager folk med på en rejse indad for at genoprette forbindelsen med sig selv og lære at helbrede naturligt. Vi tilbyder også løbende support, foredrag, colon hydroterapi, konsultationer, ernæringsmæssige mikroskopi, bøger, udstyr og fødevareforsyninger til at opretholde en sund livsstil. Vores mål er at hjælpe kunderne genoprette balancen og opnå levende sundhed og vitalitet. Vores hensigt er at guide vores kunder til at lytte til de behov, deres krop. Målet er ikke for alle at være 100% rå; snarere vi ønsker, at vores kunder skal være 100% sund. Vores kroppe er så kloge og ved, hvordan at helbrede, når det gives chancen. Når kroppen er genoprettet til den rette balance (som omfatter pH, venlige tarmflora, elektrolytter, følelser og alkaliske mineralforekomster) folk virkelig begynder at trives på mange niveauer.

Hvorfor er kolon sundhed så vigtigt?

En ordentlig velfungerende kolon er nødvendig for fysiske og følelsesmæssige sundhed. Ideelt set skal man være fjerne 2-3 gange om dagen. Forstoppelse og diarré er en hyppig forekomst i vores befolkning og ofte betragtes som mainstream for at være en del af livet. Hvis du har forstoppelse eller diarré dette er et symptom, at din kolon ikke fungerer optimalt.

Dårlige kostvaner, manglende motion, stress og udsættelse for miljøforurening føre til toksin opbygge i tyktarmen. Desuden spise mejeri, kogte animalsk protein og kogte korn fører til overdreven slimdannelse i kroppen. This mukøse fungerer som lim i tyktarmen, hvilket fører til forstoppelse; over tid, kan kolon får tryk med lag af slim, gamle fecal sagen og toksiner.

Eftersom kolon er et absorberende organ er toksiner, der ikke er elimineret overføres til blodstrømmen via de millioner af små blodkar kendt som kapillærer, som linje tarmen. Disse toksiner bosætte sig i vores væv, der bidrager til en tilstand af sygdom. Dårlige spisevaner og overdreven brug af antibiotika både mundtligt og vores fødevareforsyning har ødelagt vores immunforsvar og tarmflora. Venlige bakterier i tarmen er nødvendige for at hjælpe med at nedbryde materiale, der ikke blev spaltet korrekt og hjælper også med at holde dårlige bakterier såsom Candida i balance.

Rå og Living Foods for Health

Dernæst spurgte vi Anna og Kristen for mere information om rå og levende fødevarer, og hvordan de gavner sundheden, især kolon sundhed.

Hvordan en rå og levende fødevarer kost forbedre kolon sundhed?

Rå og levende fødevarer er fyldt med fiber, der fungerer som en kost gennem fordøjelseskanalen. Fiberen fra friske frugter og grøntsager absorberer fedtstoffer og toksiner og styrker også peristaltik, som er sammentrækning af glatte muskler til at flytte indholdet gennem fordøjelseskanalen.

Fortæl os mere om din egen rejse med rå og levende fødevarer.

Jeg startede på min rejse med levende foder lige ud af college. Jeg dimitterede med en BS i Ernæring og led af alvorlige mavesår. Mit håb var, at studere ernæring ville give mig indsigt til at helbrede mine sår. Desværre mine sår forværret, mens jeg var i college. Jeg troede, jeg spise alle de rigtige ting foreslået af vores mad pyramide. Jeg vidste, at min krop var helt ude af balance, og også havde en fornemmelse, at det var forbundet til min dårlig kost.

Efter endt uddannelse flyttede jeg hjem igen og forbundet med en kvinder på en lokal helsekostforretning. Hun hjalp mig til at forstå mad kombinere og introducerede mig til friske grøntsager saftfremstilling. I løbet af de næste par måneder, begyndte jeg at føle lindring fra mine sår.

Jeg ønskede at lære mere og så jeg besluttede at besøge Ann Wigmore Center i Puerto Rico til en tre uge rense. Min erfaring på Ann Wigmore Center var forbløffende. Efter mine tre ugers udrensning, besluttede jeg at sige mit job op og arbejde på Ann Wigmore Center. Jeg ønskede at lære alt, hvad jeg kunne om denne utrolige livsstil. Direktøren tog mig under sine vinger og lærte mig alt, hvad hun vidste.

Over tid, jeg har bemærket tendensen af ​​mennesker overgangen til en rå vegansk kost. Jeg ønskede at hjælpe folk over tid og arbejde med dem på lang sigt at lære dem sunde strategier til gennemførelse i deres liv. til Så i marts 2008 min partner Anna og jeg besluttede det var tid til hovedet tilbage til staterne og starte et medborgerhus. Vi bo stadig inden for rammerne af healing levende fødevarer, men har udviklet vores egen protokol til at hjælpe folk med overgangen til en plantebaseret kost.

Hvad er din egen kost ud?

Vores kost i dag er enkel endnu lækre. Jeg har generelt en grøn smoothie til morgenmad, grøn saft til en snack, store salat til frokost med en avocado-baserede dressing, og noget sjovt til middag som en mock tun salat sandwich. Vi afstår fra at bruge de fleste nødder (især cashewnødder, da de ikke er beregnet til menneskeføde), svampe (svampe), hvidløg og de fleste olier, da de går harsk i kroppen.

Revitalive Cafe Interview
China Study

Hvordan ville du svare nogen skeptisk over rå og levende fødevarer?

Vi sætte folk til at tage bedre vare på sig selv og uddanne dem om fordelene ved at tilsætte frisk frugt og veggies til deres kost. Vi har kun set gode ting ske, når folk spiser mere frugt og grønt. En stor bog at læse om virkningerne af mejeriprodukter og kød på vores sundhed er The China Study ved T. Colin Campbell. Vi lever i en frygt samfund og folk er så meget ude af trit med deres egne behov, tanker og følelser. Vi er mere optaget af folk fortaler for sig selv og lære at tænke kritisk. Sluk for tv'et, få noget frisk luft og omgiver dig med positive glade mennesker. De fleste mennesker føler sig som de ikke har ret til at føle sig godt.

Skift til Raw og Living Foods

Dernæst vi bad om tip om at skifte til en rå og levende fødevarer kost.

Hvis nogen overvejer at skifte til en rå fødevarer kost, hvilket råd ville du give dem?

Lyt til din krop og overgang så langsomt eller hurtigt, som det føles behageligt for dig. Find personer, der støtter din proces og har den erfaring og ekspertise til at hjælpe dig. En nem første skridt er at begynde med ordentlig mad kombinere. Udgangspunktet er at aldrig kombinere et protein og stivelse i samme måltid. De fleste af os er kronisk dehydrerede, så blot at drikke mere vand er en stor fordel. Der er en masse information på nettet fortaler, at kalorier er irrelevante, når de spiser en rå vegansk kost. Overspisning kogt eller rå veganer mad er stadig skadeligt for kroppen. Også, colon hydroterapi er meget nyttigt, mens din krop justerer til stigningen i fiber og forbedrer optagelsen af ​​mineraler og vitaminer.

For en ny person til rå og levende fødevarer, kan hvordan de kommer i gang?

Start med at drikke mere vand og tilføje en grøn smoothie til din daglige regime. Vi har fundet det er ikke det, vi tilføjer i kosten der helbreder os, men hvad vi fjerne. Mens rå og levende fødevarer kan hjælpe med at reducere cravings, kan der være dybere problemer, der skal løses i terapi eller alternative fremgangsmåder, f.eks EFT (Emotional Freedom Technique).LovetoKnow takker Kristen Overlock og Anna Forkan for dette interview. Besøg Revitalive Sundhed og Wellness LLC og Revitalive Café for mere information.