Returnering velgørende donationer

Returnering velgørende donationer


Hvorfor skulle en organisation nødt til at forstå at returnere velgørende donationer? Efter alt, er ikke det punkt, en velgørende donation til at give noget væk permanent? Undertiden, men ikke altid.

Om vender tilbage velgørende donationer

Tilbagevendende velgørende donationer kan ikke være den første ting på dit sind, når du laver en donation uanset om det er til en kirke, en fond eller velgørenhed, men nogle gange disse donationer skal returneres. Den mest almindelige årsag til en donation, der skal returneres, er, at de donerede ejendom eller midler ikke tilhørte den person, donation.

For eksempel, hvis en person embezzles penge fra en virksomhed og donerer disse midler, så er det en donation, der skal returneres. Man kan tro, at en donation tilhører den velgørende organisation, som modtager dem, men kun hvis den person, der donerede ejendommen faktisk ejede det.

Dette spørgsmål bliver mere kompliceret, når der beskæftiger sig med ægtefællebidrag ejendom. Ægtefæller deler fælles og individuelle aktiver, men den ene ægtefælle kan ikke give væk ejendom anden ægtefælle uden deres tilladelse. For eksempel, hvis den ene ægtefælle skulle donere et betydeligt beløb af en anden ægtefælles indkomst, ejendom eller indkomst fra en ejendom, som den anden ægtefælle, så det ville være en situation, der kræver returnering velgørende donationer.

Registrering og kvitteringer

Velgørende organisationer skal give en kvittering for alle donationer efter anmodning. De skal også holde gode registreringer af gaver, hvordan de blev modtaget, og hvor de blev modtaget. I tilfælde af ejendom donationer, elementer såsom køretøjer omfatter en titel, der skal overføres fra den enkelte til organisationen. I disse tilfælde kan den velgørende organisation klart at identificere, at ejendommen tilhører den person, der foretager donation.

I tilfælde af kontante donationer, især store kontante transaktioner, kan det føre til tågede område. Et eksempel kan være den person, der regelmæssigt donerer fem procent af sin bruttoindkomst til en kirke eller velgørende organisation. Denne person derefter erklærer konkurs. De konkurs domstole kan pålægge den velgørende organisation (herunder kirker) for at vende donationerne.

Kongressen ændrede Bankruptcy Code i 1998 for at udelukke nogle gaver fra reglen, begrænser opsving til kun de donationer modtaget i året før konkursen blev erklæret.

Andre Donationer Det kan returneres

Tilbagevendende donationer kan kræves, når en donor lægger forbehold eller betingelser for deres gaver. For eksempel i tilfælde af en begavelse, kan endower fastsætte midlerne skal anvendes til at give stipendier til børn af kun veteraner. Hvis der anvendes midlerne i direkte modstrid med betingelserne i begavelse, så donationen kan erindres eller returneres.

Anmodning returnering af en donation er en alvorlig sag. I nogle tilfælde kan en afvist anmodning føre til en retssag, mens returnere en donation kan medføre økonomiske vanskeligheder for den velgørende organisation - især hvis de midler, der allerede er blevet brugt eller dedikeret andetsteds.

For eksempel, hvis en bil blev doneret, men skal returneres og velgørenhed har allerede solgt bilen og brugte midlerne til et projekt, vil velgørenhed nødt til at gøre godt på de midler optjent.

Søge juridisk rådgivning

Når det kommer til at anmode om returnering af en velgørende donation eller forarbejdning returnering af velgørende donationer, bør du aldrig handle uden kompetent juridisk rådgivning. Forskellige stater har forskellige love om ejendom, ejendom bosættelser og mere.