Retsmidler for gær infektion i Kids

Retsmidler for gær infektion i Kids

Anmeldt af Terri Forehand RN

Når et barn har en gær infektion, det vigtigste er at få ham eller hende føler bedre så hurtigt som muligt. Retsmidler for gær infektion i børn indeholder ofte stærke oral eller topisk receptpligtig anti-svampe medicin, men disse kan have stærke bivirkninger. For forældre, der ønsker at finde en blidere alternativ, er der nogle muligheder for at overveje.

Naturlige gær infektion retsmidler

En gær infektion er simpelthen en overvækst af gær i eller på kroppen. Flere velkendte vilkår for gær infektioner, som børn kan få er trøske (i munden) og ble udslæt (alvorlige former for udslæt er faktisk ofte gær infektioner). Gær infektioner kan også forekomme på andre områder af huden, vaginalt eller under neglene.

Børn i alle aldre kan få gær infektioner, og de er ofte forårsaget når et barn har været på antibiotika, som dræber både dårlige bakterier og de gode, der normalt holder gær overproduktion i skak. Antibiotika bør ikke afbrydes, før behandlingen er komplet uden først at konsultere en læge.

Følgende er en liste over retsmidler mod gær infektioner i børn. For at undgå irritation, aldrig bruge æteriske olier direkte på huden. Fortynd dem med et luftfartsselskab olie, såsom olivenolie, vindruekerneolie eller mandelolie.

Lavender

Natural News rapporterer, at lavendel olie kan blive bedre til at behandle svampeinfektioner end receptpligtig svampedræbende cremer. Forskning viser lavendel olie har stærke svampedræbende egenskaber mod Candida albicans, en primær årsag til gær infektioner.

Calendula

Også kendt som pot morgenfrue, calendula creme (som indeholder calendula olie) er en gennemprøvet homøopatisk middel mod gær infektioner, især på ble-området. Det har ikke kun stærke svampedræbende egenskaber, men det er også beroligende på huden. Calendula creme kan normalt findes i de fleste købmænd eller naturlig sundhed butikker.

Tea Tree

The University of Maryland Medical Center lister skylning med tea tree olie som en potentiel urtemedicin for trøske. Du kan købe pre-made tea tree olie mundskyl eller lav dit eget. Men fordi olien er ekstremt giftigt ved indtagelse, dette middel bør kun anvendes på børn gamle nok til ikke at sluge blandingen.

Lemongrass

Undersøgelser viser citrongræs æterisk olie har stærke svampedræbende virkninger mod Candida. Hvis du vil bruge en ekstern gær infektion, kombinere et par dråber af ren væsentlige citrongræs olie med en ounce af luftfartsselskab olie og gælder for det berørte område.

Kamille

Brugt i århundreder til behandling af hudinfektioner, er kamille kendt for at have svampemidler fordele. Kig efter kamille creme til henvende sig direkte til det inficerede område på huden eller tilføje en kamille te pose til dit barns varmt bad vand til iblødsætning.

Ifølge Dr. Andrew Weil, kamille te er helt sikkert for spædbørn og børn, så for at hjælpe med at lindre trøske har dit barn skylle med eller drikke te. Selvom lidt forskning er blevet udført på mennesker, der viser kamille at være effektiv mod gær infektion, har mange mennesker haft succes ved hjælp urten som et naturligt middel. Bemærk venligst, at folk allergiske over for ragweed eller ethvert medlem af daisy familien kan også være allergisk over for kamille.

Apple Cider Eddike

Skylle munden med en blanding af æble cider eddike og vand menes at hjælpe med at behandle trøske. En daglig blød i et varmt bad, der indeholder to kopper æble cider eddike kan hjælpe med at lindre huden gær infektion symptomer. Du opnår de bedste resultater ved at bruge rå, ufiltreret æble cider eddike.

Kolloid havregryn

Dette produkt er billigt og beroligende til næsten enhver form for hudens tilstand. Mens det ikke kan helbrede en gær infektion, kan det blandes i et varmt bad eller gøres til en pasta og anvendes direkte til symptomlindring.

Natural Care Tips

Selv om det er umuligt at forhindre alle gær infektioner i at opstå hos børn, er der nogle ting, du kan gøre for at mindske risikoen.

  • Gær trives i varme, fugtige omgivelser, så det er vigtigt at ændre et barns ble ofte og lade det løs, så luften kan cirkulere.
  • Undgå dressing dit barn i stramt tøj.
  • Feed dit barn en økologisk yoghurt med naturlige probiotika som Lactobacillus acidophilus og / eller Bifdobacterium som kan hjælpe kampen off gær overvækst, især hvis dit barn tager antibiotika.
  • Da gær også trives på søde ingredienser, begrænse antallet af slik og forarbejdede fødevarer dit barn spiser, herunder fødevarer med højt raffinerede kulhydrater. Det gælder også for dig, hvis du ammer.

Lindre huden naturligt

Den bedste måde at behandle en gær infektion i børn er at arbejde hårdt for at sikre de ikke får dem i første omgang. Men hvis dit barn gør ende op med en, der er naturlige behandlinger, der kan hjælpe lindre huden og behandle infektionen.

Husk på, at nogle børn kan have en negativ reaktion på urter eller æteriske olier. For at undgå dette og for at sikre dit barn har virkelig har en gær infektion, konsultere en certificeret biopat eller din læge for nøjagtige dosering beløb før du prøver nogen af ​​de ovennævnte retsmidler.