Retlige former: Vedtagelse Forms Tips

Trin stedbarnsadoptere Betegnelser

Trin forælder vedtagelse er en af ​​de mere populære typer af vedtagelsen og kan bringe en familie, der ellers ville blive brækket af den stigmatisering af "trin" i en fuldstændig og komplet cirkel. Love vedrørende trin forælder vedtagelse kan variere fra stat til stat, men i det væsentlige i enhver tilstand, skal der være en høring for at afgøre den bedste interesse for barnet og den biologiske forælder skal enten opgive deres forældres rettigheder eller har de forældrerettigheder brudt. På grund af misbrug eller nedlæggelse spørgsmål, er der bestemmelser om at give juridisk og offentlig bekendtgørelse i denne type situation. Når meddelelsen er at etablere og der er gjort et forsøg på at kontakt, kan retten give vedtagelsen til trinnet forælder. Naturligvis kan have en vedtagelse advokat gøre en proces som denne lettere, men du kan udfylde denne form for vedtagelse på egen hånd. Når du har bekendt dig selv med de love og den proces, du kan udfylde de retlige former og repræsentere dig selv i retten. Bare sørg for at tage alle de rigtige skridt, og efterlader ingen uforsøgt for at beskytte dig selv og din adoptivbarn.

Kom godt i gang med en gør det selv Vedtagelse

Kommende adoptivforældre bør overveje alle muligheder, som de kigger på at udvide deres familie til også at omfatte et barn. Der er en overflod af informationer vedtagelse barn fås i flere kilder. Der er naturligvis adoptionsbureauer, der specialiserer sig i at hjælpe familier på denne måde. En anden kilde til oplysninger vil være online. Der er mange kilder til børn med behov for et hjem, såsom national adoption eller international adoption med over 50 forskellige lande, herunder Afrika, Østeuropa, Asien og Latinamerika, der har børn og spædbørn har brug for et hjem. Hvis du er en ivrig forsker og har tid og tålmodighed til at sikre, at du arbejder med velrenommerede folk, og at du har den skarpsindighed til at fuldføre eventuelle vedtagelse former i vedtagelsesprocessen, så online-ressourcer er din bedste satsning. Overvej dine kilder fornuftigt selv, og vær ikke bange for at rådføre sig med statslige organer for at få råd og information om vedtagelsen processen.

Kvalificeret at adoptere et barn

Der er flere overvejelser gjort med hensyn til vedtagelse. Det er meget almindeligt for adoptionsbureauer at have strengere krav til baby vedtagelse end at vedtage enten en ældre barn eller en speciel-behov barn. Nogle ting, der anses for er alder af adoptivforældrene, indkomst, civilstand, sundhed adoptivforældrene, religion, familie størrelse, beskæftigelse og bopæl. Fordi disse ting kan variere fra agentur til agentur, vil du blive opfordret til at gå gennem screening proces, selvom du føler, du ikke er berettiget til en eller anden grund. Der kan være en særlig barn, der ville passe perfekt ind i din familie, bare venter på dig.

Mangler biologiske far Vedtagelse

Desværre er der mange gange, at en ny mor vil finde sig selv i en situation med at være den eneste forælder til rådighed, når hendes barn er født. Når problemet opstår, er kaldes en manglende biologiske far vedtagelse. At opgive barnet kan være en naturlig tanke for moderen på et tidspunkt i barnets fremtid. Det er vigtigt at huske, at når den biologiske far ikke er til stede ved barnets fødsel, stater har et vidt skøn, når det kommer til afslutning af denne fars forældres rettigheder. Omstændigheder vil naturligvis variere, og der tages hensyn til alle de spørgsmål, når dette sker. Ca. 21 stater har registre til rådighed for fædre til at blive underrettet om en fødsel, der giver dem mulighed for at kræve faderskab inden for en rimelig tidsramme. Når vender denne situation, bør du tjekke med de lokale authorties som de rettigheder, om nogen, af en manglende biologiske far, når de overvejer adoption eller adskillelsesorgan forældrenes rettigheder. Det er en situation, hvor det er en fordel at være godt uddannet i lovene og vedtagelse nuancer af din egen stat. Hvis du har besluttet at håndtere de juridiske former og vedtagelse proces på egen hånd, skal du sørge for du har lært om alle de potentielle problemstillinger af manglende biologiske far vedtagelse.

Overvejer Step Parent Vedtagelse

En naturlig tanke i mange trin forældrenes sind vedtager deres ægtefælles børn for, at barnet kan dele navnet på trin forælder (og deres egen forælder i nogle tilfælde) samt måske mere præcist afspejler karakteren af ​​pleje givet til trin barn eller stedbørn. Juridisk vedtagelse former for trin forælder vedtagelse fås i flere kilder, herunder lokale adoptionsbureauer, lokal dommerfuldmægtig kontor eller endda online. Love varierer fra stat til stat med hensyn til varsel givet eller mulighed for meddelelse til birthparents. Ofte, selvom trin forælder vedtagelse bestrides af den birthparent, kan retten beslutte, at det er i barnets eller børnenes bedste interesse, der skal vedtages af trin forælder. Omstændigheder vil naturligvis diktere, om kontakt med birthparent er stadig noget, der skal overvejes, og hver enkelt sag er anderledes, men trin forælder vedtagelse er en fantastisk måde at gøre en familie endnu mere solid og forenet.

Hvad er Vedtagelse?

Adoption er den juridiske proces, hvor en overførsel er lavet af forældremyndigheden fra de biologiske forældre til et barn, og den juridiske overtagelse af forældrenes rettigheder af adoptivforældrene. Vedtagelsen proces afsluttes, en gang for alle, rettigheder og ansvar for de biologiske forældre. Det vil derefter blive førstnævntes ansvar af adoptiv forælder (r) at sørge for tilsyn, næring, fysiske og følelsesmæssige sundhed og økonomisk støtte af barnet (ren). Vedtagelsen proces er lang og der er mange lovkrav og juridiske former og procedurer, der skal udfyldes. Du kan leje en specialiseret vedtagelse advokat eller i nogle tilfælde, kan du gøre forskningen selv og fuldføre processen for en reduceret pris.

Lukket vedtagelse

Der er en mangeårig debat om, hvorvidt vedtagelsen proces bør afsløre alle detaljer i sagen versus forlader anonymitet og diskretion som hightest prioritet. En lukket vedtagelse i sagens natur er en, hvor de registre og oplysninger om barnet og biologiske forældre er forseglet, og er derfor ikke tilgængelig for ikke kun det offentlige, men at barnet også. Mens dette er den mere traditionelle form for adoption, er det faldende i popularitet, fordi mange adopterede ender søger oplysninger om deres birthparents. I nogle tilfælde er der imidlertid de biologiske forældre ikke ønsker at afsløre deres kontaktoplysninger til barnet, de har givet op. Også accepterer mange adoptivbørn, at deres adoptivforældre har givet dem et livslangt engagement og behøver ikke at opsøge deres biologiske forælder. Når du går gennem vedtagelse proces, det er et vigtigt aspekt, der bør overvejes og drøftes af både de biologiske forældre og adoptivforældrene.

At blive en plejeforælder

Når du har besluttet at bringe et barn ind i din familie og du er klar til at begynde processen med vedtagelse kan du overveje at blive en plejeforælder. Plejeforældre, for det meste, giver et midlertidigt hjem til et barn med behov for pleje, men kan disse relationer kan ofte udvikle sig til en adoptiv situation bør omstændighederne tillader det. Naturligvis er der mere juridiske ansvar i at blive adoptant versus en plejeforælder, men den kærlighed og omsorg du kan tilbyde et barn bør overvejes det samme. Skulle en plejeforælder overveje permanent vedtagelse, bør de nøje overveje alle de samme faktorer som adoptivforældre, såsom at få alt skriftligt og ikke stole på mundtlige aftaler, konsultere en velrenommeret advokat med speciale i vedtagelsen og være klar over, at alle parter i Situationen har rettigheder i henhold til loven. Adskillelse forældrenes rettigheder han biologiske forældre bliver nødt til at ske før en permanent vedtagelse kan finde sted. Consulting med en adoption agentur eller laver nogle forskning på egen hånd, vil hjælpe dig med at træffe denne beslutning om, hvorvidt fremme eller ikke pleje er det rigtige for dig.

Åben adoption Information

Hvis du har et adopteret barn, på et tidspunkt kan de ønsker mere information om deres biologiske forældre. Evnen af ​​barnet for at komme til disse oplysninger, vil afhænge af, om vedtagelsen var en åben adoption eller en lukket adoption. For barnet, kan information vedtagelse være noget begrænset, medmindre vedtagelsen var åben. Der har været i de seneste årtier, at en bevægelse af adopterede søger identitet deres birthparents forsøger at åbne filer, der tidligere blev klassificeret som lukkede adoption filer. Der er en debat med hensyn til, hvorvidt adopterede bør kunne få adgang til lukkede information. I dag lukkede adoptioner er mindre populær end i de forløbne år. En åben vedtagelse vil betyde, at vedtage forældre vil have fuld offentliggørelse med hensyn til birthparent oplysninger. Open vedtagelse vil også betyde, at når barnet fylder modenhed, vil de kunne få adgang til oplysninger om birthparents. Afhængig af karakteren af ​​forholdet, kan nogle adoptionssager endda give for kontinuerlig kontakt med birthparents hvis alle parter er enige om det er i den bedste interesse for barnet eller børnene. Det er et juridisk spørgsmål, og en, der er bestemt som du går gennem vedtagelse proces.

International Vs Domestic Vedtagelse

Fordi potentialet for vedtagelse svindel og svig findes næsten overalt, kan der være en vis sikkerhed i at bruge en indenlandsk vedtagelse agentur til at sikre, at du ikke er udnyttet. Som med alt andet, hvis løfterne under faser af vedtagelsen proces synes for godt til at være sandt, chancer er temmelig høje, at din mavefornemmelse er korrekte. Der er måder at beskytte dig selv, herunder at kende loven, at stille de svære spørgsmål for agenturet, som du arbejder med og lytte til andres erfaringer. Hvis noget går galt under processen, skal du kontakte din advokat. Hvis du ikke har en advokat med speciale i adoption, kontakte en. Du skal bruge en god advokat, der kender de love, der vedrører vedtagelsen. Kontakt til Better Business Bureau og Attorney General i den tilstand, hvori vedtagelsen finder sted er en anden måde at søge at rette den forkerte.

Overvej din egen situation

Brug af internettet er en fantastisk måde at forskning muligheder og information, når det kommer til at afgøre, hvilken type vedtagelse du ønsker at gå med, uanset om du bruger et bureau, eller om du vil forsøge en privat vedtagelse. Vedtagelse oplysninger kan findes på hjemmesider samt gennem lokale agenturer til at støtte i din søgen efter et barn til at blive en del af din familie. Nogle faktorer til at overveje, når du begynder denne rejse er din alder og helbred, din finansielle status, de omkostninger, der er forbundet med adoption, din civilstand; og endda sundhed og baggrunden for barn eller børn du håber at vedtage. En mulighed for at overveje, er en international adoption. Der er flere lande, der har åben adoption politik på dette tidspunkt, hvilket giver folk fra andre lande til at vedtage forladte eller forældreløse børn. En anden faktor til at overveje, når tænker på vedtagelse er din nuværende familiestruktur. Mange gange et kærligt hjem, uanset hvor stor, er præferentiel for et barn uden familie i stedet for at have et barn forbliver i familiepleje eller under regeringens eller statens pleje.

Private vedtagelse

I dag er der er polemik omkring, hvad der ville traditioally betegnes en privat vedtagelse på grund af de involverede, samt potentialet for uetiske forhold risici. Privat vedtagelse bliver ofte omtalt som "grå vedtagelse", som obviouly connotates noget usmagelige eller ulovligt. Mens over-board privat adoption er ikke altid tegn på noget lyssky, er der trin, du skal tage for at beskytte dig selv og barnet (ren), hvis du overvejer en privat vedtagelse. De fleste stater kræver et hjem undersøgelse der skal udføres for at bestemme placeringen af ​​barnet i familien. Mens nogle potentielle vedtagelse forældre ikke kan se behovet for dette, er det vigtigt at sikre både den vedtagende familien så godt som nogen i barnets baggrund, at alt er over bord samt hvad der er i den bedste interesse for barnet. Juridisk set skal private vedtagelse håndteres forsigtigt så godt. Beskyt dig selv fra at have noget går galt ned linjen ved at sikre, at alle de involverede parter i den private vedtagelse er over bord og respekteres af de juridiske og vedtagelse samfund.

Transracial Vedtagelse

På grund af den indiske Child Welfare Act af 1987 vedtage en indiansk barn eller barn har alvorlige begrænsninger og restriktioner på denne type transracial vedtagelse. Denne handling væsentlige omfatter Kontoret for Indianske Anliggender og barnets stammemyndighederne i nogen anmeldelse for børn under overvejelse i adoptionssager. Ikke alene skal retten give det samtykke til denne form for adoption, men stammemyndighederne og Bureau skal også give deres velsignelse. Arugments til denne lov nævne eksempler på børn, der blev taget væk fra biologiske forældre forud for vedtagelsen af ​​loven simpelthen for ikke at have rindende vand eller indendørs VVS i deres hjem eller børn, der bor i betingelser, overfyldt ifølge regeringens standarder. Naturligvis modstandere af loven se barnet eller børnene venter vedtagelsen og den tid, det kan tage at placere en indiansk barn ind i en indiansk hjem som mere skadelige for barnets velfærd end nogen følelse af tab af etnicitet eller kultur, at barnet kan opleve.

Transracial Vedtagelse

Der er mange muligheder for potentielle vedtagelse forældre til at vedtage uden for deres race eller kultur, trods dem, der føler det er bedst at holde børn inden for samme kultur eller etnicitet. , Er African American vedtagelse dog lidt sværere end vedtagelse fra andre kulturer, selv i den hjemlige arena. På grund af dette, er der en ret stor indsats for at rekruttere sort eller African American adoptivforældre. Den nationale sammenslutning af Black Social Workers'voiced opposition til transracial vedtagelse i begyndelsen af ​​70'erne, med henvisning til grundlæggende indvending vedrørende barnet eller børnene vokser op usikker på deres mangfoldighed og etnicitet kultur. Selvfølgelig vil fortalere for African American vedtagelse i transracial familier hævder, at disse børn er generelt veltilpassede og glad trods lever i en kultur, ikke deres egne.

Vedtagelse Agency

Et spørgsmål mange potentielle vedtagelse forældre har, er om forskellen mellem de typer af adoption. Der findes flere typer af vedtagelsen, som kan opnås ved brug af ydelser fra en adoption agentur. Adoptionsbureauer kan være lokale offentlige organer eller licenseret private bureauer. Offentlige instanser er formentlig mere almindeligt kendt som velfærd eller sociale ydelser. Børn fra forskellige aldre vil være tilgængelig fra spædbarn gennem teenageårene. Private organer og adoption advokater er også tilgængelige, selvom typisk ved en merpris. Det er muligt at gennemføre en gør-det-selv vedtagelse proces og ved hjælp af staten eller en styrende organ. En faktor, der vil hjælpe dig med at afgøre hvilken vej du gerne vil gå er din risikovillighed. Ved hjælp af en vedtagelse agentur giver den mest stabilitet og sikkerhed for, at processen vil gå glat, og der vil ikke være nogen problemer ned linjen. Uafhængig vedtagelse, vil ved hjælp af en facilitator giver den mindste mængde af sikkerhed for at forebygge glitches eller problemer, der kan opstå under processen eller i kølvandet.

Interfaith eller kristen Adoption

Kristne adoptionsbureauer kan give ressourcer til kommende adoptivforældre. Ofte forældre vil finde hjælp til transracial adoptioner, som er blevet mere populært med den seneste åbne dørs politik i Kina til vedtagelse. På grund af kulturelle forskelle og politiske forskelle mellem de to lande, kan der være en vis usikkerhed med hensyn til vedtagelsen af ​​internationalt dog hjælp af en kristen vedtagelse agentur til at lette vedtagelsen kan give familien en følelse af støtte og sikkerhed, som de rejse throuhg adoptiv proces. International adoption kan ofte synes at flyde mere glat og giver en følelse af sikkerhed i det faktum, at der er mindre chance for birthparents prøvelse vedtagelsen.

Transracial Vedtagelse

Transracial vedtagelse henviser sædvanligvis til vedtagelse af sorte eller biracial børn af en hvid familie. Men generelt udtrykket transracial vedtagelse vil henvise til en vedtagelse, der krydser kulturelle eller racemæssige linier. Hvide familier adoption asiatiske børn er den mest populære i dagens samfund. Mens mange socialrådgivere føler, at placere børn med familier af samme kultur og etnicitet foretrækkes, det meste af tiden, vil den bedste interesse for barnet placere en tværkulturel barn i en situation, der vil give et kærligt og stabilt hjem for barnet uanset race adoptivforældrenes.

Transracial Vedtagelse

Fordi sorte børn ofte står over for en meget længere venteliste, når det kommer til adoption, der er en conserted indsats for at øge transracial vedtagelse både nationalt og internationalt. Det er teknisk ukendt, hvor mange African American adoptioner opstå, fordi regeringen ophørte med at spore disse oplysninger tilbage i 1975. Modstanderne af transracial vedtagelse hævder, at en afrikansk amerikansk barn vil føle sig ud af sted og miste al sans for kultur og etnicitet. Men undersøgelser har vist, at de fleste af disse børn, uanset at blive placeret i en anden kultur, er ekstremt veltilpassede og glad. Fortalere hævder også, at fordi der er færre African American familier ønsker at adoptere børn, millioner af disse børn vokser op uden nogen familie på grund af denne stigmatisering.

History of Infant vedtagelse

I slutningen af ​​1920'erne, adoption spædbarn blev mere populær som tilgængeligheden af ​​modermælkserstatning steget. Vedtagelse indtil da havde været primært set med børn i alderen to og op, fordi pleje af et spædbarn ikke kunne gennemføres af andre end babyer biologiske mor. Ironisk nok, i dag, er det lettere at vedtage et spædbarn, da det oftest er birthmother der træffer beslutningen om at placere sit barn op til vedtagelse, og at beslutningen er ofte lavet, mens hun stadig er gravid. Det kan anføres imidlertid, at på grund af populariteten af ​​prævention og abort i løbet af de sidste 30 år, er der ikke så mange børn til rådighed for vedtagelsen. Det har været en hypotese, at hvis Højesteret sagen Roe v. Wade blev væltet, ville antallet af spædbørn adoptioner i USA tilbage til samme niveau som før afgørelsen.

Indenlandsk Infant Vedtagelse

Par eller enkeltpersoner, der har problemer med at undfange et barn, eller som føler, at et barn ville tilføje noget ekstraordinært til deres allerede kærlig familie vil ofte overveje vedtagelse spædbarn. De, der kun ønsker at vedtage et spædbarn i deres familie kan finde national adoption i USA frustrerende. Fordi spædbørn er i højere efterspørgsel, kan det tage år at færdiggøre vedtagelsen processen. Der er også mange regler og krav vedrørende indenlandske spædbarn vedtagelse herunder juridiske former og retlige procedurer. Hvis du virkelig kun overvejer et spædbarn vedtagelse, måske skulle du overveje en international adoption. Generelt denne type vedtagelse er hurtigere, fordi der som regel ikke er et sæt af birthparents at anfægte vedtagelsen. Mens der er regler for international adoption, herunder samtykke og velsignelse af indvandring afdelingen USA, kan international adoption ofte bringe et barn eller børn til en amerikansk familie meget hurtigere end i tilfælde af indenlandsk spædbarn vedtagelse. Der er sundhedsmæssige problemer at overveje, når går i retning af international adoption samt kulturelle spørgsmål, så vil du ønsker at sikre, at du har overvejet alle dine muligheder, inden der træffes en endelig beslutning.