Retlige former: Udlejning Estate juridiske former Tips

3 Fælles ejendomstyper Deeds

Den retlige form, der overdrager ejendomsretten til et stykke af ejendom fra en person til en anden kaldes en gerning. En gerning indeholder navnene på den person, der sælger fast ejendom, og navnet på den person, der køber den. Når sælger underskriver gerning, han eller hun overdrager ejendomsretten. Deeds skal notarized at blive retligt bindende former.

Typer af Deeds

1. Grant Deed - Et tilskud gerning overførsler fulde ejerskab af fast ejendom fra den ene part til den anden. Underskrivelse et tilskud gerning indebærer, at du rent faktisk har ret til at overføre ejerskabet af ejendommen til den anden person.

2. Garanti Deed - En garanti gerning omfatter en eksplicit løfte til køber, at sælger har gratis titel til politik.

3. quitclaim Deed - Denne type gerning overfører én persons ejerandel i en ejendom til en anden person. Denne type gerning bruges ofte under en skilsmissesag, når den ene part underskriver hans eller hendes interesser i fællesejede fast ejendom til den anden. Procentdelen af ​​ejerskabet er ikke specificeret; snarere den person bare underskriver over "alle" af sine ejendomsrettigheder, uanset hvad de måtte være.

Følg Korrekt Procedure Når Evicting Lejere

Når udlejere har lejere, der overtræder vilkårene i lejekontrakten, er i deres gode ret til at smide lejeren fra ejendommen. Men beslutningen om at smide en lejer er ikke en, der kan gøres let. Den skal være i overensstemmelse med vilkårene i lejekontrakten, og skal være i overensstemmelse med fast ejendom love.

Udlejere skal være sikre de observerer alle gældende ejendomsmæglere love enhver tid en lejer er sat på gaden. De er forpligtet til at anmelde lejere skriftligt om deres hensigt om at smide. Med korrekt brug af retlige former udsættelse sag kan gå mere glat og mindske risikoen for at havne i retssager anlagt af de udsatte tidligere lejere.

Eksempler på retlige former ofte i udsættelser:

  • Meddelelse om Lease Non-forlængelse (lader lejere ved, at de er nødt til at forlade i slutningen af ​​den nuværende lejeperioden)
  • Meddelelse om Lease Opsigelse (fortæller lejer til at forlade)
  • Læg mærke til at betale husleje eller Quit (lader lejere ved, at bortvisning sag påbegyndes, hvis lejen ikke bringes strøm)

Besøg RocketLawyer.com for en udsættelse varsel regneark, der kan hjælpe dig med at bestemme de korrekte trin i evicting en lejer.