Retlige former: Kapitel 7 konkurs Forms Tips

Filing kapitel 7 Konkurs

Omkostningerne ved konkurs kan kategoriseres af flere forskellige faktorer. Naturligvis er der de økonomiske omkostninger til fil kapitel 7 konkurs, der kan spænde afhængigt arkivering gebyrer og advokatomkostninger, hvis nogen, samt den tilstand du bor i. Filing kapitel 7 konkurs omkostninger starter omkring $ 200 og kan gå op derfra. Så selvfølgelig, når de overvejer "cost" af en konkurs, må man tage hensyn til de konsekvenser, som det vil have på din kredit. Kapitel 7 konkurs bliver på din rekord i 10 år, og kan gøre det vanskeligt, men ikke umuligt, at opnå billån, boliglån eller kreditkort i fremtiden. Men på den anden side, hvis du er i en situation, hvor du er faldet bagud i dine forpligtelser, din kredit er ikke stjernernes på dette tidspunkt alligevel. Nogle gange arkivering konkurs kan være den bedste løsning blot at tørre væk gæld og starte på en frisk og ny.

Kapitel 7 konkurs

Kapitel 7 konkurs er den type af konkurs indgivet at likvidere aktiver for at betale gæld. Virksomheder kan indgive kapitel 7 såvel som enkeltpersoner. Denne type konkurs er en total frigivelse af gældsætning, således ikke kræver debitor til at betale tilbage nogen af ​​de udledte under konkurs sagen penge. Den Hazzard til arkivering kapitel 7 konkurs er imidlertid, at en kreditor kan tvinge salg eller afvikling af aktiver for at opfylde domme og gæld.

Kapitel 7 konkursloven

Under kapitel 7 konkurs lov, kan denne form for gældssanering helt fjerne og tør rengøring af skifer af enhver debitor. Det er den mest populære form for konkurs, fordi det giver mulighed for en frisk start. Udledning af al gæld tager normalt mellem 4-6 måneder fra datoen for indgivelsen. Varer, der ikke dischargable dog, er ting såsom børnebidrag og underholdsbidrag, studielån ikke ældre end tre år, skattemæssige forpligtelser ikke er ældre end tre år, for nylig gjort køb af en væsentlig karakter og ejendom henrettet kontrakter om ejendom og tilbageholdsret.

Kapitel 7 konkurs

Kapitel 7 konkurs er en type af konkurs, der tillader en skyldner at aflaste sig selv i en overvældende gæld belastning for at betale kreditorerne. Kapitel 7 er et komplet og total afvikling af skyldnerens aktiver med henblik på at betale deres kreditorer. Dette er den mest almindelige form for konkurs for en person. Ulempen for at indgive en kapitel 7 konkurs procedure kan være risiko for at miste deres hjem og biler. Denne type af likvidation vil dog rydde en skyldner helt ud fra pligt så godt.

Kapitel 7 konkursloven

Ting man bør overveje, når overvejer arkivering kapitel 7 konkurs er, om der er noget håb om at tilbagebetale den gæld til kreditorer, uanset om der er nogen co-signors til eventuelle noter pågældende og om der er nogen fremtrædende retssager involverede. Filing en kapitel 7 konkurs procedure forbliver alle andre retssager og dermed fjerner nogle stress for skyldneren.

Skemaer til kapitel 7 Konkurs

Der er kapitel 7 konkurs formularer til rådighed for dem af os, der ikke er advokater i flere forskellige steder. Du kan finde disse former i nogle kontorartikler butikker, men der er også online ressourcer, der kan give disse former. Under kapitel 7 konkursloven er der visse procedurer og tidsfrister, at man skal være opmærksom på, når de overvejer at indgive kapitel 7 konkurs eller enhver konkurs for den sags skyld. Vær sikker, hvis du laver indlevering på egen hånd, at rådføre sig med juridiske kilder til de love, der styrer din tilstand.