Retlige former: Kapitel 13 konkurs Forms Tips

Kapitel 13 konkurs

Filing en kapitel 13 konkurs kan afhjælpe stress og fjerne gæld for ikke blot en virksomhed, men en person som godt. Kapitel 13 konkurs er hovedsagelig en tilbagebetaling plan med en skyldner til hans eller hendes kreditorer foreslået for at indhente og afbetale gæld, der er faldet bagud. Kapitel 13 også kan gemme dine aktiver såsom bil og hjem og giver dig mulighed for at holde disse aktiver og vedligeholde betalinger på dem, men på samme tid, strække betalinger, der er faldet bagud over en periode på tre til fem år. Gør din forskning grundigt, når de overvejer at indgive nogen form for konkurs for at sikre, at det, du beslutter dig, er den bedste handlingsplan for dig eller din virksomhed.

Filing kapitel 13 Konkurs

De, der ønsker at overveje at indgive kapitel 13 konkurs bør tænke følgende emner. De, der kan være bag på deres afdrag på realkreditlån eller skylder penge til IRS; hvis du har aktiver, som du ønsker at beskytte, og som ville blive likvideret under et kapitel 7 plan; din disponible indkomst er for høj til at kvalificere sig til et kapitel 7 bankrupcty; hvis du har brug for nogle nødhjælp fra kreditorer endnu ønsker at bevare den oprindelige betaling planer med dine kreditorer; du ønsker at forlade kapitel 7 konkurs som en mulighed i fremtiden; eller hvis du har indgivet kapitel 7 inden for de seneste seks år, har en co-signor eller har evnen til at tilbagebetale din gæld inden for tre til fem år.

Kvalificeret til kapitel 13 Konkurs

Enkeltpersoner vil kvalificere sig til kapitel 13 konkurs, hvis opfylde følgende kriterier: usikret gæld, dvs. kreditkort gæld eller gæld for varer og tjenester, kan ikke overstige $ 250.000 og sikret gæld, dvs. hjem realkreditlån, køretøjer lån, må ikke overstige 750 tusind dollars. Betaling sker til en administrator, som til gengæld betaler sikrede kreditorer først på linje med deres prioritet placering og derefter usikrede eller kreditkort gæld kan udbetales som en anden prioritet. Kreditorerne er ikke forpligtet til at acceptere denne form for konkurs tilbagebetaling planen, som retten kan tvinge kreditor til at acceptere, selv om de protesterer.

Konsekvenser af kapitel 13 Konkurs

Hvis du er arkivering kapitel 13 konkurs du nødt til at overveje konsekvenserne. Denne type af konkurs vil blive på din kredit rekord i 10 år, efter at gælden er afviklet. Når arkivering kapitel 13 konkurs, vil en administrator blive udpeget til at føre tilsyn dine økonomiske anliggender, og betalingerne vil blive udsendt til kreditorerne, som kurator efter recieving betaling fra debitor. Konkurs kan også koste dig højere renter, når de forsøger at få et lån i fremtiden, fordi det er rapporteret på din kredit. Dog kan kapitel 13 konkurs være et alternativ for den enkelte, der har opbrugt den allé af forbrugerkredit rådgivning.

Kapitel 13 konkursbehandling

En type af konkursbehandling er arkivering kapitel 13 konkurs. Denne type konkurs kaldes "INDSATS-indkomster" bankrtupcy fordi den er afhængig af den fysiske eller juridiske med en regelmæssig stabil indkomst. Hvis du har for meget disponibel indkomst, eller du har aktiver, som du gerne vil beskytte, og derefter kapitel 13 konkurs, kan være vejen for dig at gå. Kapitel 13 konkurs er en form for tilbagebetaling planen at fjerne stress af øjeblikkelig tilbagebetaling til kreditorerne, sprede payback over to til fem år. Denne form for konkurs vil sætte en næsten øjeblikkelig stopper for kreditorerne kræver husstanden eller virksomhed også.

Kapitel 13 konkurs Forms

Der er ressourcer til rådighed for forbrugere, der overvejer arkivering kapitel 13 konkurs som et alternativ til at søge beslutning til ubetalt, usikret gæld. Kapitel 13 konkurs formularer kan findes online og er nemt downloades til at blive fyldt ud og arkiveres. De overvejer påfyldning kapitel 13 konkurs skal være sikker på, at de former, du køber og udfylde vedrører specifikt til din tilstand, som statslige love med hensyn til bankrutpcy kan variere. Hvis du har udtømt de alternativer til selskabets konkursbegæring, har en stor mængde af usikret gæld samt sikret gæld, kan kapitel 13 konkurs være en farbar vej for dig.