Retlige former: Finansielle retlige former Tips

Bill of Sale

En slutseddel er en aftale om salg af varer, der attesterer overdragelsen af ​​ejendomsret fra en sælger til en køber. Den slutseddel vil tjene som en varemodtagelse for køberen.

En slutseddel bør indeholde følgende:

  • Artiklen eller elementer, der er solgt
  • Navn og kontaktoplysninger for både sælger og køber
  • Beløb betalt for overdragelse af ejendomsretten til nævnte emner
  • Garantier på nævnte emner
  • Underskrift både sælger og køber

Heldigvis, i stedet for at skulle udarbejde en slutseddel, kan du tilpasse og købe en bekvem slutseddel form fra RocketLawyer.com

Gældsbreve for udlån til slægtninge

Hvis du låner penge til en anden person med den forventning, at de vil betale dig, det er i din bedste interesse at kræve den enkelte til at underskrive en egenveksel. Juridiske finansielle dokumenter såsom egenveksel former spiller en vigtig rolle i at beskytte af hensyn til långiveren. Hvis vilkårene for et lån ikke er specificeret på en egenveksel, långiver dybest set ikke har nogen måde at håndhæve tilbagebetaling.

Penge problemer kan blive en væsentlig kilde til gnidninger blandt pårørende, og det er vigtigt, at vilkårene for familiens finansielle transaktioner er stavet klart for alle involverede parter. Hvis et familiemedlem, der ønsker at låne penge fra dig balks ved tanken om at underskrive et løfte om at tilbagebetale dig, bør der være et oplagt tegn for dig, at sandsynligheden for at få dine penge tilbage er slank.

Hvis du har råd til at "give" de penge uden nogen rimelig forventning om tilbagebetaling, det er helt sikkert dit valg at gøre det. Men hvis du forventer tilbagebetaling, skal du sætte aftalen skriftligt i form af et gældsbrev.

Når hver part er involveret, er klar på detaljerne i låneaftalen, der er en reduceret risiko for problemer under udvikling. Når du foretager et lån til en slægtning, kan egenvekslen skabelon formularer til rådighed på Rocket Advokat hjemmeside giver en praktisk og enkel løsning på udarbejdelsen juridisk dokumentation, der fastsætter de vilkår og betingelser for lånet, og den måde, hvorpå det skal tilbagebetales.

Forskelle mellem sikrede og usikrede egenveksler

Egenveksler skrives løfter om at tilbagebetale en gæld. Egenveksler kan enten være med eller uden sikkerhed. Usikrede gældsbreve omtales ofte som signatur lån og sikkerhedsstillelse ikke er påkrævet for ikke-sikrede lån. Personlige lån typisk repræsenterer usikrede gældsbreve.

En sikret egenveksel er en, der er sikret ved sikkerhedsstillelse af nogle type. Realkreditlån, for eksempel, er sikret ved hjemmet, hvor lånet. Hvis en låntager misligholder sin realkreditlån, kan lånet maker afskærme på huset, hvorved der udvindes en del eller hele gælden ved at tage besiddelse af elementet sikre lånet.

Når du foretager en usikrede lån til en person, er det vigtigt at indse, at der er en meget reel mulighed, at lånet kan ikke betales tilbage. Hvis du udlåner flere penge, som du har råd til at tabe, det er i din bedste interesse at kræve en sikret gældsbevis.

Køretøj Bill of Sale For statutten svig Compliance

Hvis du køber eller sælger en bil for $ 500 eller mere i USA skal salgstransaktion dokumenteres skriftligt for at være juridisk bindende. Denne forordning falder ind under statutten for svig under Uniform Commercial Code, som faktisk hedder, at skriftlig dokumentation er nødvendig for salg af de fleste typer af varer, der sælges for $ 500 eller mere.

Et køretøj slutseddel tjener som skriftlig dokumentation for salg og betingelserne i aftalen, og kan være en vigtig beskyttelse for både købere og sælgere. Uden en sådan skriftlig dokumentation, parterne til salget, forudsat at omkostningerne til køretøjet er $ 500 eller mere, har ret til at annullere aftalen ifølge statutten for svig.

Der er ingen grund til at tage chancen for at løbe ind i en unødvendig problem med at håndhæve kontrakten, når de køber eller sælger et køretøj. Afslutning slutseddel former kan være meget simpelt, især når du bruger en online slutseddel skabelon ligesom dem du kan finde på Rocket Advokat.