Resveratrol i vin

Resveratrol i vin

. Forskerne mener, at de resveratrol i vin direkte vedrører de sundhedsmæssige fordele, at vin har at tilbyde.

Hvad er Resveratrol?

Ikke at få alt for videnskabelige, resveratrol er en phytoalexin-dybest set en form for anti-biotiske produceret på anlæg under visse betingelser. Resveratrol findes i huden af ​​røde druer og er en bestanddel af rødvin. Alle hype omkring dette mærkelige stof stammede fra den forudsætning, at det er nøglen til, hvorfor rødvin er sundt for din kost. Men juryen er stadig ude om resveratrol alene er ansvarlig for de sundhedsmæssige fordele vin tilbud.

Resveratrol i vin = French Paradox?

Det er rigtigt, at der er resveratrol i vin, men tilsyneladende ikke i tilstrækkelige mængder til at forklare den "franske paradoks" -at forekomsten af ​​hjertesygdomme er relativt lav i Sydfrankrig trods høj, kostindtag af mættet fedt.

Ideen bag den franske paradoks er, at franskmændene generelt drikker mere vin per indbygger end næsten noget andet land (undtagen Luxembourg), men også har en kost meget højt indhold af fedt. Franskmændene elsker deres ost, østers, skaldyr, patéer, etc. Hvis man ser på den franske befolkning generelt ser folk, der er ikke overvægtig, deres kolesteroltal er i skak, og deres dødelighed er meget lav. Således den franske paradoks og rødvin fordele.

Hvor meget er påkrævet?

Problemet med resveratrol er, at det har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme og cancer-men ikke på de niveauer, der findes i et glas vin. De sundhedsmæssige fordele ved resveratrol ske i højere doser (3-5 gram) - ikke i nærheden af ​​niveauet fundet i vin alene. Men uanset, nyere undersøgelser på Harvard University hævder resveratrol kan forlænge levetiden af ​​mus, selv når gnavere er faretruende overvægtig. I humane vilkår, ville mængden af ​​resveratrol, der blev anvendt til fremstilling af de fantastiske fordele i mus kræver drikke hundredvis-eller endda tusindvis-glas vin om dagen. Nu er en masse vin og ikke menneskeligt muligt (og helt dyre vane!)

Sundhedsadvarsler

I øjeblikket skal vinflasker have en regering advarsel på etiketten om, at gravide kvinder ikke bør drikke, blandt andet advarsler. Der er folk i Kongressen, der ønsker at faktisk lægge sundhedsmæssige fordele på etiketten også. Undersøgelserne af de sundhedsmæssige fordele i vin er nøglen til rent faktisk at gøre dette ske. Jo mere vi lærer om ikke kun resveratrol, men alle faktorer, der hjælper med de sundhedsmæssige fordele, jo tættere vi kommer til at have solide objektive beviser for, at rødvin faktisk er en del af en sund kost. Du vil sandsynligvis se vinproducerende lande tage føringen på denne ene.

Flere studier Needed

Nu den gode nyhed er, at hvis du er en Pinot Noir fan, har denne vin sorter de højeste niveauer af resveratrol findes i enhver type vin. Så du fans af Sideways har nogle andre grunde til at være fans af Pinot. Men hvis det ikke er resveratrol, som er ansvarlig for "franske paradoks", hvad er? Mange undersøgelser er i gang lige nu på UC Davis i forhold til resveratrol og andre stoffer, der findes i vin. Nogle af de andre muligheder blive undersøgt omfatter tannin niveauer og surhedsgraden, blandt andre. Måske er det disse ting tilsammen? Med så meget opmærksomhed om fordelene ved rødvin, der er sikker på at være nye videnskabelige opdagelser hele tiden.