Resveratrol bivirkninger

Resveratrol bivirkninger

Resveratrol bivirkninger kan forekomme ved lave doser, og kan være både godt og skidt. Resveratrol er den nyeste anti-aging vidunder findes i rødvin, røde eller lilla druer, og flere andre fødevarer ingrediens. Da Dr. Mehmet Oz MD, Oprah Winfrey hyppige talkshow gæst, kapret fordelene ved resveratrol, har supplement beslutningstagere kærnede hundredvis af resveratrol piller og formler. Som enhver fødevarer, medicin eller sundhed supplement, kan resveratrol kosttilskud give bivirkninger, og du bør altid fortælle din læge om eventuelle tillæg, vitaminer eller naturlægemidler produkter, du tager da nogle kan forstyrre medicin.

Resveratrol bivirkninger

Det er vigtigt at bemærke, at resveratrol er ikke blevet undersøgt af FDA, har heller ikke nogen undersøgelser af de indberettede ydelser dukkede op i peer-reviewede videnskabelige tidsskrifter. Nogle undersøgelser, såsom en udført på overvægtige mus ved Harvard University, har vist resveratrol kan tilbyde nogle anti-aging fordele; men skal flere undersøgelser udføres med strenge metoder, før forskerne er villige til at give resveratrol eventuelle sundhedsanprisninger. Indtil da, du tager resveratrol på egen risiko, og du skal selv bestemme, om fordelene opvejer de potentielle bivirkninger.

De fleste af de indberettede bivirkninger til dato er anekdotisk. De forsvinder som regel når folk stopper med at tage resveratrol kosttilskud. Hvis du oplever pludselige bivirkninger såsom udslæt eller vejrtrækningsbesvær, kan dette være et tegn på en flere allergisk reaktion, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Selvom du ikke ville synes en ingrediens findes i vin eller frugt kan udløse allergisk reaktion, du ikke ved, hvad der ellers kunne være i tillægget. Farvestoffer, tilsætningsstoffer og endnu højere end normale koncentrationer af sunde stoffer kan forårsage reaktioner. Søg lægehjælp omgående.

Rapporterede bivirkninger

Folk tager selv de laveste dosis resveratrol kosttilskud har rapporteret følgende resveratrol bivirkninger,

  • Mavekramper - brugere rapporterede mave kramper inden for en time for at tage resveratrol kosttilskud.
  • Diarré - diarré kan ledsage mavekramper.
  • Nedsat appetit - mennesker, der tager lavdosis resveratrol kosttilskud rapporterede en nedsat appetit.

Ved højere doser resveratrol brugere rapporterede bivirkninger omfattede mere alvorlige virkninger på huden og leddene.

  • Gigt smerter - selvom det er sjældent, ledsmerter, der efterlignede gigt smerter dukkede op i nogle mennesker, der tager 2 gram eller mere pr dag resveratrol. Sådanne mennesker havde ikke nogen arthritis symptomer, inden den træffer resveratrol kosttilskud.
  • Nervøse følelser - nogle brugere rapporterede følelse anspændt, nervøs eller uroligt. De beskrev det som ligner drikke for meget kaffe eller sportsdrikke, likening det til alt for meget koffein.
  • Tendonitis - ligesom mennesker, som udviklede arthritis symptomer, tendonitis symptomer udviklede blandt mennesker, der tager høje doser af resveratrol, typisk defineret som 2 eller flere gram om dagen.

Andre indberettede bivirkninger omfatter prikken eller følelsesløshed i arme, ben og ekstremiteter.

Andre advarsler

Den Linus Pauling Institute, at resveratrol kan virke som en østrogen-antagonist eller østrogen enhancer, afhængigt af andre faktorer. Det betyder, at det kan øge sandsynligheden for østrogen-afhængige kræftformer, såsom visse typer af brystkræft, eller det kan mindske sandsynligheden. Uanset om det øger en kvindes chancer for at udvikle kræft er usikker. Kvinder med en familie eller personlige historie af brystkræft kan ønske at undgå dette tillæg, indtil mere viden om dens virkninger.

Undgå bivirkninger

For at undgå bivirkninger, tage den mindste anbefalede dosis, og gradvist øge dosis, hvis det ønskes. Hvis du føler nogen form for bivirkninger, stoppe med at tage det tillæg, og hvis de vedvarer, søg lægehjælp.

En rapport offentliggjort på Business Wire viser, at højere kvalitet resveratrol kosttilskud syntes at reducere sandsynligheden for bivirkninger, muligvis fordi den overordnede kvalitet var bedre end generiske kosttilskud eller resveratrol ekstrakter var af højere kvalitet. Da der ikke er peer-reviewed medicinske litteratur om emnet, er det vanskeligt at sige, om en højere kvalitet (og måske dyrere) supplement er sikrere at tage, eller hvis det er bare marketing hype til formål at få folk til at købe mere dyre produkter.

Uanset om du vælger at tage denne resveratrol, er blevet rapporteret mange bivirkninger. Den sikreste måde at få resveratrol er gennem nyder rødvin i moderate mængder, eller nyde andre fødevarer, der indeholder resveratrol såsom druesaft, røde eller lilla druer eller bær.