Resume: Gennemførelse Job Søgninger Tips

Jobsøgning Netværk

Samlet set er den mest effektive måde at føre en jobsøgning er networking. Den bedste del om netværk er, at jo flere venner, du gør, det bredere dit netværk! Fordi virkelig, det er alt, netværk er - at møde mennesker, få venner, og taler om din virksomhed (din virksomhed er DIG!).

Af netværk, vil du finde folk, der kender til unadvertised job. Tal med folk, du kender, og finde ud af om deres virksomheder - bede dem om at gøre søgninger interne arbejdspladser. De kan fortælle dig den rette person til at sende dit CV til; og du har en af ​​de mest eftertragtede typer af referencer: nogen, der kender arbejdsgiveren.

Denne form for netværk er fantastisk til alle. Du får en god reference fra en pålidelig kilde, og din ven kan få en bonus for at bringe i en henvisning, der er ansat.

Du bør ikke foretage din jobsøgning udelukkende ved at netværke, men du bør helt sikkert ikke foretage en jobsøgning uden.

Jobmesser

Jobmesser meste fokus på entry level beskæftigelse og i den forbindelse kan være fantastisk. Når det er sagt, selv mellemledere kan besøge en jobmesse, give et visitkort, kontakt og gøre et godt indtryk, og derefter få en henvisning fra en recruiter for en differnt division eller afdeling inden for samme virksomhed.

Mastering Job søgninger

Gennemførelse af en jobsøgning er altid en stressende og arbejdskrævende proces. Mellem job søgemaskiner, netværk, CV og genoptage dække brevskrivning, for ikke at nævne interviewet proces, er det ikke underligt, at ingen er ivrig efter at dykke ned på arbejdsmarkedet.

Lær at foretage mere effektive og mindre stressende jobsøgning med vores jobsøgning tips! Lær om job søgemaskiner, hvordan man fører en effektiv virksomhed forskning, networking, personalekonsulenter og meget mere!

Jobsøgning Ressourcer

Der er mange ressourcer til at finde ledige job. Her er et par af de mest populære medier for udførelse jobsøgning:

• Job søgemaskiner
• Selskabers websteder
• Hjælp ønskede annoncer
• Biblioteker
• Statslige arbejdsformidlinger
• Karriere messer
• Beskæftigelse agenturer
• Headhunters
• personer, du kender (netværk)

En afbalanceret jobsøgning kampagne bør udnytte alle dine ressourcer og er understøttet af en solid cv og dække brev. Efterlad ingen uforsøgt!

Jobsøgning Outplacement Agency

Outplacement agenturer giver karriererådgivning, midlertidig kontorplads, og kontorpersonale støtte til at hjælpe fordrevne medarbejdere med at finde nye job.

Det tidligere selskab typisk betaler de tilhørende gebyrer som led i en fratrædelsesordning aftale. Disse forhyringskontorer er ikke kun værdifulde for deres karriere rådgivning, men for deres evne til at vende den negative til det positive. Hvis du er blevet afskediget eller lad gå, drage fordel af den service, der leveres!

Jobsøgning Genoptag Blaster

A "genoptage blaster" er et gebyr-baserede genoptage distribution service, der elektronisk sender genoptager til hundredvis eller tusindvis af personalekonsulenter.

Desværre er disse tjenester ikke meget effektiv. Recruiters overveje disse uopfordrede e-mails for at være spam, så de blot slette dem.

Chancerne for dit cv at blive revideret og værdsatte er meget lille, så ikke spilder din tid.

Hvornår er det rigtige tidspunkt til at følge en bly?

Følg fører omgående. Når nogen foreslår du kalder deres ven, ikke sætte det ud. Ring med det samme. Hvis du ikke er klar til interview, bare sige hej og fortælle dem, du ringer tilbage igen snart.

Executive Search Firms

Der er flere fordele forbundet med at bruge executive search firmaer, hvis du er på dette niveau af din karriere. Det er klart, hvis du er en entry level kandidat, dette ikke er mødested for dig, men disse jobsøgning firmaer som disse er utrolig effektiv til at matche den rigtige exercutive med den rigtige virksomhed.

1. Executive Search virksomheder med at finde kontakter og holdninger, der enten ikke er annonceret, eller stille og roligt annonceret. Mange virksomheder ønsker ikke at offentliggøre deres behov for en kandidat, fordi det kan gøre dem sårbare over for deres konkurrenter. Det er netop derfor udøvende headhunting virksomheder blev skabt.

2. Job headhuntere gøre arbejdet for dig, fordi de får en provision, når de placerer en person i din virksomhed. Vi ved alle, at finde en kandidat kan være besværlig og skærpende. Du kan fortsætte med at fokusere på dit nuværende job, mens en headhunter fører jobsøgning for dig.

3. Søg virksomheder er grundig omkring vurderingen af ​​en job krav og dine behov, så du ikke behøver at bekymre dig om et job er det rigtige for dig og din arbejdsgiver ikke behøver at bekymre sig om at finde kvalificerede ansøgere. Denne screening proces med til at sikre, at du vil blive placeret i et job, der er rigtigt for dig.

4. Arbejdsgiveren betaler gebyret. I mange tilfælde er omkostningerne ved søgningen firma proces er det værd at gemme din arbejdsgiver tid og ressourcer i at gennemføre en jobsøgning.

Jobsøgning Counselor

En karriere rådgiver hyret af jobsøgende til at forberede i at gennemføre jobsøgning. De mange forskellige tjenester, der tilbydes, kan omfatte vurdering af færdigheder, interview praksis, eller personlighed test.

En karriere rådgiver er et godt valg for en person, der oplever langvarig problemer med at finde et job, eller for en person, der har ressourcerne og er skiftende industrier, eller går i gang med en ny karriere alltogether. Få al den hjælp, du kan, bare sørg for at vælge en velrenommeret karriere rådgiver med en dokumenteret track record.

Jobsøgning Referenceliste

Det er generelt en god ide at udelukke personer, som du ikke har talt med for nylig fra din referenceliste. En risiko er, at henvisningen ikke vil have en klar erindring om dig eller hvad du gjorde. Den anden risiko er, at arbejdsgiveren kan undre, hvorfor du ikke kan komme op med referencer fra dine seneste job.

Hvis du føler, at en lang tabt henvisning er for værdifuld til at udelukke, skal du sikre dig, at alle kontaktoplysningerne er aktuel. Vær ikke bange for at give dem et opkald enten, og spørge, om de stadig vil være en reference for dig. Chancerne er de vil, og de kan komme til dig på et tidspunkt at gøre gengæld!

Jobsøgning Online Application

Selvom du måske finde det at være besværlige, bør du altid udfylde en arbejdsgivers online ansøgning i stedet for blot at sende et CV.

Arbejdsgiveren har det system for en grund, så du skal efterlade et godt første indtryk ved at vise, at du ved, hvordan at følge instruktioner.

Jobsøgning Recruiter

Selv om der er flere fordele ved at bruge job personalekonsulenter, er der også et par ulemper.

1. Du er ikke den eneste jobsøgende, at en person headhunter arbejder med. Hvis du ikke er cremen af ​​afgrøden, så dit CV kan sættes i bunden af ​​bunken.
2. Klienten firma betaler et gebyr til headhunter, så omkostningerne kan skæres i din løn.
3. Virksomhederne er mindre tilbøjelige til at bruge headhuntere i svage økonomiske tider.

Husk dog, at en headhunter får en provision, hvis du bliver ansat, så det er i deres bedste interesse at få dig ansat. Det er derfor, du bør ikke udelukkende afhænge af en headhunter, men de er ikke en dårlig ressource at udnytte, hvis du kan.

Jobsøgning reference Rådgivning

For erfarne fagfolk, bør alle dine job referencer være personer, du behandles i en professionel indstilling. De behøver ikke nødvendigvis at være din chef, de kunne være en kollega, der har gjort et stort arbejde med dig og kan give nogle gode indsigt i, hvem du er, og hvordan du fungerer i et professionelt miljø.

Medtag ikke din mor eller din high school track coach. Arbejdsgivere vil vide, hvordan du handler på arbejde, ikke er hjemme.

Firma Forskning for jobsøgning

Researching en potentiel arbejdsgiver er ikke kun vigtigt i crafting dit cv og dække brev og for at forberede din samtale - det også vigtigt for at fastslå, om virksomheden er et godt match for dig.

En af de store jobsøgning tips: der er mange forskellige ressourcer til at finde oplysninger om et selskab. Her er et par af de mest pålidelige ressourcer:

• Selskabets hjemmeside (måske den vigtigste ressource)
• Hoovers Online
• Dun & Bradstreet
• Medarbejdere
• Bibliotek
• Nyheder

Det vidunderlige ved internettet er, at du sikkert kan gøre alle de jobsøgning forskning fra komfort i dit hjem. Hvis ikke, dit lokale bibliotek er en stor ressource!

Job Headhunters

Hvis du har sat dit CV op på Monster eller CareerBuilder, kan du modtage telefonopkald fra virksomheder derude at placere kandidater på virksomheder for et gebyr.

Job headhuntere, også kendt som personalekonsulenter eller jobsøgning konsulenter er hyret af kundevirksomheder at finde kvalificerede kandidater til stillinger i kundens virksomhed. Klienten virksomheden betaler deres gebyrer, som provision baseret på.

I nogle tilfælde kan en virksomhed vil have en stab af personalekonsulenter og headhuntere på udkig efter kvalificerede kandidater. Hvis du finder et godt hoved jæger, kan de være uvurderlig for din jobsøgning. Må ikke helt afhængige af dem selv. Aldrig alene afhænge af en kilde til potentielle arbejdspladser.

Hvor finder jeg det rigtige job for mig?

Undgå Monster.com og andre store job søgemaskiner som din "kun" kilde. Craiglist kan have nogle kundeemner, men de er ofte entry-level. Hold din vision store og banke på både professionelle døre (agenturer og søgemaskiner) og uformelle dem (sociale netværk og endda frivillige organisationer).