Restaurant Supplies: Papir Supplies Tips

Holde Paper Anvendelse til et Minimum

En af de nemmeste måder at spare penge og miljø er at skære ned på brugen af ​​alle papirprodukter, og, mærkeligt nok, at købe det, du bruger i bulk! Køb korte bulk-papirprodukter såsom papirhåndklæder og toiletpapir sparer dig penge, og hvis du køber dem genanvendt, er du også hjælpe miljøet. Konkret kan du minimere brugen af ​​papir produkter som drikkevarer servietter ved at købe genbrugspapir coastere, der kan bruges igen og igen.

Touch-free Toiletter

På din restaurant, du ønsker dine kunder til at håndtere maden drikkevarer, de redskaber ... Men i offentligt toilet, den ideelle situation er så tæt på en helt touch-oplevelse, som du kan oprette. Giv den stærkeste sanitære trio: Installer automatisk træk toiletter, automatiske vandhaner og berøringsfri papirservietdispensere. Dette vil skære ned på spredning af bakterier gennem fysisk kontakt. Hvis det er muligt, skal du installere et automatisk hånd tørring system som back up for papirhåndklæder. Dette vil også skære ned på brugen af ​​papir (selv om en smule øge din el-forbrug).

Sanitære Toiletter

De fleste restaurant toiletter se en masse trafik i en typisk dag. Med alle de bakterier og vira derude, er flere og flere kunder bliver opmærksomme på vigtigheden af ​​de sanitære forhold på alle områder af deres spiseforstyrrelser virksomheder. Forudsat Toiletpapir sædebetræk er en måde at holde toiletter rene og lånere glade. Specielt designet til at give toiletsæde beskyttelse og automatisk skyllet væk efter brug, dækker toilet sæde også afskaffe brugen af ​​overskydende toiletpapir i at blive brugt til at dække sædet i stedet. (Ikke kun er, at et spild af toiletpapir, men det kan også blokere din septisk system.)

Rensning med kaffefiltre

For at undgå fnug og striber, når din akryl menu indehavere rengøring, kan du prøve at tørre dem ned med rengøring løsning og kaffefiltre i stedet for papirservietter. Dette trick virker fint på ruder og spejle samt, naturligvis! Hvis du tror, ​​dette vil resultere i spild af filtre, så tro om igen: Mange kaffe leverandører smide i ekstra filtre gratis, så det er som om du får papir rengøringsmidler gratis. En typisk filter er også meget stærkere end en køkkenrulle og kan genbruges et par gange, så længe oprydning job ikke er for rodet.