Restaurant Supplies: Glas Supplies Tips

Valg Wine Glasses

Selv hvis du ikke har råd til at fylde dit restaurant med et komplet sæt af fine glas, kan du stadig vælge vin briller, der leverer den bedste oplevelse af vine på din liste. Vælg briller med en tynd kant, smal åbning, og bred skål. Start ud med briller passer til de typer af vin du vil højst være tjener. For eksempel Bordeaux-stil briller til Cabernet Sauvignon. En ekstra tip: Når det er muligt, men et par stykker mere, end du har brug for på en travl aften; briller bryder når vi mindst venter det!

Krystalglasartikler Vedligeholdelse

Da krystalglas er så skrøbelig, er det bedst at rengøre den regelmæssigt, men ikke at over-rense det. Undertiden krystallen selv er ren, men lidt støvet. i disse arrangementer, skal du bruge en håndholdt hårtørrer indstillet på cool at blæse væk støvpartikler. håndtering krystal kan efterlade fingeraftryk. Disse kan fjernes med lidt glasrens og en blød, fnugfri klud. Når du vasker dit krystal, gøre det i hånden i medium varm vand med et mildt citron rengøringsmiddel Tilføj en fjerdedel kop ammoniak, som vil undgå pletter. Skyl i rent vand og derefter lader lufttørre på et stativ.

Rengøring Glas Sets

Effervescent protese rengøring tabletter dobbelt som en fremragende rengøring produkt til dine glasvarer sæt. Tabletterne indeholder peroxid, som er et stærkt rengøringsmiddel. Følg disse trin for at rense dig glas sæt:

  1. Fyld hvert glas med vand.
  2. Drop to tabletter i hvert glas.
  3. Lad det stå i en time.
  4. Skyl briller grundigt.

Realiseringen Glass Shine

Enhver restauratør kender vigtigheden af ​​at gøre et godt indtryk med renlighed. Plader og sølvtøj bør være uplettede, bør restaurant glasvarer gnistre. Men det er ikke kun, hvad der er på bordet, der betyder noget: Vask dine restaurant vinduer med denatureret sprit ("denatureret" alkohol) for at bringe en glans og regnbuefarver, at du aldrig vidste, de havde! Sprit anvendes typisk som opløsningsmidler og camping brændstof. Bemærk at det ikke er det samme som sprit, som er ethanol gjort giftigt og udrikkeligt.

Chokerende Dinnerware

Termisk chok er en af ​​de primære årsager middag glasvarer revner eller brud. Glas tager af temperaturen af ​​væsken den besidder, og / eller temperaturen af ​​hvad der er tættest på det (dvs. en varm ovn, isskulpturer, etc.). Det tager glasset vare lidt tid til at vænne sig til en ny temperatur. derfor ikke sætte din glasvarer gennem ekstremer. Briller, der har haft is eller kolde væsker bør ikke straks vaskes i varmt vand. (Dette virker i bakgear så godt, varmt til koldt.) Begynd at vaske glas i stuetemperatur vand eller noget tættere på sit seneste temperatur.

Glasvarer Gets the Blues

Overveje at gøre en erklæring med en farve glasvarer i din restaurant. Unifying farver kan gøre en stor indflydelse på det overordnede udseende og fornemmelsen af ​​dit spisested. Et godt valg for restauranter, at funktionen skaldyr eller en vand tema er blå glas. Du kan finde blå glas tallerkener, glas, skåle, kander og mere helt let, da det er et populært samlerobjekt. Desuden dybe kobolt nuance giver en beroligende atmosfære til din spisested.

One-stop-shopping For Restaurant Bordservice

Forsyninger dit spisested med service kan være en skræmmende opgave. Du vil have kvalitet, men du ikke ønsker at bruge en formue. Heldigvis har nogle producenter taget dette dilemma i betragtning og levere one-stop shopping for alle dine behov. For eksempel, hæderlige Libbey Glas, service og bestik er tilgængelig i næsten enhver form og stil. Dette giver dig mulighed for at vælge i brand for briller, plader og sølvtøj, der svarer til din restaurant eller cafe tema.

Det er ikke alle om fødevarer

På din restaurant, skal dine lånere 'madoplevelse ud over blot lækker mad. Punkterne på (eller i), som du tjener din billetpris bør også bidrage til en kvalitet måltid. Og ikke overse drikkevarer! Vælg kvalitet glasvarer såsom Libbey Geo Heavy-base tumblere. Disse alsidige briller har et moderne design, der vil se godt ud på ethvert bord. Deres blussede fælg og solid vægt gør at drikke ud af dem så meget en behandler som den forfriskende drik indeni.

The Magic of Wine Karafler

Vin karafler kan være magiske stykker glas. Det er fordi de egenhændigt kan bringe det bedste smag i en vin. Uden dem, kan en normalt glat smagning vin smag tærte og bitter.

Hvis du planlægger at tjene vin på din virksomhed, især vin, der har sediment, bør du købe karafler. Som regel vine prissat under $ 25 behøver ikke dekantering, fordi de er filtreret, inden de på flasker. Men vine, der er mere end $ 25 måske brug dekantering at bringe ud den ægte smag af vinen. Det er fordi vin beslutningstagere forlader sedimentet i vinen til støtte i modningsprocessen.

Klaring er den simple handling hælde vin ud af flasken og ind i en anden beholder. De to årsager skal der anvendes dekantere er at adskille sediment fra vinen og udsætte vinen til mere ilt. Vin fra en karaffel kan smage meget anderledes (og bedre) end vin direkte fra flasken.

Karafler kommer i alle former og størrelser. De kan koste mellem $ 30 og 300 dollar. Kig efter dekantere fra velrenommerede glas firmaer som Anchor Hocking eller Libbey.

Sådan Ordentligt dekanteres Vin

Der er en kunst at dekantering vin. Bliv ikke fanget betjener dine kunder en Karaffel fuld af sediment!

Da vin typisk lagret på sin side, lad flasken stå oprejst i mindst en time før dekantering så sedimentet sig på bunden af ​​flasken.

Når hælde vinen i karaffel, skal det gøres på en hæld. Standsning af pour og holde flasken oprejst igen, før du fortsætter omrører sedimentet og blander det ind i pour. Det betyder, at du vil have uønskede sediment i din karaffel.

Hvor længe skal vinen sidde i karaffel inden servering? Nogle behøver kun 10 eller 15 minutter; andre har brug for timer. Eksperter foreslår smage vinen først. Gør det dig rynke? Er det for oaky? Hvis det er tilfældet, er det nødvendigt mere end en time. Hvis det er rimeligt afbalanceret, vil flere minutter gøre.

Rengøring og Polering Glasservice

Vinglas skal være spot-fri, lugtfri og skinnende på dine bordplader som kunderne sidder til et måltid. For at holde dem på denne måde, undgå stærke rengøringsmidler, som kan efterlade en rest inde i glasset og ødelægge smagen af ​​en vin. Skyl grundigt og polere din stilk og fod efter hver brug.

Til polish, brug en fnugfri klud for den bedste glans. Eksperter siger gå videre og bruge rene kaffefiltre på still-fugtig stilk og fod, hvis du løber tør for klud. Her er teknikken eksperter anbefaler: Hold foden i den ene hånd, mens den anden hånd holder halvdelen af ​​servietten inde i skålen, og den anden halvdel udenfor skålen. Tommelfingeren vil være inde i skålen og dine andre fingre vil være uden for skålen. Drej glasset med hånd, der holder bunden mens håndklædet fastholdes stramt nok til at tørre glasset men ikke stramt nok til at forårsage spændinger.

For specifikke typer polering klude og klude, se på produkter af velrenommerede virksomheder som Kimberly-Clark Professional.

Top Fem Selling Martini Glasses

Ifølge Galasource.com, en international engros leverandør af restaurant levere produkter, de nuværende fem sælgende martini briller er:

1. Libbey ambassade 9 1/4 ounce Martini Glass

2. Libbey Grande Super Stems 48 ounce Super Martini Glass

3. Luigi Bormioli Rigoletto 9 1/2 ounce Martini Glass

4. Bormioli Rocco Ypsilon 8 1/2 ounce Martini / Cocktail Glas

5. Libbey Domaine 8 ounce Martini Glass

Typer af ølglas

Der er mange typer af øl briller på markedet til at hjælpe dig skildre et bestemt billede i din restaurant. Har din restaurant har en irsk, italiensk eller tysk tema? Dine kunder kan sætte pris på at drikke, som stout fra en autentisk leder glas. Tap i europæisk stil ved at bestille bryggeri briller i en tysk, Belgien, britisk, hollandsk, italiensk eller fransk stil.

Nogle af de sjove forskelle mellem disse klasser er Belgien øl briller generelt stængler og tyske øl briller har "fylde mærker" for at vise bartender hvor meget øl at sætte i, og hvor meget plads til at forlade for hovedet.

De fire vigtige Wine Glasses

En stor vin er kun så god som glasset det serveres i. Eksperter siger dårlig glasvarer kan faktisk forstyrre smagen af ​​en vin. Så du skal ikke blive fanget betjener dine omhyggeligt udvalgte vine i under gennemsnittet glasvarer.

Eksperter siger en stor vin glas er en almindelig, farveløs, tulipan-formet krystal glas med en stilk og meget tror læben. Så når du er i tvivl, dette design er et godt valg.

En respektabel arsenal af stilk og fod omfatter de fire grundlæggende briller:

1. et generelt formål hvidvin glas
2. Bordeaux rødvin glas
3. en Bourgogne rødvin glas
4. en champagne fløjte

Fem måder at beskytte dine Glas

Libbey Glas, en top selskab, der leverer glas drinkware, servingware og tilbehør til foodservice branchen, har fem forskellige måder at holde dine glasprodukter i god form.

De er:

1. Libbey "DuraTuff" behandling: en særlig termisk efter-proces for "presset" tumblere og stilk og fod. Den DuraTuff Processen udføres kun på den øverste del af pressede tumblere og stilk og fod til at øge deres modstandsdygtighed over for termiske og mekaniske stød. Fordelen for brugeren er mindre brud, hvilket giver lavere glasvarer omkostninger, hvilket betyder større overskud.

2. Varmebehandlet: for tumblere og stilk og fod, skabt gennem en særlig opvarmning og hurtig afkøling proces, efter at glasset er dannet. Denne sekundære proces på "blæst" glas udføres kun på den øverste del af glasset, hvor de fleste misbrug forekommer. Fordelen er mere holdbart produkt, der modstår brud.

3. Libbey s "SheerRim / DTE" (Dura Temp Edge): stemware og tumblere har et beadless kant, der først poleres til at producere en bøde, men slidstærke kant. Dette skaber en kombination af elegance og overkommelige priser i glas for operatører, der ønsker at opgradere deres drikke, og samtidig bibeholde længere levetid. Længere levetid med denne elegant look medfører lavere glasvarer omkostninger (vs. de dyrere mærker) og større overskud.

4. Libbey s "Safedge" fælg garanti: en af ​​Libbey underskrift garantier. Hvis kanten af ​​enhver glas dækket af Safedge garanti chips, vil Libbey erstatte eller refundere prisen på glasset, når det det returneres til distributøren, fra hvem det oprindeligt blev købt. Denne garanti dækker ikke brud.

5. "Safedge" fælg og mund garanti: hvis randen eller fod af eventuelle ét stykke stilk og fod item chips, til Libbey garantier erstatte eller refundere prisen på glasset, når det returneres til distributøren, hvor det oprindeligt blev købt. Garantien dækker sådanne linjer som Estate, Chivalry, Ambassade, Perception, Lexington, Catalina og Teardrop. Denne garanti dækker ikke brud.

Top Fem solgte Shot Glasses

Ifølge Galasource.com, en international engros leverandør af restaurant levere produkter, de nuværende fem sælgende shot glas er:

1. Libbey Shooters og Specialty Shots

2. Specialty Libbey Shots og Shooters

3. Anchor Hocking Shooters og Shots

4. Libbey Series V 2 1/4 ounce Serie V65 Shooter

5. Anchor Hocking 1 7/8 ounce Shooter Glass