Restaurant General Manager Jobbeskrivelse

Restaurant General Manager Jobbeskrivelse

Administration af en restaurant kræver omfattende multi-tasking og gode organisatoriske evner, blandt andet talenter og evner. Gennemgang af en prøve jobbeskrivelse er en god måde at få et indtryk af de mange ansvarsområder, der går langs med denne type stilling, selv om nøjagtige krav varierer baseret på virksomhedens behov. Det printbare jobbeskrivelse fremlægges her skitserer mange typiske restaurant manager opgaver og behov, og er designet til at give mulighed for nem tilpasning.

Brug af Printable Jobbeskrivelse

Klik på billedet for at downloade en prøve jobbeskrivelse for en restaurant manager position. Afhængigt af hvordan din computer er konfigureret, vil dokumentet åbnes som en PDF-fil, enten i et nyt browservindue eller som en fritstående fil. Når filen er åben, kan du udskrive eller gemme den, samt foretage ændringer, så den nøjagtigt afspejler specifikke oplysninger forventninger til restaurant ledere i din organisation.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet beskrivelse, så tjek disse nyttige tips.

Hvad skal medtages

Jobbeskrivelser bør omfatte:

  • Opgaver, som virkelig afgørende for jobbet
  • Oplysninger om den viden, uddannelse, færdigheder og evner, som er obligatoriske for stillingen
  • Detaljer om fysiske krav, der er forbundet med at udføre opgaven.

Før du foretager ændringer, gennemgå, hvordan man skriver en Jobbeskrivelse, så du er klar over den bedste måde at afgøre, hvad der skal medtages, og hvordan oplysningerne skal formuleres.

Tilpasning af Printervenlig

Foretag ændringer af jobbeskrivelser, så det præcist og fuldt ud afspejler, hvad restaurant ledere er forpligtet til at gøre i din virksomhed.

For at forberede det printbare til brug:

  • Spar: Klik på ikonet diskette i værktøjslinjen, eller gå til menuen "Filer" og vælg "Gem"
  • Rediger elementer: Klik på et tekstlinje til at foretage ændringer; Placer markøren, hvor du vil tilføje eller fjerne tekst
  • Tilføj emner: Brug "+" tegnet for at tilføje en række til en sektion; klik på den nye tomme linje for at tilføje tekst
  • Fjern emner: Klik på "X" i slutningen af en række, som du gerne vil slette
  • Afslut: Korrekturlæst dokumentet omhyggeligt, der sikrer, at oplysningerne er korrekte, og at det er fri for stavefejl og grammatiske fejl
  • Spar igen: Gem dokumentet igen, når den er færdig
  • Print: For at udskrive dokumentet, skal du klikke på printerikonet i værktøjslinjen, eller gå til menuen "Filer" og vælg "Udskriv"

Flere Restaurant Eksempler

Det er vigtigt at have gode jobbeskrivelser for hver position i din restaurant. Hvis du også vil være at skabe beskrivelser for andre stillingsbetegnelser, kan du finde disse eksempler jobbeskrivelser for servitricer og værtinder at være hjælpsom.

Job Beskrivelse Overvejelser

Jobbeskrivelser er vigtige redskaber til at kommunikere opgaver til medarbejdere, men det er ikke deres eneste formål. En velskrevet jobbeskrivelse kan bruges til at hjælpe med at forsvare din virksomhed mod anklager om diskrimination i forbindelse med ansættelse, forfremmelse og fratrædelse. Men en, der er dårligt skrevet eller unøjagtige kan gøre din virksomhed ser meget dårligt i sådanne situationer.

Før distribuere dette - eller nogen - jobbeskrivelse til medarbejdere, er det en god ide at have det gennemgået af juridisk bistand.