Respektløst Behavior af teenage døtre

Respektløst Behavior af teenage døtre


Den respektløse opførsel teenage døtre kan prøve de mest patient af forældre til tider. Det kan være svært at vide, hvad adfærd er virkelig noget at bekymre sig om, og hvad er bare en del af at vokse op og bør ignoreres. Hvordan kan du vide, hvornår dit barn er ved at blive virkelig respektløst?

Typer af Disrespectful Behavior af teenage døtre

Teenage pige adfærd tendens til at falde i to kategorier af manglende respekt. Den første er bare en normal del af at vokse op. Den anden kan være mere alvorlige.

Typiske Respektløse Holdninger

Om den tid, unge piger ramt ni eller 10 år, kan du begynde at se nogle adfærdsmønstre, som du føler er lidt respektløst. Nogle af disse adfærdsmønstre skyldes skiftende hormoner i en ung piges krop. Nogle er plukket fra tv-shows, musik, venner i skolen eller et ønske om at begynde at adskille fra forældre og blive mere uafhængige.

 • Rolling øjne
 • Crossing arme
 • Kæmpe dybtfølte suk
 • Slamming soveværelse døren
 • Afspilning af musik højlydt
 • Talking tilbage
 • Mumler under åndedrag

Mens disse respektløse adfærd kan få på en forælders sidste nerve, dette er virkelig et område, hvor det er bedst at vælge dine kampe. Ifølge Dr. Robert Needlman, ryg snak kan være en af ​​de sværeste adfærd en forælder har at beskæftige sig med, fordi det skaber følelser, der gør det svært at bevare roen. Han anbefaler at tage et minut til at tænke gennem dit svar, der giver feedback barn om, hvorfor deres adfærd er uacceptabel, og at give klare konsekvenser for gentagen adfærd. På den anden side kan et barn, der giver en suk bare være træt. Der er tidspunkter, at ignorere mindre adfærd og gange for at rette din teenager. Bevidst tilsidesættelse bør aldrig tolereres, og der bør være klare og umiddelbare konsekvenser for trodsighed, såsom ingen venner over denne weekend.

Når du skal bekymre

Der er nogle trodsige adfærd, der er temmelig alvorlig karakter, og som du måske ønsker at søge professionel hjælp fra en rådgiver eller læge. Disse omfatter:

 • Opholder ude hele natten
 • Hitting forældre
 • Kom beruset eller høj
 • At være promiskuøs
 • Terrorisere yngre søskende
 • Mangel i skolen
 • Mangel på venner og sociale liv

En teenager, der bruger en masse tid alene og trækker sig tilbage fra familie og venner kan være deprimeret. Du bør søge lægehjælp for denne type adfærd. Teen selvmord kan være et reelt problem med teenagere, der er deprimerede, så denne type adfærd bør tages alvorligt.

Lys for enden af ​​tunnellen

Hvis forældrene er i overensstemmelse med at give konsekvenser for åbenlys mangel på respekt, vil de fleste døtre vokse mindre respektløst adfærd, når de rammes omkring femten eller seksten år gammel. Aldersgruppen for denne adfærd kan variere fra teen til teen, afhængigt af hvilken alder ungdomsårene begynder. Også synes nogle piger til at opleve dybere følelser i denne tid end andre. Personlighed spiller også en rolle. En føjelige barn kan være en mere føjelig teenager end en, der er mere tilbøjelige til raserianfald og argumentere.

Husk, når du står over for den respektløse opførsel teenage døtre, at dette i sidste ende vil passere. I løbet af denne urolige tid, har brug for din datter at vide, at du elsker hende, og det er simpelthen hendes adfærd, som du er ligeglad for. Når du er virkelig forværres med din datter, tage hjertet i det faktum, at hun sandsynligvis vil have en teenage datter én dag som godt. På det tidspunkt, vil du være en bedsteforælder og kan tilbyde hende nogle virkelig nyttige råd om, hvordan man håndterer en datter, der er respektløst.