Resolution 2012

Det er 31. december. Tiden fra slutningen af ​​november til nu har været fuld af non-stop mad kanalisere ikke ulig Adam Richmond på mand vs. fødevarer; dælen, Travel Channel kunne gøre en vis på dig efter den sidste halvanden måned. Groggy, oppustet og skylleluften efter fødevarer er ingen måde at gå gennem livet, du er klar over. Uanset hvad skal du gøre?

Aldrig bange for, Webb Fitness Guy er her, og jeg har fået et par tips til at hjælpe dig med at oprette, holde sig til, og lykkes i at arbejde i det nye år.

  • Gør det. Gør det. Gør det. Ikke mere debattere. Mere end 50% af alle motion newbies droppe ud før de første to uger, hvis de får nogen steder overhovedet. Kom ud af kontemplation scenen og dykke med hovedet først ind i handlingen. Din tankegang vil være nøglen til succes for dit ophold aktive. Så bare gøre det. Kør ned til gymnastiksalen, parken, eller Modell-og elevator, jog og udstyre dig selv for succes.
  • Fortæl dine venner, din mor, din kone, din parole officer ... fortælle alle dine planer. "Ja, jeg var thinkin '' Bout joinin" en gym..maybe få dernede et par gange om ugen og komme i bedre form. " Når du fortæller folk, vil de forventer du at gøre det; endnu bedre, vil de forventer du at se slankere eller stærkere næste gang de ser dig. Nu er du ansvarlig, og medmindre du ønsker at ligne en løgner, vil du forblive tro mod dit ord.
  • Recruit. Gymnastiksalen er ikke en hær af en; Det er et fællesskab af mennesker, der arbejder for at bedre sig, hjælper hinanden og Hepper hinanden på hvert skridt på vejen. Overholde et program er mere vellykket med stormskridt, hvis du arbejder ud med nogen. Medbring en kammerat, din kæreste, kæreste, eller få venner på gym. Tro mig, at have nogen råben "Push It! Push It!" vil efterlade dig noget valg, men ... at skubbe den.
  • Afhente en pen, sætte den på papir, danne ord. Sporing dine fremskridt og sammenligne den med en), hvor du gerne vil være i forhold til dine mål, eller b) dine venner eller bodybuildere du beundrer vil holde dine øjne på prisen og dit sind fokuseret. Skriv ned dine fremskridt i gymnastiksalen, på banen og i køkkenet. På den måde vil du have et referencepunkt for at forbedre fra og kan opdatere dine mål efter behov.
  • Leve det op, men i moderate mængder, tak. Du må ikke skære dig selv ud af det sjove af et normalt liv; gå ud, gå på en dato, rulle i mudderet (måske det sidste gælder ikke for alle). Bare være tempereret. Overdreven nydelse i alkohol, uanset hvad Homer Simpson siger, er aldrig en god ting for din krop. Gendannelse muskler har brug for vand, ren mad, og hvile.

Så stå af din bærbare computer og få derude! Der er en hel verden derude venter på at drage fordel af det, og i modsætning til den søde pige på nytårsfest, kan verden ikke vente for dig at ombryde dine arme rundt og omfavne det.