Reparation af haven til foråret

Reparation af haven til foråret

Reparation af haven til foråret indeholder sådanne opgaver som tilsået plænen, kontrol stauder og buske til vinter skader, og tilføje nye muld til områder, hvor sne og is smelte kan have flyttet det fra havens bede. Tage en time eller to og fikse op din have dette forår, før du får for travlt med alle forårets og sommerens opgaver på hånden. Din have vil takke dig for det!

Tjekliste for at reparere haven til foråret

Reparation af haven til foråret betyder at tackle alle de diverse opgaver, der tilføjer op over vinteren. Vinter tager sit præg på haven. Sne og is snap filialer eller heave stauder ud af jorden. Sne og is smelte, skabe afstrømning vand, der kan grave kanaler på skråninger eller endda skubbe barkflis af vejen. Brug denne handy tjekliste af opgaver og få din have klar til foråret.

Græsplæner

Foråret er det bedste tidspunkt for græsplæne reparation og vedligeholdelse. Tag et kig på din græsplæne. Er der bare pletter? Misfarvede pletter? Begge angiver steder, hvor du skal reseed. At reseed blot rake området og drys frø på plasteret. Vand og holde området fugtig indtil frøene spire.

Andre vedligeholdelse foråret græsplæne opgaver omfatter:

  • Rake: Dette fjerner dødt græs og enhver efterlader dig savnet i efteråret. Mens rive, undersøge plænen for tegn på skadedyr og problemer.
  • Gød: Gød plænen med en passende blanding græsplæne, efter pakke retninger. Man kan også sprede et tyndt lag af spagnum eller kompost over toppen af ​​plænen. Dette tilføjer næringsstoffer uden kvæler græsset selv.
  • Plant Sod: Foråret er et godt tidspunkt for æglæggende spadestik. Sørg for at rydde området, hvor du ønsker at plante spadestik, tilføje ændringer til jorden, og rake det glat, før om fastsættelse af strimler af græs. Når spadestik er på plads, at vandet det daglige hjælper det at etablere stærke rødder.

Stauder

Tjek dine flerårige blomster for tegn på vinter skader. Kig omkring rødderne af planten. Hvis planterne utilstrækkeligt blev mulched i efteråret, kan den konstante optøning og frysning af jorden forårsage heaving. Gyngende betyder planten er skubbet op lidt ud af jorden. Hvis dette sker, kan det være nødvendigt at trykke planten ned igen og tilføje mere barkflis eller jord omkring roden området. Tilføj endnu et lag af barkflis for beskyttelse.

Brudte grene på shrubby stauder skal trimmes. Eventuelle stauder, der synes at have snappet eller stødt vinter skader skal trimmes forsigtigt før ny vækst vises.

Jord Forbedringer

Nu er det tid at tilføje kompost og andre jord ændringer. Det er bedst at arbejde i jorden, når det ikke er for våd; meget våd jord kan komprimeres og faktisk beskadiget, hvis du begynder at grave i det. I det tidlige forår, kan jord undertiden være soggy takket være smeltende sne og frossen jord. Vent indtil jorden er brugbar uden at være mudret. Tilføj kompost, at dreje det under i områder, der ikke er plantet endnu. Du kan også top kjole eller tilføje kompost bare til jordoverfladen omkring eksisterende anlæg. Det vil bryde ned over tid og filter næringsstoffer gennem jorden.

Reparation beskadigede områder

Efter forårets varmere dage smelte væk alle eksisterende sne eller regn, kan du se skader efterladt af regnvand afstrømning, især i kuperet eller skrånende områder i haven. Kig efter kanaler eller furer gravet af regnvand afstrømning. Du kan få brug for at tilkalde en professionel for alvorligt beskadigede områder. Moderat til mild skade kan udfyldes med jord eller kompost. Overvej at tilføje planter eventuelle skrånende områder, både for at forebygge vandskader samt bevarer jord. Plantens rødder vil hjælpe med at holde jorden på plads på skråninger og bjergsider.

Andre Spring Opgaver

Vær sikker på at genstarte sprinklersystem, gentilslutning slanger og sprinklere i overensstemmelse med systemet retninger, eller ring til din plænepleje selskab tilbage for at genstarte din underjordiske sprinkleranlæg.

Tjek dine haveredskaber. Udfør plæneklipper vedligeholdelse nu, før du får alt for travlt slå græs i slutningen af ​​foråret og sommeren til at bekymre sig om olieskift og andre opgaver.

Slib knivene på grensakse, eller investere i et par nye grensakse. Tjek din have handsker også og erstatte handsker så nedslidt der er huller i dem. Handsker beskytte dine hænder ikke bare mod snavs torne, men fra lejlighedsvis møde med en have critter såsom edderkopper. Du ønsker ikke en bange edderkop finde et hul i handske!

Endelig tjekke din frø start forsyninger. Med foråret lige om hjørnet, vil du ønsker masser af dine foretrukne frø på hånden til at starte din have.