Rengøring Tips til en læderjakke

Rengøring Tips til en læderjakke


Uanset om du har en vintage klassisk læderjakke, den ene med en designer etiket eller en værdsat motorcykel stil, vil følgende rengøring tips til en læderjakke holde din ser godt i mange år fremover.

Konditionering af en ny læderjakke

Selv om de fleste af de læderjakker sælges i dag er forkonditioneres, at tage sig tid giver det ekstra forsigtig, når du sætter det hjem vil hjælpe med at sikre, at du vil nyde det gennem mange års slid. Når du får din jakke hjem, anvende en læder balsam og fugtisolering produkt. Dette vil hjælpe med at holde din smukke jakke fra sin bedste langt ind i fremtiden.

Påfør produktet ved at gnide et tyndt lag af læder balsam, eller mink olie, til hele jakke og sørg for ikke at anvende for meget eller det vil føles klistret eller slimet. Korrekt pleje til en ny jakke hjælper med at holde læderet stærk og forhindrer den i revner, tørring og rippe. Den holder også det føler og ser fantastisk og samtidig opretholde det særlige læder lugt.

Årlig Leather Jacket Vedligeholdelse

En læderjakke skal rengøres og istandsat en gang hvert år. Hvis din jakke har en glat overflade, skal du tørre hele jakke overfladen med en sæbe eller vaskemiddel, der er mild. Brug en fugtig svamp til at skylle jakke og duppes op overskydende vand. Hæng jakken op til tørre i et sted, der har en masse luft cirkulation.

At ombygge læderjakke, og forhindre det i at blive tørret ud og genstand for skader fra de elementer, genanvende balsam og fugtisolering produkt på samme måde, som du gjorde, da jakken var nye.

Rengøring Pletter fra en læderjakke

Sørg altid for at gøre en plet test, før du bruger nogen rengøringsmidler på læder for at sikre, læder vil ikke blive beskadiget. Gør dette ved at anvende en lille mængde af den renere på et ikke synligt område af jakke og lad det indstillet til cirka ti minutter. Kontroller, at der ikke er nogen skade på området.

Fjernelse af blæk fra en læderjakke

Kom blæk på en læderjakke kan være en meget ubehagelig oplevelse. Men der er en måde at fjerne blæk pletter fra læder bruger en ikke-acetone neglelakfjerner.

 1. Skrubbe blæk stedet for ca. 45 sekunder med en svamp fugtet med varmt vand.
 2. Tør områder godt med en ren klud.
 3. Anvend ikke-acetone neglelakfjerner hjælp af en vat. Gnid området med vat brug af en medium mængde pres.
 4. Tør eventuelt resterende neglelakfjerner fra området.
 5. Istandsættelse området.

Alternativ metode til at fjerne blæk fra læder

En anden metode til at fjerne blæk fra læder anvender sprit, som kaldes isopropylalkohol.

 1. Dyp et stykke vat i alkohol.
 2. Gnid området ved hjælp af en cirkulær bevægelse, før blækket er fjernet.
 3. Tør området med en ren klud.
 4. Brug en god læderfedt eller fugtighedscreme for at genoprette fugtindhold til læderet.

Fjernelse skimmel eller mug fra Leather

Fjernelse skimmel eller meldug fra en læderjakke er en enkel opgave ved hjælp af en opløsning af ½ sprit og ½ vand.

 1. Påfør blandingen til området af formen a eller meldug ved anvendelse af en hvid, ren klud eller sætte blandingen i en sprayflaske og spray området.
 2. Coat området med et tyndt lag.
 3. Brug en anden hvid ren klud og tørre området grundigt.
 4. Gentag processen efter behov.
 5. Lad jakken tørre helt, før du placerer det i direkte sollys.

Fjernelse Vejsalt

Hvis din favorit læder motorcykel jakke har pletter fra vejsalt, bland en opløsning af ½ hvid eddike og ½ steriliseret vand. Gnid opløsning over kappen med en ren hvid klud.

Yderligere Tips

 • Hænge altid en læderjakke op på et træ eller polstret bøjle. Ved hjælp af en wire bøjle eller en tynd plast kan forårsage fordybninger eller beskadigelse af læder.
 • Folding jakken kan forårsage folder til at danne i læderet. Hvis din jakke har folder fra at blive foldet, hænge det i badeværelset og køre et varmt brusebad. Dampen vil bevirke folder at slappe af. Hæng ikke jakken under spray af vand fra bruseren. En anden metode, der anvendes til at fjerne folder fra en læderjakke er stryge det ved hjælp af et lag af kraftigt papir mellem jern og jakken. Sørg for strygejernet er indstillet til et lavt niveau.
 • En populær produkt kaldet Lexol bruges til bil læder. Dette produkt kan også anvendes på læder jakker.

Hold din jakke ser store

Efter rengøring tips til en læderjakke vil holde din jakke i stor tilstand giver dig mange års bære fornøjelse.