Rengøring: Spring Rengøring Tips

Start din Spring Rengøring

Når foråret rengøring tid kommer, du ønsker at få et stort stykke arbejde udført og hurtigt. Her er et par foråret rengøring tips til at hjælpe dig på vej. Gør dig selv en tjekliste for rengøring. Skriv alt det, du ønsker at få gjort i hvert værelse ned. Du kan passere disse ud til familien, så de kan dele arbejdet med dig. Giv hvert barn en liste til deres værelse. Sørg for at du har alle dine rengøringsmateriel rådighed, før du begynder at arbejde.

Glem ikke at rengøre ting, der aldrig bliver gjort gennem året. Tag hinanden vinduer og rene inde i dem. Husk, at du har brug for at støvsuge bag sofaen. Støve alle dine loftsventilator. Husk at støv oppefra og ned, så du er rengøring op snavs, der falder undervejs.

Sørg for, at du smider ting væk og starte en bunke for donation. Slip af med ting, som ikke er blevet brugt i det forløbne år. Hvis du ikke har brugt det så, har du sandsynligvis ikke virkelig har brug for dette element i første omgang. Du vil føle dig bedre, når alt dette rengøring sker. Se tilbage og nyde det arbejde, du har gjort. Dit rene hjem vil være et lykkeligt hjem.

Spring Rengøring Tjekliste

Dette forår er dig hus lider at "kan ikke have folk over, fordi stedet er et rod syndrom"? Er du klar til at give op, fordi du ikke kan finde ud af hvor du skal begynde? Her er din Spring Rengøring Tjekliste forenkles. Få dig et køkken timer og bruge den schweiziske ost Metode til Poking huller i Time. Først lave en liste over de rum i dit hus og kalder disse zoner. Køkkenet er en zone i hjertet af huset, så begynder der først. Indstil din timer i 15 minutter. Alle kan gøre noget i 15 minutter. Skaf klude dine rengøringsmidler og moppe. Indstil din timer og ren indtil klokken slukker. Giv dig selv en 15 minutters pause og derefter indstille timeren igen i yderligere 15 minutter. Det var ikke så slemt var det? Fortsæt indtil dit køkken ser spic og span. De-rod bør være en væsentlig del af din Spring Rengøring Cecklist, for uden at gøre, at din plads vil være umuligt at holde rent. Tag tre kasser - én til ting at give væk; den anden efter ting at smide; og den tredje for ting at lægge væk. Når du har den ting at give væk klar tage den til en lokal velgørenhed hurtigt, så du ikke vil ændre dit sind. Rengør hver zone med din timer og delutter, declutter, declutter!

Simpel Spring Rengøring

Det er den tid på året igen, og tingene er begyndt at føle rodet omkring dit hjem. Start med en tjekliste for rengøring at få dig i gang. Det vil give de rammer og strukturere nødvendigt at holde dig fra at gå af sporet.

For at starte din huskeliste, grab en pen og papir. Tegn tre linjer lige nede på siden og oprette overskrifter på tværs af toppen: KONTO - yard salg - JUNK. Nu kan du besøge alle rum i dit hus. Er der noget i denne særlige rum, som du ved, du aldrig kommer til at bruge eller har brug igen? Skriv det ned. Disse ting vil være den første til at gå.

Som du vurdere, hvad ophold og hvad der kommer, skal du placere et flueben under en af ​​de andre kategorier. For eksempel, hvis varen er værd at sælge, skal du placere et flueben på yard salg. Hvis det er skrald eller genanvendeligt, placere en markering under skrammel.

Når du er færdig går gennem alle rum i dit hus (glem ikke garagen!) Er det tid til at komme op med en solid plan. Planlæg en seriøst arbejde dag og få det hele gjort på én gang. Du kan få brug for hjælp, så hverve venner eller et familiemedlem til at hjælpe. Lokke dem med mad og drikkevarer, og du vil ikke have nogen problemer overhovedet at få den hjælp du har brug for. Bare husk ... holde sig til din liste og holde med planen.