Rengøring Sod Off Pejs

Rengøring Sod Off Pejs


Rengøring sod off pejs vægge er noget mange husejere vil skulle kæmpe med. Den største årsag til sod pletter, som er skabt af kulstof, der er til stede i ilden røg, er, når husejere ikke lufte pejsen ordentligt, før du starter en brand. Dog kan sod bygge op over tid samt bare fra normal daglig brug.

Vejledning til rengøring Sod off Pejs

Ved rengøring sod off pejs vægge, er det bedst at gøre det, så snart du er klar over pejsen er snavset. Jo længere sod venstre for at indstille, jo sværere vil det være at skrubbe. Der er en advarsel til den retning selv. Du bør aldrig forsøge at vaske kaminen, mens den stadig er varm. Du bør lægge en dropcloth hvis det rum, hvor pejsen er placeret er tæppebelagt.

Indledende skrubning

 1. Træk Andirons og rist ud af pejsen og sætte dem udenfor eller på en plast tarp.
 2. Fjern eventuelle stykker træ eller kul, placere dem i en spand.
 3. Brug pejsen skovl til at øse ud alle asken i bunden af ​​pejsen, sætte dem i papirkurven.
 4. Saml resterende støv med en hånd støvsuger eller en hånd kost og støv pan.
 5. Dæk gulvet i pejsen med mindst tre lag af avisen, så du ikke bliver nødt til at rense det en anden gang.
 6. Start så højt op som er synlig, krat pejs vægge fra venstre mod højre med en stålbørste. Lad sod falde ned på avisen.
 7. Smid det øverste lag af avis og erstatte det hver gang det bliver for fuld.
 8. Fortsæt, indtil du har skrubbes hele indre af pejsen.

Deep Cleaning

Når en person er færdig skrubbe, er det tid for dig at foretage en mere grundig rengøring for at fjerne enhver resterende pletter. Du skal:

 1. Satte et nyt lag af avisen.
 2. Fyld en spand med en gallon af varmt vand, seks spiseskefulde trinatriumphosphat og en kop blegemiddel.
 3. Rør i blandingen med en ske.
 4. Placer spanden inde i kaminen og dyp stålbørste inde.
 5. Skrub væggene igen som før.
 6. Tag avisen og skrubbe gulvet.
 7. Tør pejs med fugtige bomuld klude for at fjerne rengøringsmidlet.

Sikkerhed

Da trinatriumfosfatopløsning kan forårsage en allergisk reaktion, bør du bære gummihandsker, lange bukser og lange ærmer ved rengøring af pejs med det. Du bør også bære beskyttelsesbriller, som kan findes på hardware butik. Det er bedst at åbne vinduerne i det rum, hvor pejsen er bosat på at sikre at der er tilstrækkelig ventilation til at forhindre blegemiddel fra at skade dine lunger.

Touch Ups

Rengøring Sod Off Pejs

Hvis der kun er en lille smule af sod på væggene i pejsen, kan du ikke behøver at gå gennem hele renseprocessen. Prøv i stedet at bruge en Sod Eraser, som er en svamp-lignende rengøring apparat fremstillet af vulkaniseret gummi. Alt du skal gøre, er at gnide viskelæderet på de ulovlige stedet. Der er ingen vand nødvendig. Hvis du ikke kan finde en sod viskelæder, forsøge at opnå det samme resultat ved at bruge en kugle af modellervoks. Dette er også en god måde til at fjerne sod pletter fra Mantel.

Forebyggelse Sod Stains

Den vigtigste ting at gøre for at forhindre fremtidige sod pletter er at justere flue, før du starter en brand. Dette vil sikre, at røgen kommer ud gennem skorstenen i stedet for at opbygge i kaminen selv. Du bør også sørge for, at deres brændstof er tørt, før de sætter det i pejsen. Wet brændstof tendens til at generere en masse mere røg.

Flere Pejs Rengøring Tips

Ud over at gøre sikker på, at sod ikke hober sig op i din pejs, bør du også tage skridt til at holde kabinettet, mursten, og skorsten ren. Find ud af hvordan i følgende artikler:


Rengøring Sod Off Pejs

Rengøring Sod Off Pejs

Rengøring Sod Off Pejs