Rengøring Pool Stains

Rengøring Pool Stains


Rengøring pool pletter kan være en reel opgave. Men du kan spare en masse penge ved at gøre arbejdet selv.

Om Pool Rengøring

Når det kommer til tunge pool rengøring fleste mennesker hyre fagfolk til at gøre det beskidte arbejde. Dette er især tilfældet, når det kommer til at fjerne grimme pletter fra en pulje gulv og vægge. Men afhængigt af typen og sværhedsgraden af ​​pletten, pool ejere kan ofte få arbejdet gjort selv.

Nøglen til en vellykket pletfjerning er at identificere typen af ​​pletten og vide, hvad slags materialer blev brugt til at konstruere din pool. Når du bestemme de to ting, kan du købe de rigtige rengøringsmidler og udføre den korrekte rensemetode.

Metoder til oprensning Pool Stains

De fleste pool pletter er forårsaget af forkert vandbalance eller fremmede stoffer komme i vandet, såsom metalgenstande og gødning. På et tidspunkt alle pool ejere oplever en form for pletten. Heldigvis er der en række metoder, der kan anvendes til at afhjælpe problemet.

Syrevask

Når det kommer til rengøring pool pletter, denne metode er ofte den sidste udvej. Syrevask er kendt som bedstefaderen til pool pletfjernelse fordi det er så arbejdskrævende. For at syre vaske din pool du har at dræne det først. I betragtning af, hvor meget tid og energi er involveret i denne type pletfjerning proces, behøver du ikke ønsker at vælge det, medmindre din pool har forvandlet til en sort lagune slags. Dette kan ske, hvis puljen er blevet forsømt i et stykke tid og alger har fuldstændig overtaget.

Acid Wash vil hjælpe med at fjerne store alger pletter fra pudsede puljer. Syren strimler en lille lag af gips fra puljen og udsætter frisk gips nedenunder. Denne type af grundig rengøring anbefales til sumpede puljer. Det hjælper også RID puljer af mineralske pletter, klor pletter og snavs pletter. , Fordi syre er så magtfuld en rensemetode er det imidlertid ikke tilrådeligt at gøre det en årlig skik. Dette vil fremskynde behovet for re-pudsning din pool.

Desuden, hvis du planlægger at syre vaske din pool dig selv, så er du nødt til at forberede i overensstemmelse hermed. Acid er et farligt stof, så du bliver nødt til at bære beskyttelsesdragt og et åndedrætsværn under syre vask. Du vil også nødt til at sørge vandet pumpes til en storm drain for at beskytte miljøet.

Rengøringsmidler

Hvis din pool er vinyl foret, så sur vask er ikke en mulighed for at slippe af overdreven slim og alger. Du bliver nødt til at bruge pool rengøringsmidler, balsam og en masse knofedt at fjerne pool pletter.

Metal Trap

Standard pletter forårsaget af metaller kan behandles med ascorbinsyre. Men hvis du har hårde metal pletter i din pool, du måske overveje at bruge Metal Trap rengøring regime. Metal Trap er et filter, der fjerner kobber og jern fra dit vand og forhindrer pletter. Fjernelse metaller, som puljen fylder, er den bedste måde at beskytte mod appelsin pletter.

Vitamin C

Hvis du er rengøring pool pletter forårsaget af rust, så skal du måske overveje at bruge vitamin C. Du skal blot placere nogle ascorbinsyre på pletten, slukke filteret og lad i stedet for 15 minutter. Herefter sættes en håndfuld 500 mg C-vitamin tabletter, i en hvid sok og slip det på pletten. Flyt langsomt sok rundt med en pæl, indtil pletten er væk.

Eksperiment

Hvis en pletfjerning metode ikke virker, så med at prøve, indtil du finder en, der gør. For eksempel, hvis tilføje en halv pund pH reducering pulver til et hvidt sok, lukke filteret, og slippe den på pletten, ikke bidrage til at fjerne gødning pletter, derefter overveje øge din klor niveau. Hvis du løber tør for muligheder, og derefter overveje at kalde i de professionelle. Men i de fleste tilfælde, de rigtige rengøringsmidler og en smule hårdt arbejde vil med held fjerne pool pletter.