Rengøring Pergo gulve

Rengøring Pergo gulve


Rengøring Pergo gulve er ikke en hård opgave, og lære at rense dem ordentligt vil sikre mange års smukke slid.

Hvorfor Pergo

Du ønsker udseendet af træ uden den høje pris og den høje vedligeholdelse. Pergo gulve kan være en attraktiv og billigere løsning end hårdttræ. Selv om holdbarheden af ​​Pergo vs. hårdttræ kan diskuteres, er det muligt at ridse og ridse Pergo, så at vide, hvordan man kan rense dem på den rigtige måde vil holde dine gulve ubeskadiget.

Fordi Pergo gulve er faktisk ikke træ, behøver du ikke bruge de samme teknikker, som du ville til at rense trægulve. Dette laminat produkt kræver forskellige rensningsmetoder for at holde det ser ud som nye. Heldigvis hvis spare penge er en af ​​årsagerne til, at du køber Pergo gulve, rengøring dem er lige så budget-venlige. For de fleste rengøringsopgaver, de produkter, du behøver, er sikkert allerede i dit hjem.

Rengøring Pergo Gulve: våde og tørre

Du bliver nødt til at se, hvordan beskidte dine gulve er for at afgøre, hvilken rensemetode er bedst. For at undgå tunge rengøring hele tiden, gør en indsats for at gøre mindre oprydninger efter behov. Dette kan være en gang om ugen til flere gange om ugen, afhængigt af om du har kæledyr eller en stor familie fremsige gennem huset. Rengøring Pergo gulve kan gøres vådt eller tørt.

Rensning

Rengøring af Pergo gulv uden vand er forholdsvis enkel. Dette vil bidrage til at afhente eventuelle kæledyr hår og støv på en regelmæssig basis. Du kan enten feje med en almindelig børste eller bruge en dusting moppe. For at støvsuge din Pergo gulv, så brug en pensel vedhæftet fil, der ikke vil ridse den. Det er en god ide at komme ind i vane med renseri dine gulve rutinemæssigt - det hjælper med at forhindre en ophobning af støv og snavs, der kan så kræve en mere intens rengøring job.

Damp Rengøring

Ca. en gang om ugen eller deromkring, fugtig rense din Pergo gulve med enten eller med en eddike og vand blanding vand.

 1. Bland en kop eddike med en gallon varmt vand i en spand. Alternativt, brug kun varmt eller varmt vand.
 2. Wet dit moppe i vandet blandingen og derefter vride den grundigt. Du ønsker ikke at mætte gulvet; du kun vil have det dæmpet.
 3. Moppe hele gulvet.
 4. Hvis du finder nogen særligt våde pletter eller vandpytter bagefter, suge dem op med en blød klud.

For genstridige pletter

Hvis du opdager, at du har problemer med at fjerne genstridige pletter, prøv en renere lavet specielt til laminater og hårde overflader. Du kan også prøve ovenstående eddike mix at se, om det gør jobbet. Pergo skitserer andre rensemetoder til vanskelige pletter:

 • Ikke-slibende rengøringsmidler som ammoniak kan også kombineres med vand til oprydning fedt, juice, chokolade eller vin.
 • Acetone neglelakfjerner kan bidrage til at fjerne neglelak, cigaret brænder, tjære eller markører.
 • Gum og stearin kan skrabes af med en fast, plastisk skraber.

Brug Pergo Cleaners

Mens du nemt kan bruge vand og / eller eddike til at rense dine Pergo gulve, kan du prøve nogle af de rengøringsmidler, som fabrikanten sælger. Kig efter dem i din lokale byggemarkeder. I mange tilfælde vil disse kun være nødvendigt for svære at rense pletter.

Rengøring Teknikker, der skal undgås

For at opretholde din Pergo gulv skønhed, undgå følgende:

 • Voks
 • Slibning
 • Efterbearbejdning
 • Sæber
 • Rengøringsmidler
 • Jet mopper

Ikke blot vil nogle af disse rengøringsmidler og metoder efterlader en film på dit gulv, kan de også beskadige overfladen.

Holde Floor Beautiful

At tage sig af Pergo gulve er meget lig rengøring andre typer laminatgulve. Kom ind i en regelmæssig rengøring rutine nu vil hjælpe med at holde dine gulve ser godt i mange år fremover.