Rengøring: Køkken Rengøring Tips

Affaldsskakt Rengøring

Når du går om din almindelige rengøring af køkkenet, behøver du ikke ønsker at overse din renovationsafgifter. Især hvis maden skrabes ind bortskaffelse, når regelmæssigt vaske op. For at rense fedt og madrester fra din rådighed og skærpe knivene på samme tid, drys rundhåndet med bagepulver og hæld hvid eddike over, indtil det bobler. Lad sæt ti minutter. Skyl med varmt vand. Sæt to eller tre isterninger i bortskaffelse og trummerum. Skyl igen med varmt vand. Nu din rådighed er ren og lugt fri.

Hjemmelavet Remedy for tilstoppede afløb

Hvis du har en tilstoppet afløb og kan ikke køre ud til butikken for at få et kommercielt afløb produkt, så prøv dette middel.

1) Fjern al vand fra vasken. Du kan have til at dyppe det ud af vasken med en kop og læg den i en spand.

2) Hæld en kop bagepulver ned i afløbet.

3) Følg den med en kop bordsalt.

4) Næste, hæld en halv kop hvid eddike ned i afløbet.

5) Lad drain at sætte i ti minutter, end skylle det med to Potter kogende vand.

Mikrobølgeovn Rengøring og Deodorizing

I løbet af dit køkken rengøring, vil du ønsker at rengøre ydersiden af ​​mikrobølgeovnen. Du kan gøre dette ved hjælp af bagepulver og wate som skulle fjerne eventuelle rester uden at skade finish. Du kan også vælge at tørre ned udenfor med eddike efter skrubning. For at rengøre den indvendige side af mikrobølgeovnen, tilføje to spiseskefulde citronsaft til en kop vand i en mikrobølgeovn skål. Blandingen opvarmes og holdes i kog i ca. fem minutter. Tør indersiden med en svamp. For en hurtig og enkel metode til rengøring, våd en karklud og placere i midten af ​​din mikrobølgeovn. Tænd høj og tillade dugen for varme i cirka 30 sekunder. Dampen, at dette skaber vil hjælpe med at løsne eventuelle hærdede spild og du kan bruge den opvarmede klud til at tørre indersiden ren. Vær forsigtig, vil kluden være virkelig hot! Hvis du har nogle vanskelige pletter inde i din mikrobølgeovn, er der to ting, du kan prøve at fjerne dem. Først, kan du dække siderne af din mikrobølgeovn med en creme sæbe, noget som VIM. Put en mikrobølgeovn sikker beholder med vand i det på pladespilleren. Mikrobølgeovn det og gøre masser af damp. Tør interiør med køkkenrulle, og sørg for at skylle grundigt. Hvis dette ikke virker, kan du tage en tre cup glas mikrobølgeovn container, fylde med en kop vand og en kop hvid eddike. Mikroovn i fem minutter uncoverd. Tør ned med varm svamp. At opfriske og deodorize din mikrobølgeovn, placere en skål med vand i ovnen og tilsæt tre eller fire skiver af citron. Kog på høj i tredive sekunder. Du kan også prøve at sætte lidt vanille i en skål, placere den i mikrobølgeovnen, og tænd ovnen på High i et minut. Gentag hvis det ikke fjerne lugten efter en prøve.

Kaffemaskine Rengøring

Drip typen kaffemaskiner bør gøres en fest for din almindelige køkken rengøring rutine (mindst en gang om måneden). Tørrede kaffe olier kan ødelægge smagen af ​​selv den bedste blanding. Desuden, hvis du har, hvad der betragtes som "hårdt vand", kan mineraler opbygge inde i din kaffemaskine. Et alternativ til kommercielle kaffe rengøringsassistenter er at køre en opløsning af halv hvid eddike og halv vand gennem kaffemaskinen at opløse skala. Den opvarmede opløsning kan være nødvendigt at køre gennem enheden én eller flere gange, hvis opbygning er tung. Skyl alle dele af enheden. Kør almindeligt koldt vand gennem en cyklus for at fjerne alle spor. Hvis du stadig har din instruktionsbog, tjek det så godt for instruktioner er specifikke for din model. Glasset pot, filter beholder og andre aftagelige dele kan rengøres, når du vaske op.

Tilstoppet Sink

Hvis du ikke er forsigtig, når opvask, kan madrester blive fanget i afløbet, hvilket skaber en træsko. For at slette en tilstoppet vask, hæld en halv kop bagepulver efterfulgt af en kop eddike ned i afløbet. Vent en time og derefter jage den med en kedel kogende vand. Du kan også prøve at sætte tre Alka Seltzer tabletter ned din tilstoppet afløb, efterfulgt købe en kop hvid eddike. Vent et par minutter og derefter køre varmt vand. Hvis vasken er tilstoppet med fedt, hæld en kop salt vand og en kop bagepulver i afløbet efterfulgt af en kedel med kogende vand. Fedtet vil normalt opløse det samme og åbn afløbet.

Natural All-Purpose Hjemmelavet Cleaner

For en all-purpose ikke-forurenende køkken rengøringsmiddel, tilføje to spiseskefulde bagepulver til en liter varmt vand. Denne blanding bør rense næsten alle overflader sikkert og uden røg. Hvis nogle områder er vanskeligere, skal du blot bruge almindeligt bagepulver i stedet for en skurepulver, det virker lige så godt, indeholder ingen kemikalier, fjerner lugt og er langt mere økonomisk. Denne blanding kan også bruges, når opvask, forårsager dine plader til at skinne!

Bagt på Food Removal

Ingen tvivl om, den person i dit hjem, der håndterer vaske op ved en ting eller to om at fjerne bagt på mad fra pander og gryder. Alligevel kan dette køkken rengøring tip blive værdsat. Hvis der ved opvask, man støder på en gryde eller pande med brændt på fødevarer, bør man sætte skurebørste væk. I stedet placere en tørretumbler ark i panden, fyld den med varmt vand og lad det sidde natten over. Om morgenen bliver det bare en svamp ren. Apparantly, løsne antistatiske midler bindingen mellem mad og panden, mens stof agenter blødgøre bagt-on mad.

Friske ildelugtende Opvaskemaskine

Når vaske op, du vil have dem til at se og lugte frisk. For en frisk ildelugtende opvaskemaskine, så prøv at placere en citron halvdelen i redskab container. Kør maskinen gennem en normal cyklus, og dine retter og opvaskemaskine vil komme ud ildelugtende frisk og lemony. Lemon er fantastisk til alle former for ktichen rengøring, da det efterlader alt ildelugtende vidunderligt!

Må Væk med Nasty, Skab lugte

Den første metode, du skal prøve at fjerne lugt fra dine skabe er at placere en kasse med bagepulver i hver kabinet. Bagepulver vil tage sig af de fleste lugtgener. Men hvis bagepulver ikke afhjælpe problemet, tage alt ud af din frysere og tørre ned på indersiden af ​​dine skabe med en tung blanding af hvid eddike og vand.

Den eddike lugt vil være stærk, når du søger det, men når det er tørt, vil det ikke være mærkbar.

Metal Range Hood Filter Screen Cleaning

Selvom vi udskyde det, vil vi sandsynligvis ende rengøring af emhætte i løbet af vores køkken rengøring. For at rengøre akkumuleret støv, fedt og snavs fra metallet filtre eller skærme på emhætte, simpelthen spray med ovnrens, lad sidde 15 minutter og sætte dem gennem en normal vask cyklus af din opvaskemaskine. For de bedste resultater bruger en sæbe anbefales til vask retter, der er fedtet.

Gryder og Pander pletfjerning

Hvert nu og da du støder på en gryde eller en pande med en plet, der ikke kan fjernes ved rutinemæssigt opvask. Disse pletter tage lidt tid at fjerne. Genstridige pletter kan fjernes fra non-stick køkkengrej ved kogning 2 spsk bagepulver, 1/2 kop eddike og 1 kop vand i ti minutter. Før du bruger panden igen, sæson det med vegetabilsk olie.

Den Heinz løsning for kobber gryder

Der er masser af rengøringsmidler på markedet til oprydning din kobber cookwear- men hvis du ønsker at spare et par bukke, være venlige over for miljøet og ikke har noget imod lidt knofedt, så hovedet til køleskabet og tag fat i ketchup! Syrerne i ketchup vil spise plette op!

Giv din køkkengrej et tyndt lag og vente. (Afhængigt af hvor anløbne vi taler her, du ser 5 minutter hele vejen op til 30 minutter.) Derefter skylles og tørres!

Hvis du ikke kan vente, tilsættes lidt salt til blandingen, og let gå over overflade- ikke at ridse- med en blød klud. Skyl og tør.

Husholdningernes Lugt Fjernelse

Køkken rengøring betyder også at skulle fjerne madlavning eller generelt ubehagelige lugte i dit hjem, kan du prøve: 1) Simmering en kande pind cinammon, appelsinskal, hele nelliker og vand på din brændeovn. 2) Placer små skåle af eddike rundt i lokalet, da det absorberer eventuelle hængende lugte. 3) Drys nogle cinammon på et bagepapir og varme det i ovnen.

Vand Spot Removal fra rustfrit stål

Hvis der efter vask retter du finde lidt mærker på din stålvask, ikke panik for dette er enkel at clean.To fjerne vand pletter fra en stålvask, gnid det med en klud dyppet i sprit.

Kom Grease opbygning Off af en Fliser Kitchen Floor

Stuck på fedt er normalt en klæbrig goo-ish typen stof, der bedst håndteres ved hjælp af en sæbevand slags cleanser- nemlig affedtningsmiddel i retning af 409- og en tunge nylon skrubbe pad.

En advarsel dog:
Afhængigt af hvor tung opbygningen er, det normalt kræver en lille smule knofedt at slippe af med det. Problemet med det er du nødt til at være forsigtig med ikke at ødelægge finish af hvad det så oprustning har låst sig selv på. Hvis du ikke er bekymret over overfladen, skrubbe væk med en kraftig nylon pad og affedtningsmiddel. Hvis overfladen er en bekymring, afkald på skrubning pad. Spray området med affedtningsmiddel (teste en lille plaster for colorfastness først) og rene med en klud dyppet i den varmeste mulige vand. (Handsker kan være en god idé her.) Vrid din klud i frisk varmt vand ofte- og ændre klude efter behov.

Hvis opbygningen er virkelig, virkelig tung, sættetid det område, affedtningsmiddel og skrabe opbygningen med en spartel. Brug derefter tunge skrubbe pad og / eller "hot rag 'metode.

Forebyggende VVS

Før vask retter, skrabe eventuelle tiloversblevne madrester i skraldespanden. Hvis vi ikke gør det, risikerer vi at få disse partikler i vores dræn, som vil få maden til at rådne og tilstoppe afløbet. Hælde en opløsning af vand og salt (1/2 kop salt per liter vand) i vasken afløb hver anden uge, fjerner fedt og forhindrer lugt.

Vand Spot Removal fra Dishes

Når du vasker retter, tilsættes lidt eddike til vandet. Eddike forhindrer vand pletter dannes på servicet.

Plastic Container pletfjerning

Hvis du har gemt en tomat baseret produkt, såsom pasta, i en plastikbeholder, chancerne er din Tupperware er plettet. Hvis du opvarmet pastaen i mikrobølgeovnen ved hjælp af den samme beholder, chancerne er din plastvarer farves permanantly. Vaske op, vil hjælpe, men dine beholdere kan farves repareres. For at undgå dette, spray dine skåle eller beholdere med en ingen stick madlavning spray før hver brug for at holde din plastbeholdere fra at blive farvet fra rød sauces.In Desuden bør man aldrig placere en tomat baseret produkt i mikrobølgeovnen, hvis man bruger en plast beholder. Fordi plast er så pourous, får tomat indlejret i porerne. Hvis en container allerede er plettet, er du nødt til at få lidt kreativ, når vaske op. Din første mulighed er at fylde skålen med varmt vand og fald i et par tandproteser tabletter. Lad et par timer, og når du kommer tilbage pletter vil forhåbentlig blive fjernet. Man kan også prøve neddypning af beholderen i en del blegemiddel til to dele vand. Sørg for at du giver skålene en grundig skylning, måske endda en igennem i mikrobølgeovnen, før du bruger igen.

Opvaskemaskine pletfjerning

Du tror måske, at da opvaskemaskinen bruger sæbe til vask retter, dens indvendige er uplettede. Dette er ikke altid tilfældet dog, da opvaskemaskiner kan tage på gule pletter. til hurtigt at fjerne disse, først give din tomme maskine til at fylde for en vask. Derpå tilsættes en pakke af flavored orange krystaller (den slags, der gør øjeblikkelige appelsin drikkevarer), og lad den vask og skyl cyklus at fuldføre. Hvordan er det for et køkken rengøring tip!

Komfur brænder Rengøring

Den bedste måde at rengøre komfur brændere er at forsigtigt at trække dem ud af komfur, og vask med varmt sæbevand. Brug en mild detergent, såsom den, der anvendes til opvask. Må ikke submerse dem eller lade den elektriske forbindelse at få våde. Hvis der er mad eller brændte partikler sidder fast på dem, bruge bagepulver som en sæbe. Brug den som du ville en udrensning krat, eller hvis du har genstridige pletter kan du lave en pasta med bagepulver og vand, og lad det sidde i 30 minutter, derefter krat. Sørg for at skylle dem grundigt med rent vand. Afhængigt af brænderne kan du ikke få dem ligesom nye (hvis de er ridset, slidt, etc.), men du bør være i stand til at få dem grundigt rene. For at forhindre oprustning og brændt på fødevarer, tørre brændere grundigt under dit regulære køkken rengøring ritual.

Rustfrit stål gryder og pander Rengøring

En meget effektiv køkken rengøringsmiddel til rustfrit stål er bagepulver. Hvis du har brændt på pletter, dække pletten med bagepulver, dæk med vand og bring i kog. Lad det afkøle, derefter vaske og pletten skulle komme ud let. Du kan også lave en pasta af bagepulver og vand og lad er sidde på pletter natten over. At polere og glans ydersiderne af dine pander, kan du bruge sprit, men sørg for at tørre, inden du bruger eller opvarme dem.

Realiseringen messinghåndtag Shiny

Fjern din messing håndtag fra dine køkkenskabe og læg dem i en lille gryde af ketchup- lige nok til at dække håndtagene vil gøre. Bring temperaturen i kog og straks skrue ned for varmen. Når håndtagene er nice og skinnende, tage dem ud og give dem et Gool polering!

Syrerne i ketchup undere, når det kommer imod at fjerne plette og oprustning fra metaller såsom messing og kobber!

Affedtning af Kitchen Cabinets

Ved rengøring køkkenskabe af touch-madlavning fedt ,, der er et par kommercielle produkter, som er meget effektive Sørg for at læse den igen etiketten for at finde køkkenet rengøring produkt, der passer bedst til dine behov. Du kan også prøve at bruge bagepulver til en mere miljøvenligt alternativ eller et mildt rengøringsmiddel, som du ville bruge til at vaske dine retter, til at skære igennem fedt. Du kan også prøve at rense køkken skabslåger ved at kombinere en halv kop borax, to spsk laudry vaskemiddel sæbespåner, en spiseskefuld ammoniak, og en gallon varmt vand. Brug fuld styrke i sprayflaske eller tilføje to kopper til en spand med varmt vand. Hvis nogen klæbrighed er stadig, så prøv med bagepulver som en krat agent. Anvende det direkte til området - det bør fjerne rester uden at skade finish.

Sæbe Film Fjernelse fra briller i opvaskemaskine

Du kan fjerne en sæbefilm tilbage på glasvarer i en opvaskemaskine ved at skylle dem med eddike. Hvis dette er et vedvarende problem for dig, kan du ønsker at tilføje en halv kop eddike, næste gang du vaske op. Dette vil fjerne sæbeskum fra både retter og indersiden af ​​opvaskemaskinen. Du kan også prøve at bruge mindre vaskemiddel end anbefalet, hvis dit vand er blødt, hvilket ofte er årsag til sæberester.

Fjernelse oprustning fra salt og peber shakers

Fjernelse af oprustning fra træ salt og peber shakers sker på samme måde, som du ville rense glas shakers. Sørg for at tømme shakers ud og derefter nedsænkes dem i varmt sæbevand i tre til fem minutter.

Efter salt og peber shakers har gennemblødt, skrubbe dem forsigtigt med en grov svamp, indtil du har fjernet alle de snavs og opbygning. Derefter skylles de shakere og placere dem i skålen afløb til tørre.

Når shakers har tørret grundigt, kan du sætte frisk salt og peber i shakere og bruge dem som du normalt ville gøre!

Chrome Kettle Rengøring

En krom te kedel ser ikke godt, medmindre det er lyse og skinnende. Det er ikke så simpelt som at vaske retterne, dog. Der er flere effektive muligheder for rengøring krom. For simple skinnede, gnide gryden med tør bagepulver eller mel. For mere grundig rengøring, brug sprit på en blød klud. Dette vil fjerne drypper og fedt. Så tørre grundigt. Du kan også rense krom ved at gnide det med en bold lavet af sammenkrøllet aluminiumsfolie, eller ved at bruge Murphys Oil Soap (2 spsk i en gallon vand).

Stærk lugt fjernelse fra kummefryser

Eddike er ikke kun et fantastisk produkt til brug for almindelig rengøring af køkkenet. Det vil også arbejde på at fjerne stærke lugte i din kummefryser ved at vaske det ud med eddike. Hvis nogen lugt stadig, fyld lavvandede pander med enten malet kaffe, aktiveret kul eller bagepulver og sted i bunden af ​​fryseren. Luk låget, og lad det sidde i 2 til 3 dage.

Hvidere Vaske

Når du går om dit køkken rengøring, du vil have din hvide køkkenvask til at skinne, når du er igennem. For at få det til at gnistre, placere papirhåndklæder hen over bunden af ​​vasken og mætte det med blegemiddel. Lad det stå i 1/2 time derefter skylles.

Rust pletfjerning fra Dishes

Du ville sandsynligvis have succes med at fjerne rust ved hjælp af en almindeligt rengøringsmiddel såsom CLR, eller tilsvarende, der er tilgængelig i dit område, og anfører på etiketten, at det er designet til at fjerne rust. Men hvis du foretrækker en mere naturligt alternativ, især da du vasker retter, som du bliver nødt til at spise off af, kan du prøve at bruge citronsaft. Citroner er normalt en meget effektiv, men skånsom behandling for rustpletter. Hvis du ikke har nogen friske citroner på hånden, citronsaft fra flasken virker lige så godt. Prøv at anvende citronsaft til pletterne, da dække citronsaft med salt og lad tørre i en time. Skyl og vask. Hvis dette ikke virker, kan du blive hængende ved hjælp af almindeligt rengøringsmiddel til vask af retterne.

Rustfrit stål Appliance Rengøring

Rustfrit stål køkkenmaskiner ser bedst, når de er rene og skinnende. For at rengøre hårde pletter og madlavning fedt, og give dem en blændende glans, prøv det samme vaskemiddel, du ville bruge, når vaske op. En formuleret til at skære fedt virker specielt godt.Dette også fungerer godt for generel køkken cleaning.Waterless håndsæbe også fungerer fint som en polsk, blot gnide på, og polish - ingen skylning.

Langsom Drain Fix

Hvis maden ikke er skrabet fra din plade, før opvask, er der en god chance for det vil gå ned i afløbet, og få det til at køre en lidt langsom. Kør varmt vand gennem den langsomme afløb og jage den med et par kopper eddike. Dump omkring en fjerdedel kop bagepulver i afløbet, skal du følge med en kop eller deromkring af eddike. Lad det sidde i mindst 10 minutter og skylles med varmt vand.

Modvirker striber hvide skabe

Prøv at rense køkkenskabe der bruger bagepulver og vand. Bagepulver er en meget effektiv, men blid renere og det vil fjerne og fedt, fødevarer og andre materialer uden at ridse overfladen. De striber på din frysere er sandsynligvis forårsaget af vaskemiddel oprustning fra regelmæssig køkkenskab rengøring. Hvis de grundigt er skylles, bør striber forsvinde. Hvis ikke, så prøv med en eddike / vand opløsning, som eddike meget effektivt fjerner striber og sæberester. Du kan også prøve at bruge vinduespudser.

Tekande, Termokande og Kaffekande pletfjerning

For at få genstridige te pletter fra indersiden af ​​potten (dette fungerer fint for rustfrit stål og glas-foret thermoses og kaffekander også), blot sætte en kop blegemiddel i puljen, og slyng rundt. Du vil se pletterne forsvinder med det samme. Vidunderligt ubesværet og efterlader potten mousserende ren - ligesom nye! Glem ikke at vaske potten før brug! Du kan også prøve at vaske op med hvid eddike for at få pletter ud.

Mineral Depositum Fjernelse fra fade og glas

Hvis dit hjem bruger hårdt vand, kan dine retter pådrage sig en mineralforekomst oprustning. Du kan fjerne mineralforekomster ved at vaske op med hvid eddike. Lav en pasta ved hjælp bagepulver og vand, anvendelse på de briller, lad det sidde i et par timer, så skrubbe let at bruge bagepulver.

Svamp Forslag

Den bedste mærke af svamp bruge til opvask og almindelig rengøring af køkkenet afhænger af dig, og kan tage lidt trial and error. De fleste mærker varierer lidt, undtagen i pris. Jeg vil anbefale at bruge en cellulose svamp, da de skylles let, mens du arbejder, og kan vaskes i opvaskemaskinen (placere dem i sølvtøj caddie, så de ikke flyver rundt i løbet af cyklus). En anden nyttig tip med svampe er at "farvekode" dine svampe, og bruge en farve til etagerne, en anden farve til toilettet, og en tredje til opvask, så svampene ikke bliver blandet op, og du ved et uheld bruger toilet svamp i vasken.

Aluminum Pan Rengøring

Aluminum pander kan ikke altid rengøres på samme måde som du ville når regelmæssigt vaske op. Du kan rense aluminium pander ved at kombinere en auarter kop hver af fløde af tandsten, bagepulver, og vingar at gøre en masse, derefter røre i to spiseskefulde pulveriseret vaskemiddel. Gnid det ind i din gryde og skure med en plastik skrubber. (Sørg for at aldrig bruge blegemiddel eller ammoniak på aluminium, da det vil forårsage misfarvning.) Hvis du vil gendanne farve og glans til en aluminium gryde, kog nogle æble skræl i et par minutter, derefter skylles og tørres.

Smeltet Plastic Fjernelse fra Glass Electric Kogeplade

Vær forsigtig, når du placerer dine plastbeholdere på eller nær et glas elektrisk kogeplade eller du kan ende op med et køkken rengøring mareridt. Acetat fjerner smeltet plastic fra et glas elektrisk kogeplade. Hvis det ikke virker på den hærdede plast, prøve genopvarmning området for at blødgøre plasten, hvis muligt. Genopvarmning skulle gøre det meget lettere at skrabe, og du bør være i stand til at fjerne rester efterladt med acetat. Vær meget forsigtig, men som acetat er meget brandfarligt. Skrubning med bagepulver kan også arbejde og er ikke brandfarligt.

Kina Pleje og rengøring

Rengøring af god porcelæn kan slå vaske op fra en rutinemæssig køkken rengøring akkord, til en, der er mere tidskrævende, da vi forsigtigt håndtere plader og tekopper af frygt for brud. Der er gode nyheder dog. Det meste moderne porcelæn kan vaskes i opvaskemaskinen med et mildt rengøringsmiddel, der ikke indeholder citron eller blegemiddel. For at undgå brud, placere stykker, så de ikke rører hinanden. Tænd opvaskemaskinen på "Kina" eller indstillingen "blid". Når den er ren og tør, lade Kina til at køle helt af, før du fjerner fra opvaskemaskinen. Visse typer af Kina kan blive endnu mere skrøbelig, når det opvarmes, så det er bydende nødvendigt at Kina køler før opbevaring. Derfor bør kun anvendes varmt sæbevand, når praktisk vask fint china.Use en mild opvaskemiddel. Håndmalet, metal trimmet, eller antikke Kina skal altid vaskes i hånden. For at beskytte Kina, da vaske op, placere en viskestykke eller beskyttende mat i bunden af ​​vasken, før du begynder at rengøre. Hvis kopper har genstridige kaffe eller te pletter, dyppes din svamp i nogle bagepulver og gnid forsigtigt at fjerne pletten. For at beskytte Kina under opbevaring, skal du placere et kaffefilter eller papir plade mellem hver skål eller fad, før du stabler. Kina bør opbevares i temperatur og fugtighed kontrollerede områder for at beskytte glasur. Tag din porcelæn ud af opbevaring mindst en gang om året og vaske brikkerne til at holde urenheder fra imprægnering af glasur og holde glasur stærk.

Aluminium kogegrej pletfjerning

Når vaske op, vil du ønsker at fjerne pletter fra aluminium køkkengrej. For at gøre dette, koge en liter vand med tre spiseskefulde eddike eller citronsaft inde i køkkengrej. Følg dette med en let gnidning ved hjælp af en sæbe fyldt skuresvamp.

Grater Rengøring

Visse elementer udgør en udfordring når vask retter. Overvej rivejern, med alle det 's huller og sprækker, kan det vise en svamp i stykker. Prøv dette køkken rengøring tip: For at rense et rivejern, børste den forkerte side med en toothbrus. Du kan også prøve rist en kartoffel efter rivning ost, som vil bidrage til at løsne og ost, der sidder fast i de små huller. Slib et rivejern ved at gnide med sandpapir.

Broiler Pan Rengøring

Den bedste del af en stor familie indsamling er fødevarer. Værtinde måske ikke føler på samme måde dog, især hvis hun vil blive hængende med opvask. Enhver, der nogensinde har måttet kæmpe med en rodet slagtekyllinger pan, måske genoverveje fremtiden underholdende. Eller i det mindste, en menu forandring. Ikke at bekymre dig, køkken rengøring hjælp er på vej. For at fjerne kogt på fødevarer fra din slagtekyllinger pander sætte dem i din selvrensende ovn. Hvis din ovn ikke er selvrensende, kan du mætte gryder med ovnrens og sætte dem i skraldeposer natten over. Om morgenen skal maden glide ret off. Gentag processen så ofte som nødvendigt. Du kan også prøve at dyppe et stykke rå kartoffel i bagepulver og bruge det til at skrubbe din pan ren.

Range Hood Rengøring Schedule

Mens det er altid en god ide at tørre ydersiden af ​​din emhætte, mens du gør din almindelige rengøring af køkkenet, er indersiden ikke kræver din opmærksomhed så ofte. Rengør eller udskift din emhætte filter hvert halve år. Prøv at køre filteret gennem opvaskemaskinen for et par cykler, men altid tjekke din producentens pasningsvejledning først.

Super Glue Fjernelse fra Countertop

Du har sandsynligvis ikke regne rengøring superlim fra bordplader, når du går om din almindelige køkken rengøring. Hvad man skal gøre? Neglelakfjerner med acetone bør fjerne superlim fra de fleste køkken bordplader uden at skade overfladen, som skal WD-40. Hvis ingen af ​​disse produkter arbejde, vil du ønsker at spørge efter råd fra en bordplade installation professionel.

Marmor bordplade Pleje og rengøring

Der er ikke for mange køkken rengøringsmidler på markedet for rengøring marmor. Især da den nyeste teknologi bruger peroxid og rengøringsmidler til at trænge snavsede områder. Spray et produkt som Bio-OX Citrus Koncentrer dig om marmor bordplade, lad den trænge ind i et par minutter, og tørre af. Bagepulver kan drysses på en mere slibende køkken rengøring handling. Gentag om nødvendigt. Marmor kan også rengøres med varmt, sæbevand (et mildt rengøringsmiddel, såsom et fedt skæring opvaskemiddel eller vaskemidler er fine) eller en opløsning af borax og vand. Skyl grundigt og buff tør. For at fjerne pletter fra marmor, lave en pasta af bagepulver og brintoverilte eller bagepulver og Bio-OX citruskoncentrat og dække pletten med pastaen. Dæk pasta med en fugtig klud, lad natten, så våd ned og krat med en nonmetallic skrubbe pad. Skyl grundigt. Tør Eventuelt spild som de sker, så de ikke lægges i blød i. Hvis det sker, skal du have dine tællere professionelt afvist. Brug altid et skærebræt med et håndklæde nedenunder, når man arbejder med sure fødevarer såsom citroner, eddike eller alkohol (som kan skade den naturlige glans af marmor i løbet af få sekunder) og fødevarer såsom roer eller rødvin (som kan misfarve overfladen). Marmor kan forsegles med en kommerciel fugemasse eller carnaubavoks. Du bliver nødt til at teste seglet efter et par års brug. Blot anvende et par dråber af vand på overfladen. Hvis vandet perler, er køkkenbordet bevare sin segl. Hvis vandet opsuger ind i køkkenbordet, overveje ansøge fugemassen. Tør altid tælleren grundigt efter opvask for at forhindre vandskader på marmor.

Optøning en manuel Fryser

Når rengøring af køkkenet, så glem ikke at afrime fryseren! Placer en gryde med varmt vand i en manuel fryser til hastighed afrimning. Opsug vand med en gammel badehåndklæde. Tør med en bagepulver og vand løsning til at hjælpe deodorize. Efter optøning kan du tørre indersiden af ​​fryseren med en klud fugtet med glycerin. Når det er tid til at afrime igen, vil de klumper af is falde ret off.

Tips til rengøring af en Dirty Oven vindue

For at rengøre din ovn vindue, bliver du nødt til at trække din ovnlågen ud af sine hængsler stillinger. Du bør konsultere instruktionsbogen, der fulgte med ovn for at se om ovnen dør skrues ind i hængslet stillinger - eller om det simpelthen vil trække ud af hængslerne stillinger. Hvis der er skruer, skal du blot skrue dem og løft døren gratis.

• Læg lågen på aviser eller en gammel håndklæde.

• Se efter skruerne omkring døren perimeter og fjerne dem. Dette vil adskille din ovnlågen i to halvdele. Vær sikker på at du mærke eller markere hvilken halvdel er den forreste, og som halvdelen er tilbage. Dette vil spare forvirring, når det drejer sig tid til at samle døren.

• Dernæst renses glaspartier med parabol flydende og meget varmt vand. Hvis du har pletter, der er meget svære at fjerne, kan du bruge en slibende rengøringsmiddel på dem.

• Når din glas er rent og tørt, saml døren. Sørg for at alle dele er placeret tilbage i deres oprindelige position.

Kummefryser Rengøring

Hvis afrimning en fryser faktorer brystet type i dit køkken rengøring, så prøv dette tip. Brug en ren MOP til aftør svære at nå bunden af ​​fryseren. Efter alt vandet er blevet tørres op, tørre bunden igen - men denne gang med en opløsning af bagepulver og vand. Dette vil hjælpe med at holde fryseren ildelugtende frisk.

Marmor Stains

Chancerne er, er din yndlings køkken rengøringsmiddel ikke formuleret til at rense marmor bordplader. Marmor kan rengøres med varmt, sæbevand eller en opløsning af borax og vand. Skyl grundigt og buff tør. For at fjerne pletter fra marmor, lave en pasta af bagepulver og blegemiddel og dække pletten med pastaen. Dæk pasta med en fugtig klud, lad natten, så våd ned og skrabe rester. Skyl grundigt. Man kan også prøve en pasta fremstillet af 20% hydrogenperoxid og pulveriseret kridtning fra maling butik, ved hjælp af den samme metode. En kommerciel marmor renere er et andet alternativ. Du ønsker måske at forsegle marmor at gøre fremtidige rengøring nemmere enten med en kommerciel fugemasse eller en frakke høj kvalitet automotive polish.

Olie Fire Skader på Non-stick pan

Uanset om du kan redde en non-stick pande efter en olie brand afhænger af mængden af ​​skader. Nogle gange vil ingen mængde af rengøring af køkkenet fjerne forbrændinger og brænder. Du kan lave en pasta af bagepulver og vand og anvende det til gryden og lad det sidde natten over. Brug pastaen til at skrubbe det i morgen, og hvis det synes at virke gentage så mange gange som nødvendigt proces. Du kan også prøve at iblødsætning puljen med varmt vand og opvaskemiddel (pulver). Hvis ingen af ​​disse virker, kan du få en ny gryde.

Sort Køleskab Door Pleje og rengøring

Du bør være i stand til at holde din sorte køleskab se ny ved at rense den med det samme vaskemiddel du bruger til at vaske retterne. Tilføj den til noget vand og ren med en svamp. Skyl køleskab med eddike for at fjerne eventuelle rester og holder glans. Opvaskemiddel faktisk gør en stor all-purpose køkken renere.

Vaske op i hånden

Vaske op i hånden er egentlig ikke en meget kompleks opgave, bare lidt kedelig. Som med resten af ​​dit køkken rengøringsopgaver, vil jobbet blive meget lettere og og hurtigere, hvis du bære gummihandsker. Dette vil især være nyttigt, fordi du vil være i stand til at bruge varmere vand, og retterne vil rense easier.Always starte med de mindst fedtede emner først - briller, så bestik, så plader, og gem gryder og pander til sidst. Hvis du har en to-delt vask, vaske i en sektion og fyld den anden med varmt vand til skylning. Hvis du har en enkelt vask, fylde en beholder med varmt vand og hæld det over nyvaskede retter at skylle. God kvalitet opvaskemiddel er langt mere effektiv end de mindre dyre mærker, og som regel ender med at koste mindre, da du kan bruge mindre med hver vask. It is also best to go about washing the dishes as soon as possible after using them, so that the food does not have a chance to dry on.

Bleach Stain Removal from Countertop

Kitchen cleaning is more than washing dishes. One also must also consider cleaning kitchen cabinets and counters, which can become stained if not properly maintained. To remove a yellow bleach stain from your countertop, \ try using a paste made from baking soda and water. Let it sit for half an hour, then scrub the area with a damp nylon sponge. Bleach causes a permanant reaction however, so your efforts may be futile.

How To Clean Your Dishwasher

By April F

Everyone believes that running the dishes through the dishwasher is more sanitary than washing dishes by hand. However, if you look closely, you may find that the appliance that you are trusting to sanitize your dishes is a filthy breeding ground for bacteria. You should clean your dishwasher regularly to ensure that your family's dishes are as clean as possible. Not cleaning the dishwasher can lead to food particle, hard water and soap buildup in your dishwasher.

To clean your dishwasher, you will want some rubber gloves, vinegar, a scrubbing brush, a flat-head screwdriver and a toothbrush. You will also want to wear messy, comfortable clothes, since you will be spending a lot of time kneeling on the floor.

First, open the dishwasher and remove the bottom rack. Kneeling on the floor, stick your head in the dishwasher and examine it closely. You should especially notice the crack right below the dishwasher door. This is a common place for gunk to build up. Using the rubber gloves and the scrubbing brush, remove as much gunk as you can. You will want to scoop out the filth and throw it away. Many dishwashers that have never been cleaned before have gobs of filth in this area.

Next, examine the sprayer in the bottom of the dishwasher. If you can figure out how to remove it, take it apart to expose the filter in the bottom of the dishwasher. Clean this with the toothbrush and vinegar. Wipe down the entire interior of the dishwasher with the vinegar. Examine the sprayers to make sure they are not clogged. If they are, clean them with a toothpick.

In the doors of many dishwashers is a small vent or filter type thing. Using the screwdriver, try to gently pry up this filter. You will probably be amazed at the amount of gunk inside it. Scrub it with a toothbrush and rinse it well.

Pour about half a gallon of vinegar in the bottom of the dishwasher, and start it on its hottest setting. Then, stop the dishwasher to allow the vinegar and water to soak for about an hour. Finally, allow the dishwasher to complete the cycle to rinse away all of the nastiness that you dislodged.

Repeat this process every few weeks to keep your dishwasher in the best working order, and to have the cleanest dishes possible.

Mold and Mildew Removal from Dishwasher

Washing dishes creates moistures and moisture creates mildew. This only makes your kitchen cleaning more unpleasant. To remove mold and mildew from your dishwasher, try using a solution of one part bleach to three parts water, increasing the bleach content as necessary.

Scratch Removal from Porcelain Sink

General kitchen cleaning or even washing dishes on a regular basis can cause a porcelain sink to incur scratches. A pumice stone, available at most hardware stores, should remove surface scratches from your porcelain sink. Fill the sink with water, then scour the scratches with the wet pumice stone to smooth them and clean the porcelain. However, it will not help with deep scratches. The pumice stone should be soaking wet or it may scratch the porcelain, too. It will wear away rather quickly, but that is the nature of the stone.

Make Sure Your Glassware Shines

Hard water can leave ugly spots on your pretty glassware. A dishwasher rinse aid should shine things up. Your dishwasher probably has a special receptacle for liquid rinse aid. Otherwise, get rinse aid that comes in a little basket. You attach this to an upper rack. If you're still getting spots, turn up the water temperature and be sure to use the heated drying cycle. Use a dishwasher detergent formulated to reduce spotting. Be sure not to spill detergent on your glassware. This can cause dark spots.

Storing Silver to Prevent Tarnish

After you're done washing the dishes, take the silver items and dry them thoroughly. To prevent them from tarnishing, you can store them in specially treated cloth bags or chests lined with special fabrics sold in jewelry shops, the silver department of a department store and sometimes even in hardware stores. Fabric stores also sell specially treated cloth which you can use to wrap up your silver. You can also buy anti-tarnish strips or camphor squares that can be stored with - but not touching - your silver. Some people recommend wrapping your silver in plastic wrap, but over time this may trap moisture and cause spots on the silver.

Formica Cabinet Cleaning

If you're not cleaning your kitchen cabinets regularly, those made with material such as formica can turn yellow. If this has happened, of course you'll want to restore them to their original white color. Formica counters and cabinets can be cleaned with mild liquid scouring cleaner, a light duty cleaner, baking soda, or a glass cleaner. Wipe them with a damp sponge, rinse and wipe dry. For stubborn spots, try a shot of laundry pre-wash spray or a paste of baking soda and water. Let it sit for half an hour, then rub with a nonmetallic scrubber. For a greasy stain, you can use a little rubbing alcohol for your kitchen cabinet cleaning.. If the Formica has yellowed, it is likely the discoloration is caused by prolonged exposure to the sun. A bleach based kitchen cleaning product used with a soft nylon scrubbing pad or a soft toothbrush might turn your cabinets back to white. If that doesn't work, you can try sponging on a bleach and water solution, but don't leave it on there too long, just a minute or so, then rinse well with clean water. (Make sure to wear rubber gloves and old clothing when working with bleach and be sure to protect surrounding surfaces from bleach drips.

Dishwasher Soap Film Removal

The soap you use for washing dishes may clean your cups and plates, but it may also leave a film on the inside of your dishwasher. Try this kitchen cleaning tip for a film free dishwasher: Fill washer with dirty dishes but make sure you have not included any silver or other metals. Place a bowl with 1/2 cup of bleach on the bottom rack and allow the machine to run through the wash cycle only. Fill the same bowl with 1/2 cup of vinegar and this time allow the machine to run through a full cycle.

Granite Countertop Cleaning

Don't use an ordinary kitchen cleaning product to clean granite. The newest technology uses peroxide and detergents to penetrate soiled areas. Simply spray a product such as Bio-OX Citrus Concentrate on the soiled area, allow it to penetrate for a few minutes, then wipe clean. Baking soda can be sprinkled on for a more abrasive cleaning action. Gentag om nødvendigt. Granite can also be cleaned using warm, sudsy water (a mild detergent such as a grease cutting dish detergent or laundry detergent is fine) or a solution of borax and water. Thoroughly rinse and buff dry. To remove stains from granite, make a paste of baking soda and hydrogen peroxide or baking soda and Bio-OX Citrus Concentrate and cover the stain with the paste. Cover the paste with a damp cloth, leave overnight, then wet down and scrub with a nonmetallic scrubbing pad. Rinse thoroughly with clean water. Wipe up any spills as they happen so they don't soak in, and always dry coutertops after washing the dishes.

Copper Tarnish Removal

Washing the dishes isn't one of the more favorable kitchen cleaning tasks. Cleaning pots and pans makes washing dishes even less attractive. Still, if they're not properly maintained, pots and pans, especially those made of copper, can tarnish. If this has happened to you, you can rest easy knowing there are options.The simplest option is to rub the copper with a lemon dipped in salt. You can also fill a spray bottle with a solution of vinegar plus three tablespoons of salt and spray that onto the tarnished area. Let sit for a little while and rub clean.

Straw Placemat Cleaning

Straw placemats are an attractive addition to any place setting. If not cleaned properly however, they can turn a festive table into one that looks dull or messy. A sponge dipped in mild detergent, such as the type you use for washing the dishes, will keep the placements clean and fresh. Another solution is to fill a quart jar with warm water and a cup of salt. Dip a sponge or cloth in the liquid and wipe the placemat clean.

Avoiding Oven Spills

The oven has to be on the top of every home maker's list of undesireable kitchen cleaning chores. The best way to keep one's oven clean is to avoid getting it dirty in the first place! To do this, make sure casserole dishes aren't overfilled, or put them on a cookie sheet. Put pies inside a large cake pan or on a cookie sheet, and make a foil tent over roasting meat. This should lessen the frequency of oven cleaning in your home. In addition, not filling your casseroles as high, will make washing the dishes easier because food isn't spilled over the top and burned onto the side of your dishes.

Wax Removal from Kitchen Pots

To remove the wax from a kitchen pot, you will need to either heat the wax or freeze it. If you heat it, you should be able to use paper towels to absorb the majority of it. If you freeze it, you should be able to chip out most of it with a plastic spatula. In either case, you may need to repeat the procedure several times. To remove any residue, wash in hot water with a detergent for washing the dishes designed to cut grease.

Burned Milk Removal from Stainless Steel

Wam milk is wonderful for relaxing before bed. Heating it up in the microwave doesn't have the same comfort level as that which is warmed over the stove, however. The problem with warming up a little bedtime milk is the clean up. Milk scorches easily and no one wants to spend their down time washing the dishes. Especially if the task is going to take a while. If your stainless stell pan has become a victim of milk scorching, try this time saving kitchen cleaning tip. Add about a cup of cold water while heating the scorched pan over a low flame. Start with a flat edged metal or wooden scraper or spatula to loosen the burned food as it heats. Add a few drops of dish washing liquid.The scalded milk should loosen in no time. Adding some salt to the water will remove the smell of the scorched milk from the pot. If the scorched milk is being uncooperative, turn off the heat and leave to soak overnight so you're not spending the entire night washing dishes.

Kitchen Cabinet Odor Removal

When you're going about your kitchen cabinet cleaning, you may notice odors from food or cooking. You'll want to neutralize these odors before they're passed on to the food and dishes that reside in those cabinets. To do so, begin by removing everything from the cupboards and carefully place open bowls of household bleach or white vinegar throughout the cabinet. Leave them there for about a week, then carefully remove. This should leave them smelling fresh. If your cupboards are porous, such as those that are unpainted wood on the insides, the musty smell may be coming from inside the wood, and will likely continue to return, unless you replace the wood.

Cast Iron Waffle Iron Cleaning

Here's an important kitchen cleaning tip for those who are thinking of purchasing a waffle iron. The cast iron on a waffle iron needs to be seasoned to make it non-stick. Coat it liberally with oil or lard and bake it in a slow oven. Never ever clean it again with anything resembling soap. Even the soap you would use for washing dishes. Wipe it clean after each use, after it is seasoned nothing should stick. When you make waffles you will add amounts of oil to the recipe which will keep your irons seasoned. Meanwhile, scrape off the mess as best you can without using soap or cleansers. Using salt as a cleanser should help remove any waffle residue without removing the seasoning on the finish.

Fish Board

Preparing fish can be a kitchen cleaning challenge. It's easy enough to clean, but the smell permeates into the cutting board creating a stink that's hard to get out. To keep a fish board fresh and odor free, clean it first with soapy water and then scrub it with mustard powder. Leave for a few minutes and then rinse. In addition, you can rub the board with baking soda, which will neutralize the odor. Leave overnight and sponge off in the morning.

Adhesive Residue Removal from Marble

Kitchen cleaning is when you find the most interesting household clean up projects. Take for example, adhesive on marble. While it may be an ususual stain, it's not one that's difficult to clean. To remove adhesive from just about any surface, spray it with WD-40. Let it sit for a minute and wipe clean

Wax Removal from Anodized Aluminum

If you're doing your kitchen cleaning and have noticed melted wax on aluminum, gently scrape with a spatula or straight edge such as a credit card. After you have removed as much wax as possible, clean the area with whitewall tire cleaner or aluminum jelly. Rub in with a soft damp rag, rinse rag and wipe again.

Garlic Removal from Hands

Chores such as cooking, kitchen cleaning and washing the dishes can leave odors behind on our hands. Nothing is worse than garlic, however. When it comes to removing garlic from your hands, prevention is key. A good way to eliminate this problem is to wear disposable rubber gloves, like surgical gloves, keeping a stock in the kitchen. If you choose not to wear gloves, wash your hands in cold soapy water, since hot water tends to seal in the odor. Rub your hands with either a cut lemon, baking soda or table salt, then wash them again with cold soapy water.Rubbing your hands over a stainless steel bowl or utensil under cold running water or rubbing your hands on the stainless steel faucet of the sink will also help. Washing dishes in a lemon-scented dish soap and warm water also helps to remove unpleasant odors from hands.

Arborite Counter Cleaning and Stain Removal

When cleaning kitchen cabinet counter tops made from arborite, almost any kitchen cleaning product will do. In addition one can use vinegar or a mixture of baking soda and water. For stubborn stains, you can make a paste from baking soda and water, apply it to the stains and let sit for thirty minutes before washing. If, during the course of your kitchen cleaning, you encounter a scorch mark, try lightening it with peroxide, or a peroxide based cleaner such as Bio-OX Citrus Concentrate

Dried on Dish Detergent Removal

Sometimes while washing dishes, we're called away from the sink. When this happens, any undissolved detergent can dry on plates and cups. When you resume washing the dishes, remove the dried on detergent by soaking for a few minutes in warm water. If this doesn't work, try soaking the dishes in hot water with a half cup of white vinegar which works well to cut through dried detergent.

How to Remove Stuck-on Food From a Microwave

Microwaves are great for convenience. Heat up your food in a flash without having to use the more time-consuming oven or stove. All microwave users know that they can get really dirty, really fast. Try these tricks to remove stuck-on food from yours:

* Fill a deep, microwave-safe bowl half-way with water
* Add ¼ cup of vinegar
* Add the juice from one lemon, or 1/8 cup prepackaged lemon juice
* Place a damp washcloth in the microwave
* Place the mixture in the microwave on top of the washcloth
* Heat until boiling (about two-three minutes)
* Let solution sit for an additional five minutes in the microwave (do not open)
* Open microwave, carefully remove bowl and washcloth
* Use washcloth to wipe down the softened, stuck-on foods

This method works great every time, and you should hardly have to scrub at all. The vinegar and lemon juice contain acid, which when mixed with water help to remove those really dirty spots.