Rengøring: Badeværelse Rengøring Tips

Fjernelse af tilstopning Afløb

Hår og goo kan bygge inde i din vask forårsager dine afløb at tømme langsomt, hvilket giver dig noget andet at kæmpe med under dit badeværelse rengøring ritual. Drop et par Alka Seltzer tabletter i en langsom afløb og følge med en eddike chaser. Efter et par minutter, skyl med varmt vand. Din dræn vil være lige så god som ny. Ønsker du en anden badeværelse rengøring tip? Bagepulver vil ikke kun klare op tilstoppet afløb, men det vil også holde dem lugte frisk. Prøv dette: Hæld en halv kop salt og en kop bagepulver ned i afløbet og lad det sidde natten over. Om morgenen jage den med en pot (2-3 kopper) kogende vand.

Hurtig Toilet Oprydning

Den mindst ønskeligt badeværelse rengøringsopgave sandsynligvis vaske toilettet. Utiltalende? Ja, men helt nødvendigt. Her er nogle badeværelse rengøring tips til at hjælpe dig i denne bestræbelse. Drop et par protese rengøring tabletter i og lad dem boblevand i et stykke tid. Du kan også overveje at hælde to kopper eddike i skålen og lade det sidde i en time, skal din skrubbe være minimal. Hvis du har svært ved at fjerne hårdt vand pletter fra siderne af skålen, så prøv at gnide dem med en pimpsten eller fylde skålen med eddike og lade det sidde natten over.

Messing inventar

Messing inventar ser smuk i et badeværelse, men med dem kommer et vist ansvar. Mens polering messing måske ikke være en af ​​de mere pleasureable aspekter af rengøring et badeværelse, behøver det ikke at være trættende. For at få din messing til at skinne, skære en citron i halve og dyppe den i nogle salt. Gnid dette på messing og tørres af med en ren klud. Hvis du ikke har en citron handy, gøre en masse fra eddike, salt og mel. Gnid dette i messing og tør med en tyk bomuldsklud. Husk dette advarende badeværelse rengøring tip: Før du bruger et kommercielt messing rengøring produkt, test i et skjult område. Sommetider rengøringsmidler vil efterlade en film.

Chrome Udførelse

Hvis ikke ordentligt vedligeholdt, kan krom inventar blive kedelig og uklar. Efter rengøring et badeværelse, du vil have din krom inventar at gnistre! For blændende glans, lave en pasta af bagepulver og opvaskemiddel. Anvend dette til dine krom inventar og gnid med en klud. Varm eddike vil også gøre dit badeværelse skinne. Her er et ekstra badeværelse rengøring tip: For at rense pletter fra dit badeværelse krom og fliser, brug babyolie! Tør af med en klud ble for en fnugfri glans.

Grout mug og meldug Removal

Ved rengøring et badeværelse, skal du være særlig opmærksom på injektionsmørtel som kan harbor skimmel eller meldug, hvis ikke ordentligt vedligeholdt. Hvis meldug gør begynder at krybe op på dig, prøve at rense med en fortyndet opløsning af klor blegemiddel i vand (en kop blegemiddel til tre kopper vand, hvilket øger blegemiddel som nødvendigt). Spray eller svamp det på, skal du vente et par minutter, derefter skylles godt med rent vand. Kommercielle meldug remover spray kan også anvendes. Ved brug af kemikalier til rengøring badeværelse fliser, skal du sørge for at bære gummihandsker og skyl området godt efter rengøring. En mindre farligt metode er at bruge et peroxid baseret renere, såsom Bio-OX Citrus koncentrat. Fugt området, spray Bio-OX Citrus Koncentrer dig om meldug, vente et par minutter og derefter krat med en gammel tandbørste. Hvis pletterne er særligt genstridige, kan du ønsker at bruge et stærkere fortynding af Bio-OX citruskoncentrat.

Rengøring Spejle

Skyndte morgen grooming kan betyde en rod senere, hvis vi ikke passer på. Hvis din forfængelighed spejl er kedeligt fra hårspray oprustning prøve denne badeværelse rengøring tip: Vask af spejlet med en opløsning af clairfying shampoo og vand vil fjerne den klistrede dis forårsaget af sprays. For en ikke-lint glans, tør med en fnugfri klud såsom en klud ble eller kaffefilter. En klud fugtet med sprit vil ikke blot bidrage til at fjerne hårspray oprustning fra spejlene, men vil også bidrage til at rense badeværelse fliser af klæbrige hårplejeprodukter.

Rengøring Brusehoveder

Vi plejer ikke at overveje vores brusehoveder ved rengøring et badeværelse, men vi burde. Især hvis vi har, hvad der betragtes som "hårdt vand". Kalk og mineralforekomster kan tilstoppe hullerne i bruser hoved giver os mindre vandtryk, hvilket betyder en mindre produktiv bruser. Fortuanately der en simpel badeværelse rengøring tip til hånd dette. Varm lidt eddike i en mikrobølgeovn og hældes i en ziplock pose stor nok til at placere din bruser stativet. Lad bruser hoved i den varme eddike bad for omkring en time. Efter den tid, kasseres eddike og bruge en tandbørste til at rense ud eventuelle resterende mineralforekomster. Skyl i varmt vand.

Toiletkumme pletfjerning

Det kan være en utraditionel badeværelse rengøringsmiddel, men en dåse Coca Cola vil fjerne pletter fra inde i din toiletkumme. Bare pop toppen og hæld det i. Lad det sidde i cirka en time, hvilket giver syren lidt tid til at arbejde og skyl derefter. Her er en anden usædvanlig badeværelse rengøring tip: drop et par Alka Seltzer tabletter i dit toilet. Lad disse opløse og gå på arbejde og skyl derefter. Hvis du hellere vil bruge en mere traditionel husstand element for badeværelse rengøring, hæld eddike i skålen og lad det sidde natten over.

Hurtig håndvask og toilet Clean Up

Til rengøring badeværelse hurtigt, brug vaskeklude! Disse handy plader er ikke kun store til aftørring babys bund. De kan også anvendes til effektivt at tørre surfaes såsom bordplader og bag toilettet. Hvis du kunne lide at en hurtig badeværelse rengøring tip, prøv denne her: Brug en fugtig tørretumbler ark til at fjerne sæbeskum fra døre og vægge bruser. Ikke alene det fjerne denne grimme film, men det forlader lokalet ildelugtende ren og frisk.

Rengøring Grout

Det er ikke nok til at give flise et tørre ned nu og da. Hvis ikke renset ordentligt, vil injektionsmørtel gråt og nusset. Prøv denne sikkert hjem afhjælpe for rengøring badeværelse fliser. Lav en pasta af bagepulver og peroxid, gælder for din fuger, gnid med en gammel tandbørste, og lad sidde i mindst 30 minutter. For mere tunge badeværelse rengøring, dyppe din tandbørste i nogle blegemiddel og give injektionsmørtel en god krat. Skyl ved rengøring med en fugtig svamp.

Rust Removal fra håndvaske, badekar, toiletter og Tile

Rengøring et badeværelse, bør ikke være en skræmmende opgave. Fremkomsten af ​​rust på dræn, badekar og badeværelse fliser kan være nok til at udskyde selv den mest kreative husholderske. Rengøring badeværelse rust er ikke svært dog. Det kan opnås med flere elementer fundet i køkkenet. Citronsaft venstre for at sidde på de ulovlige sted for mindst 30 minutter skulle være nok til at fjerne rust. Hvid eddike fungerer meget på samme måde. Det kan tage et par ansøgninger, men en af ​​disse husholdningsartikler hæfteklammer bør være nok. Hvis de ikke er, kan du prøve noget lidt stærkere som almindelig husholdning blegemiddel eller et rengøringsmiddel indeholder oxalsyre.

Lime og andre mineralske Indlån Removal

Hårdt vand kan forårsage kalk og andre mineraler til at opbygge på din badeværelse inventar og gøre badeværelse rengøring et mareridt. Den nemmeste måde at fjerne kalk og andre mineralske oprustning fra dit badeværelse er ved hjælp af en sur renere. Du kan også prøve fælles husstand hæfteklammer såsom hvid eddike, citronsaft, eller en renere indeholdende oxcalic syre, som er bedst for rustne pletter.

Fiberglass sæbeskum Removal

Hvis venstre til at sygne hen, vil sæbeskum hærde, hvilket giver dig et badeværelse rengøring mareridt. Handler hurtigt vil forhindre dette. Hold en klud eller gummiskraber i dit brusebad til at tørre ned væggene, så snart du er færdig badning. Det er bedst at løse problemet, mens bruser vægge og døre er stadig våd. Hvis det er for sent, og sæberester er hærdet på din væg, vil dette badeværelse rengøring tip hjælpe. Fugt en tørretumbler ark og tørre væggene., Vil The soap scum komme ud let.

Badekar pletfjerning

Det er en trist kendsgerning. Badekar kan tage på pletter, oftest skyldes mineral ophobning fra hårdt vand. Ingen, der håndterer badeværelse rengøring skal have til at kæmpe med badekar pletter. Hvis du finde dig selv med dette problem at holde denne badeværelse rengøring tip i tankerne: Brug Borax til fjernelse hårdt vand stains.Just drys nogle på fejlende område, lad sidde i et par minutter, og tørres af med en fugtig svamp.

Rengøring bruser døre

Soap scum består af talkum, kropsolier og mineraler fra hårdt vand. Hvis venstre til tørre, kan sæbeskum fjernelse være en af ​​de vanskeligste dele af rengøring et badeværelse, men det behøver ikke at være sådan. For at eliminere dette problem, først prøve lidt forebyggende vedligeholdelse. Hold en gummiskraber i dit badeværelse til at tørre ned døre og vægge brusebad efter hver bad eller brusebad. Desuden, hvis du bruger en bar soap, kan du overveje at skifte til en flydende sæbe, da det ikke indeholder talkum. Endelig, her er en hurtig sæberester fjernelse tip: brug en tørretumbler ark! Bare dæmpe og tørre langs din bruser døren, vil sæbeskum ikke længere være et problem. Dette virker også til rengøring badeværelsesfliser af denne grimme film også.

Urin Lugt Fjernelse fra Fliser og Grout

Rengøring et badeværelse betyder undertiden fjerne urin lugt fra fliser og fuger. For at gøre dette på en effektiv måde betyder at få til roden af ​​problemet .. Den nyeste teknologi til rengøring badeværelsesfliser bruger peroxid og rengøringsmidler til at trænge den snavsede område og deaktivere lugt. Spray et produkt som PAWS - Pet Accident washup løsning på området, gør det muligt at sidde i 10 minutter og derefter tørre af. Bagepulver vil også neutralisere lugten af ​​urin fra i mellem dine badeværelse fliser. Lav en pasta af bagepulver og vand og ren med en tandbørste. Lad site for ca. 30 minutter og tørres af med en fugtig svamp. Hvis lugten fortsætter, gentag indtil lugten er væk.

Defogging dit badeværelse spejl

Ingen ønsker at spilde kostbar tid om morgenen defogging et badeværelse mirror.Rather end bruge tid på din skyndte morgenbad, hvorfor ikke prøve denne badeværelse rengøring tip? Gør spejl defogging del af din ugentlige badeværelse rengøring ritual. For at forhindre dit spejl dugger efter dit brusebad, rengør den en gang om ugen med en opløsning af opvaskemiddel og vand. For en mere utraditionel metode, gnide spejlet med barberskum og gnid det ud godt med en blød klud. Hvis dit spejl allerede har dugget, sigter en varm luft tørretumbler mod det, og det vil klart på ingen tid.

Whirlpool Bath Rengøring

Spabad badekar er fantastisk til beroligende vores smertende knogler og hjælper os til at slappe af. For for dem at fungere ordentligt imidlertid lidt forebyggende vedligeholdelse er i orden. En gang om måneden, når du går om din normale badeværelse rengøring, fylde dit badekar med varmt vand og en halv kop blegemiddel. Luk luften induktion og lad dine vandstråler løbe i en god halv time. Bagefter skylles med rent vand. Her er et badeværelse rengøring tip bare for boblebad: at holde tingene i orden, aldrig bruge boble eller skum badeprodukter. De kan efterlade en rest på karbad mekanismer og få dem til at fungere forkert. Hvis du er til bobler, så prøv en lav skum badesalt.

Toilet Rengøring

Papirservietter arbejde virkelig godt til rengøring af toiletter. Du kan bruge et rengøringsmiddel første til at tørre ned toilettet og derefter bruge et tørt stykke køkkenrulle til at tørre op de resterende hår og snavs, der er tilbage på toilettet. Nogle materialer, såsom hår, tørre op bedre med en tør papirserviet. Ved hjælp af en våd køkkenrulle og en tør kan du fange alt det materiale, der er på toilettet.

Rubber Bath Mat Skimmelsvamp og Meldug fjernelse

Hvis du hellere vil ikke bruge dit badeværelse rengøring tid skrubbe mug og skimmel fra din bademåtte, skal du sørge for at hænge det efter brug. Hvis din bademåtte er blevet et offer for mug og skimmel, har du flere henvendelser. Du kan vaske det i vaskemaskinen (koldt eller varmt vand skal du, og ikke sætte det i tørretumbleren!), Eller du kan bruge Borax at rengøre og desinficere. Drys det på og krat det ud. Holde måtten så tør som muligt mellem anvendelser er nøglen til formen og forebyggelse meldug.

Akryl Badekar Pleje og rengøring

Her er et badeværelse rengøring forsigtighed: En akryl badekar tager lidt pleje. Brug ikke tunge kemikalier eller slibemidler, da disse vil ridse eller på anden måde beskadige karbad. I stedet skal du følge disse badeværelse rengøring tips til akryl bøtter: Mest hverdagens skidt og snavs kan tørres væk med en fugtig klud eller et mildt opvaskemiddel. Hvis en tungere produkt er nødvendigt, vil ammoniak rense uden at beskadige finish.

Gul pletfjerning fra Tub

Den undergang at have en hvid karbad er at pletter har ingen steder at gemme sig. Hårdt vand og tid kan slå et badekar gul, uanset hvor meget badeværelse rengøring du gøre.Hvis du ville liketo fjerne gule pletter fra dit badekar, gøre en masse af fløde af Tarter og peroxid. Skrub med en børste og skyl grundigt.

Decal Fjernelse

Problemet med at anvende overføringsbilleder til et badekar, er, at de til sidst bliver nødt til at blive fjernet. Det er ikke let. Hvis du gennemgår et badeværelse rengøring Søgning og ødelægge mission at fjerne mærkater, vil du sætte pris på følgende råd: Varm eddike vil løsne decal lim. For at give de ulovlige decals den heave-ho, mætte en tyk klud med eddike varmes i mikroovn eller på komfuret. Placer klud over mærkaterne og lad det sidde i en time eller to. Du bør være i stand til at skrabe mærkaterne væk med en maling skraber. (Pas på ikke at ridse dit badekar finish.). Hvis eddike ikke er dine ting, her er endnu et badeværelse rengøring tip: prøv WD-40. Denne smarte smøremiddel er en guru på at fjerne enhver form for lim. Spray på, lad sidde og forsigtigt skrabe væk skiltet. Husk, WD-40 er glat, så sørg for at forebygge ulykker ved at rydde op med en fedt kæmper sæbe såsom opvaskemiddel.

Badeværelse Rengøring Tips

Rengøring ordentligt betyder at få ind i alle disse hjørner og sprækker, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. For at gøre dette mere effektivt, holde en gammel tandbørste med dit badeværelse rengøringsmateriel. Dette vil hjælpe dig med at få ind i svært tilgængelige områder som bag vandhanen. Også stor for dem svært tilgængelige steder er en vinklet opvaskebørste. Dette vil nemt hjælpe dig med at rense badeværelse fliser bag toilettet og andre smalle steder.

Funky Håndklæde, håndklæde Fik Funk!

Efter et bad eller brusebad, vand blødgør det øverste lag af vores hud. Badehåndklæder, vi gnider over vores organer opfange disse mikroskopiske stumper af huden og andre flora og fauna og blive fanget i fibrene. Til sidst, efter nok brug, fibrene overbebyrdes med hudceller og afgiver en yucky lugt. (Det samme vil ske med karklude og bits af fødevarer.) Dette vil bare ikke gå væk, uanset hvor mange gange du vasker dem. Du kan prøve blegning dem, men hvis de er farvet dette vil blegne af farve- og det er en midlertidig løsning i bedste fald. Nogle gange er du nødt til at "kaste håndklædet i ringen 'og købe nogle nye!