Rengøring af en Trex Deck

Rengøring af en Trex Deck


Rengøring af en Trex dæk kan virke skræmmende i starten. Da dette produkt er stadig relativt nyt for de mange udendørs dæk muligheder, pleje og vedligeholdelse er stadig et ukendt proces for de fleste. Forvisset imidlertid, at holde din Trex dæk ser ud som nye er egentlig ikke svært overhovedet, uanset hvad der kommer din vej.

Hvad er en Trex Deck?

Trex er et bedst sælgende mærke af pyntede og hegn, der er fremstillet ud fra en kombination af træ og plast partikler. De dæk er lavet af genbrugte materialer som savsmuld og plastposer, så det er miljøvenlig samt smukke. De plastkomponenter med til at forhindre rådne fra fugtskader, mens træet vogter dækket mod de skadelige stråler fra solen.

Rengøring af en Trex Deck

Der er mange forskellige måder at bevare udseendet af dit Trex dæk. Den metode, du skal vælge afhænger af hvilken slags skade, den har afholdt.

Snavs og almen tilsmudsning

Hvert dæk oplever generel skidt og snavs, der kommer blot ved at være en udendørs funktion. En Trex dæk kan rengøres ved blot at sprøjte den med en kraftig slange. Dette vil fjerne snavs på overfladen af ​​dækket. Du kan derefter bruge sæbe, varmt vand og en stiv børste til at rense snavs og skidt ud af prægning.

Sne

Hvis du bor i en del af landet, der oplever kolde vintre, is og sne vil være et problem med dine dæk. Heldigvis, alt hvad du behøver, er en plastik skovl og calciumchlorid til at få dine dæk tilbage til nye. Brug skovl til at løfte enhver sne, og derefter bruge calciumchlorid (eller stensalt) til at smelte resterende sne sjap og is væk fra dens overflade. Rengøring af en Trex dæk forbliver enkel, selv ved frostgrader.

Meldug

I løbet af foråret tid, hvor pollen er et problem, mug og skimmel kan samle på Trex s biofilm. Det er derfor, det er vigtigt regelmæssigt at rense dine dæk, når vejret begynder at varme og blomsterne blomstrer. Igen, brug en slange og varmt vand med sæbe og en stiv børste.

Mad og Grease

Hvis maden er spildes på Trex dæk, er det vigtigt at fjerne den så hurtigt som muligt. Hvis du har en plet garanti med dine dæk, vil det blive ugyldig, hvis fødevaren eller fedt ikke er fjernet inden for syv dage. Igen, brug en stiv børste og sæbevand at få spild ud af prægningen og derefter sprøjte med en slange til at fjerne resterende snavs.

Sko skrammer

Hvis dine dæk bliver scuffed eller lider et slid fra sko, stole eller andre barske møder, giver dine dæk 12 til 16 uger for naturlig forvitring at absorbere skaden. Du kan også bruge dæk blegemidler til at fremskynde denne proces. Dette virker også med vand pletter og blade farvning.

Rengøring Don'ts

Din Trex dæk må aldrig slibes. Dette vil ændre udseendet af dækket overflade, og vil ugyldiggøre garantien. Højtryksrensere er heller ikke anbefales. Dette kan også annullere din garanti og forårsage uoprettelige skader på dine dæk. Hvis du skal bruge en højtryksrenser, holde det under 1500 PSI og mere end 12 inches væk fra dækket overflade.

Endelig, hvis du vælger at fjerne et stykke af dine dæk, du kan ikke brænde eller bortskaffe det i din traditionelle skraldespand. I stedet kontakte en Trex forhandler for at finde ud af, hvordan man korrekt renovere og / eller bortskaffe din Trex dækket, når du er klar til en forandring.