Renaissance Costume

Renaissance Costume


Renæssance festivaler omfatter autentiske renæssance-æra mad, teaterforestillinger, og shopping, samt andre begivenheder er typisk for denne periode. Mennesker, der arbejder på festivalen er normalt forpligtet til at bære de traditionelle renæssance kostumer, så de ser autentiske. Det er ikke usædvanligt for besøgende til disse festivaler også kjole i kostumer. Mennesker, der deltager i kostumer gør ofte det, fordi de nyder at genskabe udseendet fra perioden.

Renaissance Costume Basics

I renæssancen, kunne en fremmed nemt fortælle den sociale status for enhver person ved at se på hans eller hendes tøj. Den velhavende bar tøj lavet af de bedste materialer og farvet de dybeste, rigeste farver. Stoffer slidte dengang var:

 • Bomuld
 • Velvet
 • Fløjlsbukser

De stof farver, der var mest udsøgte var lilla og Crimson. Purple var kun til at blive båret af dronningen. Dem, der søger autentiske kostume farver overveje dem gjort i jordfarver som:

 • Brown
 • Grøn
 • Hvid

Renaissance Costume Options

Der er flere muligheder for at overveje som en renæssance kostume. Du kan enten købe en kostume i en butik eller hjemmeside online eller lave en i hånden med et mønster og syvejledning.

Grundlæggende mands Costume

Renaissance Costume

En typisk renæssance kostume for en mand indeholder følgende:

 • En fyldig langærmet skjorte
 • En løstsiddende, ærmeløs vest
 • Ikke-formular montering bukser, der er under knæet, men ikke til anklen
 • Sokker eller strømpebukser (trukket op, så ingen af ​​benene Vis)

Hvis du ønsker at lave din egen dragt, Simplicity renæssance Collection indeholder et mønster, der har et grundlæggende mænds kostume design, der kan gøres på to varianter. For de leder efter en pre-made kostume, tjek Renaissance Faire Kostumer på Fantasy Costume selskabets hjemmeside. Sitet tilbyder fuld kostumer samt grundlæggende såsom bukser og skjorter.

Grundlæggende Kvindens Costume

En grundlæggende kostume til en kvinde indeholder følgende:

 • En chemise (skjorte)
 • En overdelen
 • En lang nederdel, der er fuld og har ingen dekorationer eller mønstre

Jo Ann Fabrics & Crafts funktioner Simplicity Kvindes renæssance mønster, der kan oprettes i hjemmet. For dem, der ønsker noget allerede, tjek Fantasy Costume selskabets udvalg af renæssance buster, chemiser, nederdele og mere.

Knight kostume

Renaissance Costume

Den ridder i skinnende rustning kan komme fra en periode godt før Henry VIII, men det passer perfekt ind med den middelalderlige periode, og den populære sport i dyst. Knights kan vælge at klæde sig i noget fra plade rustning (selvom afhængigt af varmen i en bestemt region, kan det være meget ubehageligt) til ringbrynje til simple læder.

Knight kostumer kan købes på Renaissance Faires samt på et online site som renæssance Kostumer beklædning.

Pirates

Pirater er et populært syn på rejser faires som både spillere og besøgende. Mens filmen Pirates of the Caribbean er sat nogen tid efter disse middelalderlige begivenheder, temaerne piratkopiering og kapervæsen er meget i tråd med tiden. Pirates kan se lige så fancy som Jack Sparrow eller så beskidte som en gade tigger afhængigt af din smag i kostumer og tøj. Pirate kostumer kan nemt findes på kostume butikker, såsom Kostumer 4 Mindre og Annies kostumer.

Udfyld Look

For at fuldende udseendet af en renæssance kostume, skal du blot tilføje et par tilbehør. Hatte er meget vigtige og sko skal bæres for at gøre kostume ser autentiske. Kvinder under renæssancen æra ikke bære meget make-up, heller ikke de bærer smykker, så holde disse elementer på et minimum for den mest autentiske look.

Deltag i den sjove

Der er mange renæssance kostume idéer, der kan hjælpe dig med at blive tegnet af dine drømme. Uanset om du er en tapper ridder eller en dame af renæssancen, der er et kostume der passer til dine behov. Lad din fantasi svæve og tage et kostume og et tegn for en dag og deltage i den sjove, som en renæssance faire kan tilbyde.