Renaissance Costume Mønstre

Renaissance Costume Mønstre


Uanset om du køber dem eller tegne og klippe dem selv, ved hjælp renæssance kostume mønstre vil resultere i et kostume, der er præcise og entydige. Bunden af ​​kostumer kan være overraskende nemt at sy, forudsat man har stærke syning færdigheder og en god sans for perioden tøj.

Hvordan vælger Renaissance Costume Mønstre

Mange af de store mønster-making virksomheder har mønstre for grundlæggende renæssance tøj til rådighed det meste af året. Mønstrene er billig og let at følge. Mens de er fint for en række lejligheder, alvorlige kunder flytter til formålet oprettet mønstre i stedet. Et mønster designet af en virksomhed eller, bedre, er en person med speciale i perioden eller teatralsk tøj kommer til at være mere præcis og omfatter flere detaljer end en generisk renæssance mønster fra en mainstream selskab.

Når du vælger en specialitet mønster som dette, skal du være forberedt på at det er forskelligt fra en standard mønster. Det kan være mere vanskeligt at følge og vil ikke altid have udtrykkelige instruktioner ved hvert skridt. Mens en specialitet mønster i sidste ende vil resultere i en mere nøjagtig og attraktive dragt, vil det også kræve mere tid og indsats til at bruge. For alle andre end de mest erfarne kloakker, vil du gøre bedst at foretage en musselin mockup af dragten, før du skærer stoffet.

Temamarkeder Mønster Ressourcer

En af de bedste kilder til pålidelige renæssance kostume mønstre er på websteder rettet mod medlemmer af Society for Creative anakronisme og regelmæssige renæssance Faire deltagere. Du bør også gennemse websteder dedikeret til periode og teatralske costuming.

Renaissance Costume Mønstre
Kvinders Renaissance Kjoler Mønster

Afhængigt af hvilken slags udseende, du vil oprette, kan du nødt til at købe flere mønstre, snarere end en. Selvom det kan virke som en stor oprindelige udgift, vil det være en god investering i det lange løb, som du vil ende op med en mere præcis kostume samlet.

RenStore er en glimrende kilde til at begynde mønster shopping. De har både mønstre og mønster bøger for Middelalder- og renæssance mænd og kvinders tøj og tilbehør. Mønstrene er fastlagt i kronologisk rækkefølge og give dig en god fornemmelse af udseende og stilarter gennem epoker. Du kan ende med at vælge noget andet end din oprindelige hensigt. Mens Tudor mønstre er ikke historisk renæssance, mange mennesker vælger dem til at bære på faires og andre begivenheder, fordi de kan være så attraktiv.

Desuden, mens ordet "Renaissance" oftest anvendes på den engelske renæssance, var der en renæssance i Tyskland og Italien. Tysk tøj, som kan være langt mere omfattende og spændende at have på, især med de skåret ærmer til mænd og kvinder, er meget populære.

For engelsk renæssance kostume mønstre, gå til Elizabethan Costume, som byder på et væld af oplysninger og rådgivning. Du kan lære alt om det 16. århundrede tøj herunder tekstiler, farver, undertøj og tilbehør. Mønstre er divideret med brugerdefinerede mønstre foretaget af brugere af sitet og kommercielle mønstre. Du kan også lære om perioden tøj konstruktion, som kan være både sjovt og tilfredsstillende for den seriøse kunde.

Mainstream Mønster Virksomheder

De store syning mønster virksomheder har også renæssance kostume samlinger:

  • Butterick historiske dragter
  • Enkelthed kvindelige kjole
  • Butterick kvindelige renæssance kostume
  • Enkelhed kvinde bonde kostume
  • Enkelhed mandlige renæssance kollektion
  • Butterick krone mønster
  • McCalls ridder mønster

Lav dit eget mønster

Hvis du er en seriøs kunde, vil du ønsker at bygge dit eget mønster. Den elizabethanske Costume websted har alle de oplysninger du har brug for, selvom du også kan finde det nyttigt at gøre nogle bog forskning på egen hånd. Traditionelt kunder brugte malerier, herunder illuminationer og farvet glas, med henblik på at genskabe den ser ud i en given tid. Når du har studeret den periode og kender de forskellige kjole stilarter af mennesker i forskellige klasser og områder, er du klar til at begynde at opbygge dit mønster.

Du vil gerne være så præcis som muligt, men du også ønsker at skabe noget, der smigrer din figur. Husk de fleste kvinder i den æra enten gjorde deres eget tøj eller havde dem tilpasser, hvilket gjorde for variationer. Du kan oprette et kostume, der er helt præcis og alligevel unik, passer det tegn, du repræsenterer.