Religiøs Uddannelse for autistiske børn

Religiøs Uddannelse for autistiske børn

Religiøs uddannelse for autistiske børn er en mulighed, der kræver planlægning og omhyggelig instruktion. Blandt de mest udfordrende aspekter af religiøs uddannelse for autistiske børn er abstrakte ideer. Børn på spektret tendens til at tage tingene helt bogstaveligt. Hvis nogen siger, "Du driver mig op ad væggen," et barn med autisme sandsynligvis vil have svært ved at omsætte den talemåde. Religiøse undersøgelser omfatter ofte symbolske relationer, der kan være svært at forstå, når en person har tendens til at være konkret.

At have tro på noget, som du ikke kan se eller røre kan være en udfordring for enhver person. Når det kommer til personer på spektret, kan trosbaserede koncepter være meget svært at forstå. Dette betyder ikke, at religiøse grunduddannelse for børn på spektret er umuligt.

Religiøs grunduddannelse for autistiske børn

Undervisning abstrakte begreber kan være svært, uanset hvem den studerende. Brug undervisning strategier, der appellerer til beton, kan visuelle elever gøre processen lettere. Udvikle aktiviteter, der bruger visuelle repræsentationer af abstrakte ideer indført systematisk kan hjælpe.

Et system, der anvendes til at undervise religiøse begreber til børn med autisme blev udviklet af Cathy Boyle, mor til et barn med autisme. Hendes tilgang, der er skitseret i New York Times artiklen "Beskæftiger sig med autisme, Lektion ved lektion i en søgen efter First Communion" bruger følgende strategier:

 • Ensartet struktur
 • Visuelle hjælpemidler repræsenterer abstrakte ideer
 • Afhængigheden af ​​bogstavelige fortolkninger af religiøse begreber
 • Brug velkendte billeder til at undervise teorier

USA konference af katolske biskopper tilbyder en liste over kateketisk ressourcer til børn med autisme i en PDF-fil. Denne publikation er specifik for den katolske kirke, men det kan bruges som en guide til at udvikle nyttige ressourcer til børn fra andre trosretninger. Det grundlæggende koncept kan bruges til sekulær uddannelse så godt.

Oprettelse af en bog, der bruger billeder af en kirke, skole eller lokale omgivelser kan hjælpe børn på spektret udvikle forventningerne. Tag billeder af indgangen til kirken, kirkebænkene, og vigtige detaljer, der kræver opmærksomhed. Tilbyd den vejledning som en måde at forberede sig til religiøse uddannelse klasser og tjenester.

Ressourcer til religionsundervisningen og autisme

Fokus på uddannelse af børn med autisme er, hvordan det autistiske barn lærer. Tilgangen bør være konsekvent, konkret og visuel karakter. Nogle ressourcer til rådighed for at hjælpe børn på spektret lære i en religiøs uddannelsesmæssig indstilling.

Institut for uddannelse og erhvervskompetencer

Publikationen, børn med autisme: Strategier for Access studieordningen har en religionsundervisningen sektion, der er udestående. Afsnittet forklarer specifikke hindringer elever med autisme ansigt, når lære om religion samt specifikke strategier til at hjælpe dem med at overvinde disse hindringer. Publikationen er ikke specifik for en bestemt værdi.

Publikationen indeholder:

 • Styrker studerende med autisme har
 • Udfordringer
 • Specifikke problemer med religiøs undervisning
 • Strategier til at arbejde med styrker, mens overvinde forhindringer

Autisme Society

Den Autisme Society tilbyder en stor artikel med overskriften: "Autisme og Faith Resources.« Artiklen giver nyttige ressourcer til dem af både kristne og jødiske trosretninger.

Information til religionsundervisningen Lærere

Autisme og spiritualitet er en ressource for religiøse uddannelser lærere, der arbejder med autistiske børn. Publikationen indeholder karakteristika autisme, forhindringer og pædagogiske strategier:

 • Forudsigeligt miljø med ensartede rutiner
 • Gentagelse med visuelle hjælpemidler
 • Brug af genstande og billeder til at undervise abstrakte ideer
 • Give nok responstid (anbefale ca. 20 sekunder)
 • Visuelle skemaer ved hjælp af en kalender

Autisme Kultur og Religiøse Studier

Liz O'Brien fra Institut for religionsundervisningen i ærkebispedømmet Birmingham skriver i "Tilslutning med RE: En tilgang til religionsundervisningen for børn med autisme eller svære og komplekse indlæringsvanskeligheder" at undervise religiøse begreber til børn på spektret indebærer:

 • Distinctive tilgang
 • Fantasi og kreativitet
 • Vedrørende kultur autisme

At lære at lære børn med autisme er den første lektion. Efter instruktører bliver indlevende af forskelle i mental behandling, bliver undervisningen lettere, uanset om undervisning konkrete koncepter eller abstrakte ideer.