Relationer: Soulmates / Perfect Loves Tips

Kærlighed er ikke et adjektiv, det er et verbum!

Kærlighed er mere end lidenskab og en ekstatisk "Jeg elsker også dig." Kærlighed betyder mere end at dele en kop kaffe, en tandbørste eller udveksle e-mail. Kærlighed betyder "vis mig." Kærlighed betyder meget mere end bare ord. Kærlighed betyder nå for hendes hånd i supermarkedet mellem meloner honningdug og mandariner. Kærlighed er et verbum, en handling ord. Action betyder at gøre og sige, og bevæger sig.

Vi vil gerne høre ordene "Jeg elsker dig," ja, men mere end det, vi ønsker at føle sandheden i disse ord. Vi kender sandheden om vores partners kærlighed, når vi ser det handlede ud hver dag, i små måder, og store.

Komfortabel og Trustable

Sommetider folk forventer soulmates at ramme dem som et lyn ud af det blå. De går på at kigge, mens den perfekte partner er der med dem hver dag, at lytte til dem, som er til rådighed, er fuldt tillidsfuld.

En soulmate er først og fremmest en bedste ven. Hvis du har en bedste ven, der er til rådighed for mere, har du tænkt på ham eller hende? Det kan være tid til at indse, at de træk, der gør din ven, så perfekt er de samme træk en soulmate ville dele.

Soulmates

En soulmate er nogen, der har låse, der passer vores nøgler, og nøgler til at passe vores låse. Når vi føler sig sikker nok til at åbne sluserne, vores sandeste selv træde ud, og vi kan være helt og ærligt, hvem vi er; vi kan blive elsket for, hvem vi er, og ikke for hvem vi foregiver at være. Hver afslører den bedste del af det andet. Uanset hvad der ellers går galt omkring os, med at én person, vi er i sikkerhed i vores egen paradis. Vores soulmate er en person, der deler vores dybeste længsler, vores følelse af retning. Når vi er to balloner, og sammen vores retning er op, er vi har fundet den rette person chancer. Vores soulmate er den, der gør livet kommer til livet.

"L" Word

Kærlighed er en tung ord. I et romantisk forhold, indebærer det et dybt niveau af intimitet og omsorg.
Kærlighed er et verbum. At sige "Jeg elsker dig" i ord er vigtigt for mange mennesker - nogle af os kan aldrig høre det nok - men at sige det i handlinger er endnu bedre. Her er nogle måder at sige "Jeg elsker dig."
- Opfører høfligt til din partners venner og familie.
- Et positivt syn din partners resultater, uanset om det betyder at deltage hans arbejde partier eller smide en stor bash, når hun får hendes VVS licens.
- Tilbyder emotionel eller praktisk støtte i hårde tider.
- Deling af din ekspertise til at gøre din partners liv bedre (olieskift i sin bil, omskrive hendes cv).
- Små gaver, der viser hensyn til din partners unikke smag og personlighed (f.eks huske, at hun hellere vil have påskeliljer end roser, eller holde hans foretrukne kaffe på din hylde).

Soulmates tage arbejde

Soulmates er ikke et par af mennesker, der på magisk vis arbejder sammen i fred og harmoni uden nogensinde at køre over ujævnt terræn. Ethvert forhold har sine rå øjeblikke, og nøglen til "soulmates" er, hvordan parret lærer at * aftale med * og overvinde disse vanskeligheder. Ikke-soulmates drive hinanden væk, når de kæmper, og ikke lære af argumenter. Soulmates regne ud, hvad de udløsende faktorer er, lære at forudse hinandens behov, og deres forhold modnes, komme til det punkt, hvor hver virkelig forstår den anden.

To personer i et par er * indivduals *, og hver person vokser med en anden sats, og i forskellige retninger. Du ønsker at opmuntre hinanden til at vokse, forstå, hvordan din vækst hjælper dig både blive bedre mennesker, og dit forhold bedre på grund af det.

Soulmates er ikke "fundet" - ingen person kan helt kender en anden person, når de først mødes. Du kan * tror * du ved hinanden fuldt, men en masse af det er, hvad du synes er sandt om den anden, og ikke virkeligheden. Soulmates er * bygget * over en levetid på kærlighed og erfaring med hinanden.

En nøgle er at tro på dig selv, at tro på din partner, og at tro på forholdet. Hvis du altid overvejer disse tre elementer, når der træffes beslutninger, og er sikre, at din partner er så godt, så er du på din vej!

Manglende Konflikt

Mange mennesker føler, at soulmates aldrig ville kæmpe, så de undgår konflikter, så de kan holde den ideelle forhold. Rigtige relationer har diskussioner og argumenter, men de finder sted med rimelighed, så begge parter ender med, hvad de ønsker. Hvis du altid er at undgå eller dodging kampe, resultatet er ikke et godt forhold. Når et reelt problem opstår, vil ingen af ​​partnerne ved, hvordan til at håndtere konflikten.

Forvent at der vil være nogen diskussion, og se gennem argument tips til at lære at arbejde gennem dem rationelt og rimeligt. Du vil opdage, at dine færdigheder med disse mindre uoverensstemmelser vil tjene dig godt på lang sigt.

At kende dig selv

Folk, der taler om soulmates taler ofte om en person, der vil straks kende dem inde og ude. Men mange af disse mennesker forstår endnu ikke selv. Hvis du ønsker at have nogen, der kan være så tæt på dig, at du har taget tid til virkelig at udforske, hvad der gør dig * du *. Kend dig selv, omsorg for dig selv, elsker dig selv. Du skal være sikker, sikker, og indhold med det, du, før du kan spørge nogen til at acceptere alle, at du er, og før du vil være virkelig klar til at acceptere alt, hvad han eller hun er.

Dine kerneværdier

Folk ændre sig over årene, nogle hobbyer komme og gå, og hvis du vælger en soulmate baseret på noget flygtigt, vil det afgår på et tidspunkt, efterlod ... hvad?

Finde ud af, hvad der er vigtigst for dig. Hvis det er opholder aktiv, så længe du og din partner begge deler dette, vil du gøre godt. Hvis din partner kun kan lide rock klatring, og nægter at gøre noget andet, hvad der sker, når rock-klatring år er overstået? En evne til at ændre sig, og et åbent sind kan være den vigtigste kvalitet i din soulmate.

Forstå dine egne svagheder

De fleste mennesker har indbyggede svagheder, når det kommer til at søge partnere. Det kan være, at du er tiltrukket af den "vilde dreng", som du håber at tæmme, eller at du er tiltrukket til 'flirtende pige' at du vil være den ene hun endelig lægger sig ned med.

Hvis dit mål er at have en soulmate, ikke gå ind i et forhold forsøger at ændre din partner. Du ønsker at finde en person, der * er * fantastisk til dig, ikke nogen, der * vil * være stor for dig, når du overbevise ham / hende til at ændre en masse. Lav en liste over de kvaliteter din soulmate vil have, og sørg for de er, hvad du betaler opmærksom på.

Har ting, du nyder

En del af det, der gør en person lige noget for dig er, at du kan være sammen med dem, mens du gør de ting, du elsker. Hvis du starter din jagt ved at gøre de ting, du elsker - uanset om det er skiløb, fuglekikkeri, kano, eller noget andet - du naturligvis køre ind i folk, der nyder de samme hobbyer. En del af dem vil være single, og et par af dem kan være lige hvad du leder efter!

Medmindre din hobby drikker, en bar er ikke det bedste sted at begynde. Start med hvor du gerne vil ende op!

Ikke hoppe af Gun

I søgen efter en soulmate, du har så mange forventninger, at det er nemt nogle gange at se på nogen og sige, "Hey, hun ser ligesom jeg forestillede hun ville! Hun må være den ene!"

Ser er kun en del (og en lille del) af det, der gør en person et unikt individ. Du kan få nogle små fornemmelse af, hvad hun er ved hendes udseende, men hvad hun er virkelig ligesom indeni er langt vigtigere. Tag dig tid til at kende din date, for at tilbringe uger med ham / hende, at komme forbi din fantasi og fantasi og i, hvad der er virkeligt. Det er den virkelighed, der gør en soulmate.

Undersøg dine forventninger

Mange mennesker har meget eksplicitte mentale billeder, når det kommer til en soulmate. De skal ligne YYY, har X-hår, Y øjne, en Z smil. Disse mentale billeder sandsynligvis kom fra en person set på tv eller en film, eller et mentalt billede, der dannes fra en person i dit liv. Jeg har set mange mennesker date en person, fordi de så meget som en anden person i deres liv - ofte uden at vide det.

Virkelig undersøge din perfekte makker image. Er det fordi de altid vil minde dig om en anden? Er det fair, at konstant at sammenligne denne virkelige liv personen med en anden, måske nogen, at de kan aldrig mødes? I stedet fokusere på de * kvaliteter * af din ideelle partner, og arbejde hen imod det. Ser forandring, men kvaliteter personlighed er mere permanent.

Holde øjnene åbne

En soulmate virkelig ikke om fysiske udseende. Folk skifter som de alder, så hvad en person ser ud ved 20 vil ikke være, hvad de ser ud på 40! Det er, hvad de er virkelig gerne inde, den del, der vil være stabil, og der for dig, uanset hvor længe du er sammen.

Sæt dig ned med en notesbog og lave en liste over de kvaliteter, der er virkelig vigtigt for dig. Skulle han elsker japanske fødevarer? Skulle hun nyder mountainbike? Kig forbi den ydre skal af de mennesker du møder, og se, om inde de er virkelig, hvad du leder efter i en partner. Du vil måske blive overrasket over, hvor tæt din soulmate virkelig allerede.

Prince Charming

Mellem film og bøger, folk opbygger ideelle hjælpere i deres sind, der er blanke på enhver måde. De ser godt ud, har fælles interesser, er behagelige og kærlig, og i det væsentlige har megen lighed med de fleste mennesker :)

Find en måde at adskille fantasi fra virkelighed. En automat, der altid var enig med dig perfekt og tjente du ikke ville være lige medindehaver - det ville være en slave. Belønningen og vækst du opnår med en reel partner er langt større end den slide-through-life fantasi ville nogensinde kunne være. Lær at værdsætte individualitet din partner, selvom det ikke altid er fyrstelig glat.

Være Tilgængelig

Det er ikke godt at klage over ikke at finde en soulmate hvis du kun gå ud med den samme gruppe af venner hele tiden, eller blive hjemme foran fjernsynet. Din soulmate kan ikke se gennem vægge for at finde dig! Sørg for at du er ude på steder, hvor din soulmate har en chance for at finde dig, og gøre tingene din soulmate ville indse er vigtige for ham / hende.

Fantasi og virkelighed

Vi får en masse af vores ideer om kærlighed fra film og romaner. Når vi ser den vestlige helten skyde 200 skurke i et minut, siger vi, "Det er bare en film." Når vi ser en perfekt kærlighed scene, selv om, siger vi: "Hvorfor har jeg ikke det?"

Film er konstrueret til at være perfekt. Virkelige liv er ikke helt sådan. Find ud af hvad træk er virkelig vigtigt for dig i en partner, og fokusere på dem. Du vil sikkert kunne finde dem!

Ikke banke personlige annoncer!

Nogle mennesker forventer, at deres soulmate til bare 'ser' magisk. Mens dette kan ske i eventyr, i det virkelige liv, du har brug for at give din soulmate en chance for at finde dig. Hvis du sætning din annonce lige højre, kan du komme på tværs elskere af Towhees eller Bronte eller Pinot Grigio, eller hvad er nøglen til din lykke.