Relationer: Relationer og Ægteskab Tips

"Win" med Medfølelse

Medfølelse
Når nogen gør noget vi ikke kan lide, er vi tilbøjelige til at fokusere på, hvad de gjorde forkert. Vi dømmer. Vi kritiserer. Vi gør opmærksom på, hvad vi anser for at være deres fejl. Den person til gengæld føler sig såret eller vred. Konflikt eller afstand forekomme. Det er ikke nogen hjælp for nogen. Der er ingen grund til at tildele skyld eller bevise, hvem gjorde hvad. Frigøre sig fra denne taber - taber mønster! I stedet fokusere på den anden persons oplevelse, empati, kigge efter hvordan man kan hjælpe. Nogen kan ikke forblive vred, såret, eller holde argumentere, når dit svar er en af ​​medfølelse.

Reaktion, dårlige. Reaktion, god.

Følelser er blot følelser. De er ikke rigtigt eller forkert, godt eller dårligt. Når du opererer fra et sted, hvor du tillader dine følelser til at drive reaktioner resulterer dog problemer. Tillad dig selv at have uanset følelser, du har. Anerkend dem som, hvordan du føler. Derefter beslutte, hvordan du ønsker at reagere. Reaktioner er afledt af følelser alene; svar har den fordel, at rådføre sig med din hjerne, før du tager handling.

Tag et spring af tro

De fleste mennesker ikke bevidst skade dem, de elsker. De fleste ting, der udløser følelser af smerte, i nære forhold er aldrig meningen, at have dette resultat. Uanset hvor ked du er, gør et spring af tro, at den anden person er vild med dig og ønsker dig glad. Når du tilskriver problemet til fejlkommunikation vs. han / hun er ligeglad, det diffunderer nogle af de følelsesmæssige ladning. Det giver større klarhed til dit perspektiv.

Spil sammen og bo sammen

Livet bliver tricky ikke det? Og meget person, du elsker mest kan faktisk driver væk, hvis du ikke holde pause og tage "sjove" tid sammen. En masse af par mødes for at diskutere penge, helligdage (de svigerforældre og ex-love), børn og hver travle kalender. Diskutere disse ting kan være stressende og normalt ikke opbygge dit forhold. I stedet, du skal spille sammen.
Få et brætspil, afhente en tennisketsjer, tilmelde dig en sjov køre, stå på ski, gå på indkøb, men gøre noget, du både kan lide sammen. At spille sammen lader dig grine, slappe af og bare have det sjovt sammen. Det vil binde dig og minde dig om, hvorfor du elsker din eneste ene så meget.
Par, der dagligt tager tid til at være sammen i et behageligt og afslappende omgivelser vokse tættere på hinanden. Denne binding er uvurderlig og kan gøre rejsen af ​​liv og dit forhold meget mere tilfredsstillende. Par, der spiller sammen kan gøre det gennem de hårde tider meget lettere, fordi de har deres bedste ven lige ved dem. Opbyg dit forhold og bruge tid på at have det sjovt sammen.

Er din ægtefælle Lonely?

Hvor meget tid bruger du tale med din ægtefælle hver uge? Par terapeuter siger, det er vigtigt at have tid sammen til at oprette forbindelse, og at have samtaler, der ikke handler om børn eller huslige pligter.
Planlæg en "dato night", selvom det er bare lidt ned tid i stuen efter børnene er lagt i seng. Skriv din dato nætter på dine kalendere og holde os til dato nat planer.
Hvis dit forhold er bekymret, skal du ikke bruge dato nætter forsøger at løse dine problemer. I stedet opbygge en fond af positive erfaringer ved at finde ting at gøre, at du både nyde. Planlæg særskilt tid til forholdet samtaler og terapi. Alle har brug for at slappe af, og din ægtefælle fortjener din fulde opmærksomhed.

Fortidens spøgelser

Nogle gange, problemerne i et ægteskab er problemer, der startede før du mødte endda din partner. Disse "spøgelser" kan forårsage fejlkommunikation, bekymringer og problemer med penge, magt og sex.
En kone, der blev voldtaget i fortiden kan have problemer med at opleve hendes partners blide seksuelle tilnærmelser som udtryk for kærlighed. En mand, der havde problemer med en tidligere snyd ægtefælle kan være hypervigilant i hans nuværende ægteskab, på udkig efter tegn på utroskab, hvor de ikke eksisterer.
Nogle gange, bare taler om de "spøgelser", stiller spørgsmål som "Hvad er der sket på denne måde i fortiden?", Er nok til at lægge dem til hvile. Hvis spøgelserne er persisten og bekymrende nok, kan parterapi være nødvendig for at hjælpe dig med både at forstå deres magt og adskille fortiden fra nutiden.

Separate Lives

Det vigtigste partnere i et ægteskab kan gøre for at forhindre en snyd partner er at sikre jeres liv indbefatter tid sammen, og for at gøre den tid en prioritet.
Nogle gange, arbejde og familie krav er presserende nok, at de overtager. Det vigtige er at huske, at dette er en krise-mode, og ikke at lade det blive din almindelige livsstil. Når du ikke har tid til at gøre kærlighed, spise et måltid sammen, eller har en samtale i løbet af ugen, er det tid til at foretage nogle ændringer.
Når du har tid sammen, planlægger at tilbringe det på måder, der giver dig mulighed for at genoprette forbindelsen. Film og TV er ikke så god til det at udøve sammen eller gå ud at spise - noget, der lader dig tale, mens du slappe af. Selv noget så simpelt som dagligvarer kan være en chance for at indhente og holde et sundt forhold går.

Penge og ægteskab

Penge bliver et symbol for magt i mange ægteskaber, og hver partner bringer forventninger, frygt og håb omkring penge i forholdet, når det begynder. Desuden er mange snyd ægtefæller opdaget ikke på grund af deres udenomsægteskabelig sex, men på grund af deres udenomsægteskabelig udgifter.
Et vigtigt skridt er at give begge parter information og adgang til penge, der tilhører dem begge. På en praktisk note, kan dette forhindre problemer, hvis partner, der gør det meste af bogholderi og regningsbetalingstjenester bliver syg eller handicappet. Inden et forhold, det sender et budskab om, at begge parter er voksne, der har ansvar for forvaltningen af ​​deres fælles ressourcer.
En anden nyttig grundregel er en grænse for big-billet poster. Et godt budget indgår et beløb på "Mad Money" - selv $ 25 per måned, hvis det er det du har råd - for hver enkelt partner at tilbringe uden at de andre. Det omfatter også en aftale om ikke at bruge mere end et vist beløb uden at konsultere hinanden, og en liste over finansielle mål, at begge parter har sat sammen.

Stadier i et ægteskab

Hvert ægteskab er forskellige, men der er nogle forudsigelige stadier, som de fleste par går igennem:

- Romance: Den første til fem år involverer opdage hinanden og opbygge et fundament af kærlighed og lidenskab. Udover at nyde jer selv, er det en god ide at indse, at resten af ​​dit ægteskab vil blive mønstret på, hvad der sker nu.

- Coping: For nogle par, virkeligheden sætter ind hurtigt med fødslen af ​​et første barn. Andre par kan gå nogle år, før de romantiske fase svinder, ofte udløst af en større liv begivenhed, såsom et job tab, en bevægelse eller en forælders død. Ægteskabet har tendens til at tage en bagsædet til at gøre en levende, omsorg for en familie, og andre forpligtelser.

- Genopdagelse: Nogle gange tager det par terapi og hårdt arbejde for at komme til denne fase. Andre gange sker det naturligt, som børnene vokser op og arbejdspladserne slå sig ned, og du både begynder at planlægge den sidste del af jeres liv. Arbejdet i denne fase er at give slip på gamle nag og værdsætter den person, du gift.

Når One Partner mister interessen for sex

Både mænd og kvinder kan lide af medicinske problemer og hormon ubalancer, der kommer i vejen for fysiske begær. Det første skridt i behandling af manglende sexlyst kan være at besøge din læge.
Især kvinder lider ofte tab af libido for følelsesmæssig såvel som fysiske årsager. Forholdet spørgsmål, tidligere erfaringer af misbrug og samfundsmæssige forventninger om kvinders seksualitet kan spille ind i følelser af uninterest eller utilstrækkelighed. Rådgivning er især vigtigt i behandling af disse spørgsmål og nå frem til et kompromis med en mere lidenskabelig partner.

One-night-stander

Nogle gange, hvis muligheden opstår, kan en mand eller kone, der ikke ville overveje en langsigtet affære nyde en one-night stand eller kort slynge.
Mens nogle øjeblikke af utroskab går ubemærket og ubemærket efter én gang, er det stadig en dårlig idé at bukke under for en mulighed for at snyde. For én ting, "private" handlinger har en måde at blive kendt, især i små samfund som en arbejdsplads. Ligeledes kan en ægtefælle, der snyder én gang og får væk med det finde utroskab bliver en vane.

Religion og Ægteskab

At have en religion til fælles kan hjælpe tegne et par sammen, så det er en destabiliserende indflydelse, når den ene partner begynder at få interesserede i en anden tro eller mister interessen for religion helt. Det vigtigste er at respektere hinandens ret til at være åndelige individer, og berolige hinanden af ​​din fortsatte kærlighed.
Evnen til at bo følelsesmæssigt ærlige, for at høre hinandens sandheder, selv når de er ubehagelige, er vigtigt, når åndelige forskelle begynder at dukke op. Kig efter den fælles åndelige jorden du deler - måske en kærlighed til naturen, eller en tro på at hjælpe mennesker i nød - og få tid til at udforske denne grund sammen.